facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sigridslunds Café & Handelsbod

Sigridslunds Café & Handelsbod

About

Välkommen att följa oss på Sigridslund. Här lägger vi upp information om inredningsprodukter, öppettider, cafét och handelsboden. Även info om våra events.



"Sigridslund hittar man mitt i Sörmland i det natursköna landskapet vid Årdala, mellan Nyköping och Sparreholm. Här kan ni stanna till för en lättare lunch eller fika, handla hantverk/inredning, eller varför inte något gott från handelsboden.På övervåningen finns gymnastiksalen kvar och används som lekrum.Utomhus kan man fika på den stora altanen eller i trädgården, aktivera sig med olika sällskapsspel som t.ex. boule och för barnen finns även en lekpark med bl.a. gungor"
Address: Sigridslunds skola, 64991 Sparreholm
Phone: 0157/32221
City: Sparreholm
Zip Code: 64991


Similar places near
Garaget - Båverian vid Båven Garaget - Båverian vid Båven 9 km Garaget-Det självklara utflyktsmålet från sommaren 2014. äta, fika, pausa, njuta
Sparreholms slottscafé Sparreholms slottscafé 10 km Sååååå fantastiskt god milkshakes det finns här. Och deras toast Skagen kan jag verkl...
Reviews
Mysigt ställe med flera fina saker i butiken. Godis, lokalproducerad saft och honung fanns att köpa. Lunchen blev en räksallad som gärna kunde varit lite större men väldigt fräsch och god. Hade inte tillfälle att testa fikat som erbjöds men sen såg väldigt inbjudande ut.
Vi åt kallrökt lax, varmrökt lax, och Sigfridlundstallrik. Allt som låg på tallriken går att köpa färdigt på en Ica butik. Potatissallad på burk, kallrökt lax/rostbiff från förpackning. Ingen matlagning har skett på luncherna, allt är halvfabrikat. Potatisen som var det enda lagade var uppvärmd i micro eller dylikt, så den var helt torr och skrynklig. Oätbar kokt potatis stöter man sällan på. Osmakligt upplagt dessutom. Fikat ser bra ut, men maten under all kritik.
Vi tillbringade en kväll där med evening tea. Linssoppa såg till att vi inte var hungriga och sedan kunde vi frossa i snittar och bakverk. En trevlig kväll, en timme från storstaden. Ett överflöd av bakelser av alla de smaker till ett 20 tal olika tea-sorter.
Jättemysigt ställe, mycket trevlig personal. Jättebra utbud med fika och mat, även om man har allergier. Finns även en liten butik med diverse smått och gott. På övervåningen finns en liten gympasal med leksaker så barnen kan leka om de blir rastlösa. Rekommenderas varmt.
Efter fornlämningar vid Lid samt dess kyrka intog jag en härlig lunch på Sigridslunds altan. Trots kall vår var där lä, sol och värme . Skönt lammskinn att sitta på. Väldigt god varmrökt lax och en supersmarrig Budapestbakelse som dessert. Vilket trevligt ställe!
Ett trevligt och mysigt ställe för lite lättare lunch eller en fika.
Trevlig miljö, för min del är deras räkmackor otroligt goda och sist men inte minst personalen, väldigt trevliga och positiva. För oss är detta ingen nyhet, har besökt Sigridslund ett flertal gånger.
Sigridslund var verkligen en upplevelse för en som gillar caféer. caféet som ligger i en gammal skola var välsorterat och fräsch och hade dessutom gott om plats. När jag var där räknade jag till 22 sällskap och detta utan någon trängsel. Ska något negativt sägas så är det att matportionerna var lite i minsta laget. Men å andra så var det lättare lunch som utlovats så dom höll vad som lovats.
Mysigt ställe som serverar mat och fika. Trevlig personal och de hade även en hantverksbutik i anslutning till caféet!
Kan verkligen rekommendera. Så gott och så mycket att välja på. Vi åker flera gånger ditt per säsong.
Comment on this business

to add Sigridslunds Café & Handelsbod map to your website;