facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SIGTUNA HUNDTRIM

SIGTUNA HUNDTRIM

About

Sigtuna Hundrim går under Sigtuna Hundhus. Förutom hundträning erbjuder vi pälsvård, kloklipp, trimning samt klippning av alla hundraser. Varmt välkomna!

Story

Hej!

SIGTUNA HUNDHUS är ett företag som bedriver hunddagis, hundpensionat, problemhundskonsultering, kurser, privatträningar, föreläsningar och hundtrim. Vi säljer även våra favoritprodukter så en liten butiksdel finns.

Vi tillämpar enbart positiv förstärkning vilket innebär att vi belönar hundens rätta beteende.

För att lära känna oss bättre titta gärna in på vår hemsida www.sigtunahundhus.se så finner ni mer information om vad vi erbjuder.

Varmt välkomna!

Mvh Cissi och Fredrik

Address: Wenngarn (Bakom Betongfabriken), 19391 Sigtuna, Suède
Phone: 0704274880
City: Sigtuna
Zip Code: 19391


Opening Hours

Monday: 09:00 - 16:00
Tuesday: 09:00 - 16:00
Wednesday: 09:00 - 16:00
Thursday: 09:00 - 16:00
Friday: 09:00 - 16:00


related searches: Sigtuna hundtrim age, Wenngarns slott
Similar places near
SIGTUNA HUNDHUS SIGTUNA HUNDHUS 9 meter Mycket bra kurs, trevlig ledare och bra stöd.
Hundtrappan Hundtrappan 4 km Hundtrappan erbjuder kurser för dig och din hund. Vi jobbar i mindre grupper för att ...
Aktivera Mera Aktivera Mera 7 km Hundinstruktör/dressör & problemhundskonsult. Håller kurser och privatträning inom al...
Reviews
Miljön är fantastisk och Annelie är en mycket trevlig kvinna. Du har gjort Zeasar så fin och det upplever även han själv. Jag är supernöjd. Bättre person att gå till finns iinte.
Klippte våran pudel här för första gången. Otroligt bra kundbemötande och resultatet var över förväntan. Vi kommer definitivt att återkomma. Stort plus för den fina lokalen.
Fantastiskt. Klipper vår Storpudel här. Grym hand med hundar, kaffe när man väntar, enkelt att lämna hunden och helt enkelt fantastiskt
Mycket nöjd! Karamella vår pudel har varit ett antal gånger på Sigtuna Hundklipperi och vi är lika nöjda varje gång. Annelie är omsorgsfull, pålitlig och proffsig. Lokalen är väldigt fräsch och ren. Kan verkligen rekommendera Sigtuna Hundklipperi.
Vi klipper och trimmar båda våra hundar en Storpudel och en Schnauzer hos Anneli och är supernöjda. Hon klipper/trimmar snyggt, varsamt och mycket noggrant. Hon har dessutom ett mycket fint och mjukt handlag med hundarna.
Anneli är så duktig, engagerad och har ett fantastiskt bemötande både mot min dvärgschnauzer Juli och mig. Känns alltid tryggt att lämna henne och jag blir alltid lika nöjd när jag hämtar henne.
Rekommenderar gärna Sigtuna Hundklipperi - alltid fint klippt och med varmt omhändertagande. Vår hund är glad i att gå hit och det tycker vi är ett bra betyg.
Comment on this business

to add SIGTUNA HUNDTRIM map to your website;