facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Silverados Popquiz

Silverados Popquiz

About

Missa inte vår musikfrågetävling Popquiz, utvalda fredagar. Kvällens vinnande lag belönas med ett presentkort på 300:-
Ses på Silverado Trollbäcken

Address: vendelsövägen 47, 13551 Tyresö
Phone: 08-712 08 58
City: Tyresö
Zip Code: 13551


Reviews
Helt ok, inget mer. Trevlig kvarterskrog. Dock några brister i matkunskap, och det som serveras på tallriken stämde inre alltid med menyn. Kom med öppet sinne och bli överraskad. Dock viktigt för allergiker. Ha inte för höga förväntningar. Övre klassens sunkhak... Gott bröd god pizza sallad! Familjär stämning, trevligt häng och centralt läge vid Alleplan i Trollbäcken.
Some takeaway pizza - Ciao Ciao, utbakad, välgräddad, med chilli bea är en av de godaste inom stockholm.Mat: 4/5
Jag har aldrig skrivit en recension på en restaurang så förlåt i förväg om den är lite långdragen. Jag har bott i Tyresö ca 25 år och har besökt Silverado praktiskt taget hela mitt liv. September 2020 så firade jag min systers födelsedag med min mor båda som har besökt Silverado lika mycket som mig. Jag beställde en Calzone jag har beställt Calzone många gånger tidigare då jag varit sugen på en men den här gången så var jag inte det eftersom köket inte hade möjligheten att tillaga en Sweitzer snitsel. Tidigare om åren så hade dom det på menyn, vilket var min favorit och jag har sedan frågat om dom kan tillaga en just denna gång så kunde dom inte, tråkigt men helt acceptabelt eftersom den är borta från menyn. När dom kom med Calzonen så var den inte större än en pirog. Jag har aldrig blivit serverad en så liten Calzone på någon annan restaurang och det inkluderar Silverado. Jag frågade personalen om det här var en "vuxen pizza" då dom svarade ja. Min mor och syster samt hennes sälskap lika väl som jag, saknade ord. Jag var tvungen att lämna tillbaks pizzan och be dom göra en ny/större. Men innan så var jag tvungen att ta en bild. Jag har även bifogat en bild från en av deras konkurrenter i närheten för att man ska kunna se vad det är man får betala för. Jag vet inte om det har varit knapert pga Covid eller pga alla deras investeringar på utsidan samt interiören men i vilket fall så verkar dom ha snålat in på portionerna. Men det fräcka är att personalen bör känna igen mig eftersom jag har besökt Silverado sen till och med innan många av dom fått sin anställning där och att försöka "lura" en stamkund, har givit mig en sån "dålig smak i munnen" att jag troligen kommer söka mig till andra alternativ så vidare Silverado inte ändrar sig. I mina ögon så spelar det inte roll att interiören är okej, renoverad uteservering, smaken på maten är okej och att personalen är för övrigt trevlig när dom inte tar hand om sina återkommande kunder, när dom snålar in på storleken på maten och tror att ingen märker...
Tråkigt ställe med ofräscha toaletter. Personalen har en konstig jargong som jag tror passar väldigt få.
Maten var okej, kan gå dit flera gånger. Personalen var nya på jobbet.Mat: 4/5
Jag hade hoppats på en bättring med nya ägarna, men dessvärre blev det en försämring. Pizzorna har blivit betydligt mindre, övrig mat på menyn är illa tillagad och personalen har en mycket märklig jargong. Synd. Jag sätter inte min fot på denna sylta igen. Jag ska tillägga att jag ätit lunch på stället i över 10 års tid. Vila i frid Silverado.
Blev, av servitrisen, rekommenderad fiskgryta vilket var ett rejält bottennapp. Knappt ngn fisk i, mest massa crabfish, ingen vidare smak och varken jag eller mannen åt upp. Tog Gambas Pil Pil till förrätt, räkorna goda men mer av tomatsås till än den klassiska oljan/vitlöken/chilin. Blir ingen mer mat där .
Maten kunde ha lite mer bättre tillagadMat: 2/5
God mat och bra pris, och personalen mycket trevlig! Hit kommer jag återkomma för att ära lunch!Mat: 5/5
Ok lunch ställe . Mycke mat för pengarna Mat: 3/5
Comment on this business

to add Silverados Popquiz map to your website;