facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sickla hälsocenter

"Hos oss finns allt under samma tak. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig"
Address: Atlashuset, 1tr Planiavägen 5 , Nacka 131 34, AB, SE
Phone: +46 8 556 744 00
City: Nacka
Zip Code: 131 34


Opening Hours

Monday: 08:00-17:00
Tuesday: 08:00-17:00
Wednesday: 08:00-17:00
Thursday: 08:00-17:00
Friday: 08:00-17:00


related searches: sickla hälsocenter läkare, sickla hälsocenter gym, sickla hälsocenter danviken, sickla hälsocenter danviken nacka, sickla hälsocenter provtagning, sickla hälsocenter bvc, sickla hälsocenter medarbetare, vårdcentral nacka
Reviews
Har alltid varit nöjd med sickla vårdcentral men efter att de flyttat till nya curantenhuset har det blivit dåligt. Dåligt bemötande vid tidsbokningen och vi får träffa en ny läkare varje gång, de nya läkarna har varit trevliga men personalomsättningen verkar vara stor. Innan flytten till kurantenhuset fick vi samma läkare varje gång och de var trevliga när man ringde.
Gick inte att boka en tid, men tror att hon ljög. Det första hon sade var att det är väldigt långt väntetid. Jag svarade att jag får vänta och det borde jättebra om det går boka kvällstid, efter jobbet. Då svarade hon direkt lite hetsigt, ” det går inte att boka tid, vara system är nere” ring på måndag
Icke fungerande vårdcentral. Går inte boka tid, man blir enbart hänvisad till att ringa igen vid senare tillfälle. Blev inbokad på en tid pga remiss, men är utomlands just då pga jobb, men inte ens med remiss går det alltså att boka om en tid. Har i stort sett inga fast anställda läkare, då ingen vill arbeta här. Personalen vantrivs och gör därför ett dåligt jobb. Är du listad här; BYT vårdcentral!
Tråkig attityd och respektlöst bemötande av patienter. Oansvariga för egna misstag med ändrade tider. Läkarna har dock varit bra men att ta sig förbi övrig personal för ett besök gjorde att jag tröttnade.
Jag ringde för att boka en akuttid. Väldigt otrevliga sköterskor rekommenderar verkligen inte denna mottagning. Dom e trevligare om du pratar med dom på chatten men där är dom ett skämt. E ni listade där byt direkt. I sickla finns även kry vet inte om dom är bättre men konkurrens finns
Blivit jättedåligt, uselt och arrogant bemötande vid rådgivning per telefon. När mitt önskemål att få göra ett PSA-prov så fick jag till svar: det gör vi inte här, då får du vända dig någon annanstans.
Det är en ny läkare varje gång, stor personalomsättning och svårt att få tider.
En vårdcentral utan dropin och utan akuttider, med oacceptabla väntetider för att få en läkartid. Har varit listat här under många år och tidigare varit nöjd. Min senaste läkare har slutat vilket jag kan förstå.... Inget fel på vårdpersonalen men det är något som inte längre stämmer. De verkar inte heller trivas. Jag byter till en annan vårdcentral.
En vårdcentral som inte kan ta emot några besök, förra året ringde vi flertal gånger påvisade långvarig hosta, de ville inte ens ta emot oss efter ett halvår ringde vi igen, fick en tid 5 veckor bort ej akut. Fick lösa det själv efter kontakta en Öron-, näsa och halsspecialist remiss fick vi fixa via Kry där fick vi direkt medicin och kostanterat förkylningsastma något som också behandlas och som är vanligt hos barn. Nu skulle vi också behöva träffa en läkare med vårt barn, men de klassades ej som akut utan måste vänta 20 februari. Hinner hända mycket tills dess. Som vårdcentral väldigt dåliga, vårdcentralerna undrar varför man använder Kry, MinDoktor och det är så enkelt för när man ringer till en vårdcentral tycker de att man är besvärlig. Kundvård osv är inget de har behövt arbeta med tidigare och det märks.
Jag ringer på måndagen, då säger dom att jag ska ringa nästa dag för att boka en akuttid.Jag ringer då och får till svars att det finns ett återbud om 30 minuter annars är det fullbokat ända fram till jul. Hur har det då gått till när det är fullbokat så långt fram i tid när man bara kan boka samma dag?? Varför informerar dom inte om det första dagen jag ringde? Väldigt nonchalant bemötande då mitt problem gällde hjärtat. Omöjligt att boka in en läkartid annat än samma dag och då är det fullt!!! Vilket skitsystem.Otroligt att det finns några kunder som kommer dit överhuvudtaget,kanske sitter dom i trappan och väntar på ev tid eller så lever hälsocentret på bidrag, för någon professionell läkarhjälp erbjuder dom ej,endast snorkiga telefonister som ej är servicevänliga. Nu byter hela familjen vårdgivare. Morsning och goodbye !
Comment on this business

to add Sickla hälsocenter map to your website;