facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sim & Sporthallen

Address: Linne gatan, 333 32 Smålandsstenar
Phone: +4637181756
City: Smålandsstenar
Zip Code: 333 32



related searches: Borås Simarena, Skövde Arena, Rosenlundsbadet, Ulricehamn skidor, Nolhaga Parkbad, Ulricehamns kommun, Falköping simhall, Borås badhus öppettider
Similar places near
Hörsjöbadet Hörsjöbadet 1 km Ett bra och schysst utebad, däremot är toaletterna ganska äckliga och dåligt skötta....
Reviews
Jag har varit där i flera år nu och man trivs verkligen bra där. En mindre bra sak just nu, är att de tjejer som är medlemmar i Turebergs Simklubb har inte tillgång till omklädningsrummet. Dvs att vi byter om vid poolen.
Det mest smutsiga och kaotiska gym på hela Stockholm. De har till vana att avskeda duktiga gyminstruktörer pga av lokala chefens personliga åsikter, ingen respekt för kundernas åsikter!
Vart och gymmat och simmat några gånger och har bara bra saker att säga. Det är ganska fräscht och lugnt och personalen är jättetrevlig! Rekommenderar.
Om du tänker byta om på herrarnas, GÅ INTE DIT UNDER RENOVERINGEN! Otroligt dålig tillfällig lösning och ännu sämre informerat och skyltat, och de var inte intresserade av att informera bättre heller. Sämst.
Skönt att simma i 26 gr vatten och i dessa tider lite folk..
Jättekallt i vattnet och ännu kallare i luften.
Borde uppdatera hemsidan att ångbastun är avstängd.
Dålig service och cafet var sämst. Vi beställde korv med pommes och på pommesen hade dom vad som kändes som en hel burk salt. För övrigt ett helt ok badhus.
Relativt bra badhus med bra, uppvärmda pooler för barn från 0 år och upp. Trevlig personal.
Comment on this business

to add Sim & Sporthallen map to your website;