facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Siljansbadets Camping

Address: Långbryggevägen 4, Rättvik
Phone: 0248-561 18
City: Rättvik



related searches: Leksand Camping, Rättvik camping, Mora Camping, Siljansee Sehenswürdigkeiten
Similar places near
Rättvikskullan Rättvikskullan 724 meter Jag syr & skapar alster inspirerade av Dalarna. Kuddar i Dalahästtyger, fusklammpäls ...
Reviews
Perfekt vid stranden. Långgrunt, sandbotten, barnvänligt. Centralt i Rättvik. Nära till en 600 meter lång gångbrygga, med badtrappor.
Toppenbra camping . Snäll personal o hit kommer jag en sväng varje år. Suveränt läge.
Mysigt, välskött, strålande läge!
Rent och fräscht i alla gemensamma utrymmen. Och med tanke på Corona Läget var det inte så mycket folk. Utan alldeles lagomt.
Mycket bra camping, välskött med fina gräsytor och bra ordning och städning på hygienutrymmen trots mycket besökare på campingen. Centrum nära läget är unikt och i kombination med fin långgrund badstrand och många fina uppställnings platser med absolut närhet till vackra siljan och skön natur är det int mer att önska.
Mysig stuga i gott skick och med alla bekvämligheter ett stenkast från långbryggan. Trevlig personal och välskött camping!
Städningen av servicehusen under all kritik. När det är mycket folk så måste det städas ofta, ofta i synnerhet i dessa tider med covid-19. Vi skulle ha stannat längre men valde att åka efter en natt. Campingen ligger otroligt vackert men gav inte intryck att vara fyrstjärnigt pga usla städningen.
Älskar denna plats Siljan camping V30-31
Comment on this business

to add Siljansbadets Camping map to your website;