facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Siljans Konditori

Siljans Konditori

About

Bageri, Konditori, Café vid Torget i Leksand.

Story

http://gulasidorna.eniro.se/f/konditori-siljan-leksand-ab:7807265?

Address: Sparbanksgatan 5, 79331 Leksand (commune)
Phone: 0247-15070
City: Leksand
Zip Code: 79331



related searches:
Similar places near
Café Allé Leksand Café Allé Leksand 227 meter Trevlig tjej som som jobbade där. Många glass-smaker att välja på. Det bästa av allt ...
Hildasholm Hildasholm 829 meter Mysig miljö, fantastisk trädgård. Lugnt och skönt. Caféets utbud var sisådär matmässi...
Leksands Leksands 4 km Vi bakar knäckebröd av svensk, närodlad råg och vatten från egen källa.
Leksandsbröd Leksandsbröd 4 km Stor butik med många olika knäckebrödssorter, souvenirer, marmelad, sylt, saft, godis...
Reviews
Bedrövligt dålig brunch, dåligt utbud & osmakligt mat. 185:- för vadå? Vidbränd bacon, torr lax? Man tror man ska få det bättre för det priset när man ser den ny renoverade lokalen men icke. Vi provar gårds caféet nästa gång.
Först: så stilig miljö efter renoveringen! Men matupplevelsen kvällstid var inte lika imponerande. Höga priser, väldigt små rätter. Vi var ett gäng så vi testade nästan allt på menyn. Smakerna var fina men kompositionerna rätt texturlösa. 55kr/brödkorg per person! är nästan skrattretande. Det är ett bageri dagtid, att bjuda på brödet vore väl en självklarhet? Och den ”friterade potatisen” var lantchips. Osäker på om det blir ett försök till.
Lunchbuffen hade ett väldigt smart upplägg. Gott och trevlig miljö, om än lite trångt och stojigt just denna dag
Smakligt gelato, goda bakelser! Gå och smaka!!
Personalen var arrogant och otrevlig som stod i kassan, men maten var god. Ett tips är ju att vara trevlig i ett service yrke när kunder kommer.
Otroligt god mat, mysig atmosfär och väldigt trevlig personal! Råbiffen var särskilt uppskattad. Rekommenderas! Synd att det inte gick att dricksa via kortterminalen.
Var dit 14 juni. Mycket god mat. Långbakad morot mm och kolja åt vi. Var till Tällberg efter det o åt en 3 rätters. Maten på brasserit var bättre. Efter maten åt vi tårta. Min särbo hade födelsedag denna dag. Vi kommer snart åter. Tack.
Trevligt ställe med gott om plats och god mat men tar alldeles för lång tid för att få en enkel smörgås som är beställd. Kanske behöver se över kösystemet.
Mycket gäster, men ändå bra ordning på brunchen.
Mycket trevlig och prisvärd helglunch med tre olika soppor, bröd, våfflor, fikabröd, kaffe och te. Det enda negativa är att fiket inte kunde erbjuda något mjölkfritt alternativ vid buffèn och heller inte erbjöd någonting annat.
Comment on this business

to add Siljans Konditori map to your website;