facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Simhallen Ljungby

Address: Fritidsvägen 3, 341 83 Ljungby
Phone: 0372-78 92 40
City: Ljungby
Zip Code: 341 83


Similar places near
Sunnerbohallen Sunnerbohallen 0 meter Idrottsanläggning som förnyas och förbättras när kommunala medel tillåter. Men jag ty...
Reviews
Visserligen ett fint och trevligt badhus. Men betyget sjunker pga att badvakterna inte ens reagerar på att folk sitter och filmar inne badhuset trots att det råder mobilförbud där inne! Saken blir inte bättre av att en av dom som filmar dessutom håller i en av skyltarna om mobilförbud. Hade någon hånat mig på det viset om jag var badvakt hade jag avvisat dom direkt! Men dessa badvakter reagerade inte ens.
Toppställe för vår familj, inte så stort men inte heller dyrt. Varmt i polerna och i luften. Lite slitet men det var inget som störde. Ungarna och jag hade väldigt roligt i 2h. 2 vattenbanor och ett hopptorn samt pool med flytsaker. Inte mycket folk heller.
Sjukt otrevlig personal som skrek på oss för vi klädde på oss för sakta, tar en stund som ensamstående med 2 barn på 1 o 2 år att bli klar. Annars e de ett bra ställe för små barn. Ingen service känsla där inte!!!
Det var mycket bättre än vad jag förväntade mig det finns allt man önskar och vi haft det jätte roligt. Ändå en av personalen var lite otrevlig men resten var det så.
Alla bassängen är fullt med barn och skrik mm Varför finns inte möjlighet att göra programmering för familjer och för de som vill att ha en avkopplande trevlig svimm stund??!!! Det känns som babbeltornet!!!
Lite svalare i simhallen. Varmt i äventyrsbadet. Fint och välskött. 5 banor, trampolin och 3 meters torn. Rutschkanor.
Det var tråkigt och inget att göra
Mycket bra badhus, speciellt nu när det är inkl utebad. Kräver eget lås, går köpa för 40 kr Hopptorn inne. 1m samt 3m Hopptorn ute. 1,3 och 5m Gott om parkering, Ljungby kräver p-skiva.
Trevlig simhall med bra ordning, välstädat. Finns det man behöver i ett lite mindre badhus
Varmt vatten ,fler bassänger ,både för stora och små .
Comment on this business

to add Simhallen Ljungby map to your website;