facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Silverlyckans Camping

About

Välkommen till Silverlyckans camping! Silverlyckan är en lugn och idyllisk familjecamping på västkusten.Vi har plats för husvagnar, tält samt stuguthyrning

Address: Varbergsvägen 873, 43974 Fjärås, Hallands Län, Sweden
Phone: 46300541349
City: Fjärås
Zip Code: 43974



related searches: Silverlyckans camping fjärås reviews
Reviews
Ok plats för enstaka övernattning. Hade t.o.m en liten kiosk. Ligger på ett fält med utsikt över landsvägen. Fick välja ledig plats själv. 280 kr för att bara sova en natt med husvagn är inte prisvärt för en sådan camping. Alla i familjen blev dåliga efter att ha druckit vatten från campingen som smakade rost.
Ringde först och de lovade att det fanns platser. När jag ringde tillbaka en min efter för att fråga priset sa chefen att det inte fanns platser och la på. Helt värdelös service.
Ingen vidare camping ingen kiosk. Ej handikapp anpassat. Personalen ointreserad av service. Vi åkte vidare ci 2 mil till Valersviks camping. En 5 stjärning camping vid havet. Rent och fint bra personal.
Helt underbar camping. En familjär känsla. Rent fräscht och nära till Tjolöholms slott Stugorna är mycket trevliga och innehåller allt som behövs
Räddningen i slutet av en regnig cykeltur på Kattegattleden. Tyvärr saknades skyltning. Svårt att hitta. Helt ok för en övernattning.
Mysig liten stuga hyrde vi en natt.. Hundvänligt.. Kanske inte optimalt för oss med kvalsterallergi
Mysig camping med trevliga ägare. De flesta moderniteter finns men skulle behöva en uppfräschning.
En av Sveriges sämsta campingar. Smutsiga toaletter. Ingen service alls. Hundar som skäller. Grinig och sur personal. Inget att rekommendera.
Bra liten camping rent å fräscht både toa å dusch mm
Mycket trevlig och lugn camping, väldigt trevligt bemötande. Rent och snyggt.
Comment on this business

to add Silverlyckans Camping map to your website;