facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sigge Cykel

Sigge Cykel
Address: Siktgatan 11 , Vällingby 162 50, AB, SE
Phone: +46 8 87 01 45
City: Vällingby
Zip Code: 162 50


Opening Hours

Monday: 10:00-19:00
Tuesday: 10:00-19:00
Wednesday: 10:00-19:00
Thursday: 10:00-19:00
Friday: 10:00-19:00
Saturday: 10:00-17:00
Sunday: 11:00-17:00


related searches: Sportson, Cykloteket
Reviews
Lämnade in min gamla cykel för reparation av växelförare fram och borttagande av plastskydd på bakhjulet som tydligen inte behövs. Uträknat pris blev 1:400 men eftersom växelförare inte behövde bytas utan bara justeras så blev det 600:- billigare än beräknat. Blev uppringd om detta samt fick ett sms när det var klart. Väldigt bra och proffsigt gjort, jag är jättenöjd.
Alltid service i toppklass samt vänligt och generöst mötande.
Kunnig och hjälpsamma till fullo. Kan verkligen bara ge positiv feedback till alla som jag haft nöjet att möta där.
Har haft cykel inne på service tidigare som varit kanon och nu senast efter två besök med bra råd för att eliminera cyklar jag kikat på, så blev det ett inköp av en ny cykel. Mycket nöjd med både cykel och service.
Har köpt flera cyklar där senaste åren bland annat barncyklar. Personalen är teknisk kunnig och ger bra tips vid köp av cykel. Däremot fick jag uppleva efter senaste besöket att policyn att behålla nuvarande kunder var långtifrån okej. Kommer förmodligen inte besöka denna butik igen.
Kunnig och trevlig personal. Går alltid dit när jag behöver hjälp med min cykel. Tyvärr är väl utbudet av verktyg och tillbehör en aning begränsad.
Fick snabb hjälp och trevligt bemötande av personalen, trots att jag kånkade dit en skranglig racer-cykel från 80-talet. Priserna aningen dyra men helt ok då det kändes som om min cykel var i händerna på proffs som visste vad de gjorde.
Bra service. Snabba, hjälpsamma. Ger bra information om vad som behöver åtgärdas och pris, vid reparation/service av cykel.
Väldigt hjälpsam och trevlig personal. Har köpt ett antal cyklar där genom åren. Även servat vid något tillfälle och det har också varit toppklass!
Trevlig och kunnig personal, framför allt gillar jag att dom lyssnar på mig som kund och hittar en cykel som passar i andra butiker med kunnig personal verkar allt under 25 000kr vara skitcyklar men här är dom ärliga
Comment on this business

to add Sigge Cykel map to your website;