facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Simbutiken

Simbutiken

About

Välkommen till Simbutiken.se Idrottsgatan 2 753 33 UPPSALA Tel: 018-232525 Öppettider: Måndag -fredag 10-18 Lördag-söndag 10-17 www.simbutiken.se

Story

En av Sveriges största simbutiker. Stort utbud av badkläder, baddräkter, badshorts, badbyxor, cyklop, simutrustning, våtdräkter, simglasögon, simmärken och mycket mer.
Snabb leverans och trygg E-Handel
Välkommen!



"Simbutiken är en av Sveriges största butik när det gäller bad och simprodukter. Så som badkläder, baddräkter, badbyxor, badshorts, simglasögon, simutrustning, simfenor, simplattor, flythjälpmedel till barn så som simvästar, armpuffar, aquaring, runda armringar. Vi säljer även produkter till semestern badskor, snorkling produkter, cyklop, snorkel, fenor m.m. Ska du simma Vansbrosimningen? Då har vi våtdräkter, korta, långa till dam och herr, badmössor, öppet vatten simglasögon. Vi har simmärken från Svenska Simförbundet och Svenska livräddningssällskapet.Vi har blivit även blivit en stor aktör på stödstrumpor till dam och herr, strumpor och med lös resår, trosor, kalsonger. Snabba Leveranser - Låga priser - Kunnig personal."
Address: Idrottsgatan 2, 75333 Uppsala
Phone: +4618232525
City: Uppsala
Zip Code: 75333


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 17:00
Sunday: 10:00 - 17:00


related searches: Simfenor, Simkläder Dam, Simkläder barn, Badmössa, Baddräkt, Sim baddräkt, Badskor, Våtdräkt barn
Similar places near
Wizeguy Actionshop Wizeguy Actionshop 2 km Mitt förstahandsval när jag shoppar airsoft, har det mesta och servicen är suverän....
INTERSPORT Sverige INTERSPORT Sverige 3 km Trevlig affär och personal mkt hjälpsam bra sortiment
Sporren Häst & Ridsport AB Sporren Häst & Ridsport AB 4 km Den förstörde små affärn som fanns här och var bra -1 om jag kunde
Stadium Boländerna Stadium Boländerna 5 km Tack Otto för all hjälp, vänstersko gav upp efter 4-5 månader och din expertis och vä...
INTERSPORT Sverige INTERSPORT Sverige 5 km Bra utbud. Tycker nog att säga att det var rea var lite att ta med tanke på hur lite ...
Swedbait Swedbait 9 km Bra service o snabbt ordna fram beställning
GolfUppsala GolfUppsala 10 km Trevlig miljö och personal, samt mycket god mat med varierad meny. Rekommenderas varm...
Reviews
Stor tack hur snabbt och smidigt blev min reklamation hanterat. På bara en dag. Har två tävling simmare barn hemma och alltid handlat fr Simbutiken. Snabbt leverans och aldrig blivit krångligt för min del i alla fall. Stor tack till Annika och resten av personalen
Bra utbud. Kunde fått en femma. Men betyget sänks av det extremt dåliga systemet för retur och återbetalning. Skickar paket utan Retursedel och returformulär. Returen får man bekosta själv. Och retur ska anmälas på hemsidan. Svea ekonomi sköter fakturan. Inte helt lätta att ha att göra med enligt min mening. Är nog enklare för exempelvis stockholmare att åka till Uppsala och handla i butiken direkt.
Ett stort tack till den trevliga tjejen i butiken. Syster och jag kom hem med 2 fantastiskt vackra Trofébaddräkter som passar utmärkt. Tack för hjälp och trevligt samtal. Vi återkommer!
Snabb leverans, perfekt passform och jättesköna! Bra med mått i cm. Ska testa dem i havet med stenbotten
Felaktiga storlekar kan skilja upp till 4 storlekar mät foten innan
Bra produkter. Bytte storlek på produkt jag köpt online i butiken och märkte inte att hon i kassan då tog bort 25% rabatten då jag "köpte i butik". Hade kunnat köpa via app i så fall men hon blåste mig. Bedrägligt beteende då det gällde ett online köp.
Trevlig liten butik. Väldigt bra utbud i baddräkter, både i stilar och storlekar. Riktigt bra och duktig personal! Fick många bra råd.
Blev lovad en retursedel på grund av felleverans. Det är snart en vecka sedan. Men ids inte bråka med personalen på simbutiken igen är inte upplagd för deras otrevliga bemötande en gång till.Kommer aldrig att handla från dem igen, inte heller rekomendera denna butik till någon annan. Besviken.
Tidigare nöjd e-kund, men när jag nu för en tid sedan fick fel produkt skickad till mig försökte jag maila kundservice för att få hjälp att returnera utan att jag skulle betala för returen, jag har nu flera veckor senare fortfarande inte fått svar och har kvar ordern med fel produkt. Fakturan var de snabba att skicka så den har jag betalt för länge sedan. Jag kommer inte beställa här igen.
Beställde från nätet med blixtsnabb leverans och smidig mailfaktura. Jag ringde till butiken på förhand för att ställa en fråga om en av produkterna och fick då tala med en supertrevlig och kunnig person. Det är ju också en trygghet för mig som kund, att veta att det finns ett nummer med vettiga telefontider att ringa på om det skulle vara något. 5/5 och kommer definitivt att besöka butiken nästa gång vi är i den delen av Sverige. Tack!
Comment on this business

Directions to Simbutiken with public transportation


Fyrishov (Uppsala) 80 meters
1
10
Uppsala Fyrishov 90 meters
Gamla Uppsalagatan (Uppsala) 140 meters
Svedenborgsgatan (Uppsala) 190 meters
Uppsala Svartbäckens vårdcentral 210 meters

to add Simbutiken map to your website;