facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Silverforza Kävlinge

About

Vi är en folkpark i Skåne som driver nostalgiträff med tillsammans med Campingveteranerna Sverige. Silverforza är en ideell kulturträff med fokus på äldre fordon och husvagnar.

Story

Vi är en folkpark i Skåne som driver många familjeaktiviteter i samarbete och tillsammans med föreningar, företag och gäster. Silverforza är en ideell kulturträff med fokus på äldre fordon och husvagnar.



"Vi är en andelsförening med drygt 540 medlemmar som driver Kävlinges enda aktiva levande park med dansbana och faciliteter. Hyr en park!Vi stödjer föreningar och företag och driver gärna samarbetsprojekt och arrangemang tillsammans.Kultur är viktigt för sammanhållning och utveckling. Vårt kvitto på verksamheten är att ni kommer tillbaka till oss. Välkomna!"
Address: Dalgatan 22, 24431 Kävlinge
Phone: 070-5253630
City: Kävlinge
Zip Code: 24431


Similar places near
Po redi skånska- by Boel Sörhede Po redi skånska- by Boel Sörhede 89 meter Vem haur ente mött en klydderöv eller en redi Fubbick. Itt åh annat ålahue finns det ...
Tanganyikaimporten Tanganyikaimporten 548 meter Import och försäljning av vildfångade och odlade Tanganyikaciklider Stängt
Glacé Industri Glacé Industri 663 meter Glacé är en unik industribyggnad från 1898, omgiven av vacker natur intill Kävlingeån...
Byggruppen Syd AB Byggruppen Syd AB 670 meter Bygggruppen syd AB Din byggare i Skåne Vi tar hela ansvaret som Totalentreprenör och...
Hos Hawdam Hos Hawdam 741 meter
Korttas Korttas 1 km
Kennel Purplemainia Kennel Purplemainia 1 km Uppfödning av Cocker Spaniel
KÄVLINGE VED KÄVLINGE VED 1 km VED TILL SALU
Höjs Blommor Höjs Blommor 4 km Trevlig o hjälpsam personal. Driver upp från frö och sticklingar, mars till sept. Blo...
P.S - Studio P.S - Studio 5 km P.S - Studio För det kreativa, pyssel, och betong. Yoga och event. Allt är möjligt!...
Cinnas Cut Cinnas Cut 9 km
Yggdrasil Trädservice AB Yggdrasil Trädservice AB 9 km Från besök, vad-ska-göras, offert, beslut till go-ahead och utförande: toppen!!! Kan ...
Reviews
Mitt ute i ingenstans när vi paddlar SUP på Lödde å och stiger i land vid en liten gröning ser vi det här! Hade ingen aaaaaning! Trevligt!
Trevlig park och fint läge vid ån : scen med tält som barnen tycker är kul, men det skulle behöva lite uppfräschning och högre kvalitet. Märks att det går framåt hela tiden dock :
Jag var här för att Musikföreningen i Kävlinge har massa uppträdande här en gång om året på sommaren mycket underhållande, och också för att min son ska dansa här med Zwing it danskola i Löddeköpinge.
Trevligt. Mycket folk idag och glasskioskerna var öppna
Fin grön park intill Kävlinge ån. På scenen arrangeras olika uppträden. Finns också lekplats och nyöppnad glasskiosk. Ta även en promenad längs med Kävlingeåns promenadstig.
Kävlingeåns brusande i bakgrunden med bra vandringsstråk omkring. Bra öppna ytor och bänkar om man behöver sitta en stund. Många informationsskyltar gällande djurlivet är ett nödvändigt plus.
Ett ställe jag gärna återvänder till för att se fågellivet och blommorna vid olika årstider
För den vackra rogivande naturen intill den prunkande åmiljön, med sin Silverfors
Trevlig plats att chilla på
Trevligt område för promenad
Comment on this business

to add Silverforza Kävlinge map to your website;