facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Simonsrestaurang

Address: NORRAKUNGSGATAN 12, 642 37 Flensby, Södermanlands Län, Sweden
Phone: 0157 14333
City: Flensby
Zip Code: 642 37



related searches:
Reviews
Riktig mat där, riktig kok, bästa simon och tjejen som tar hand om hela stället är en kämpe, och resten av personalen med, alla gör sitt bästa där för att göra folk glada med maten eller med upplevelsen där, fint dekorerat, mååånga mat rätter, olika menyer, godaste köttet man kan äta där, man märker att den som äger och lagar maten är en utbildad kok och det här hittar man väldigt sällan nu förtiden. Tacksam för allt, och rekommenderar starkt deras kött och kyckling menyer grill och stek .
Rejäl och vällagad husmanskostbuffé. Den stekta potatisen verkade ha stått varmhållen ett tag, och den stekta fisken var lite torr, men lägger man sina förväntningar på rätt nivå, så är det prisvärt. Rabatt för pensionärer. Parkering: Elbilsladdning på parkeringen på baksidan.
Kebabtallriken var lite dyr för mängden mat man fick och smaken var ok men inget speciellt.
Köpte till lunch en kebabsallad med vitlökssås och en cola Zero, 105kr. Kebabköttet var varmt/hett och dröp av flott, under köttet låg någon matsked burkmajs, 3 skivor tomat/gurka och lite gul lök ovanpå lite isbergsallad. Vilökssåsen var ingen sås utan mer som en tjock röra med massvis av vad jag förmodar var koriander eftersom den smakade tvål. Brödet bestod av tre skivor rostad baguette som nog var det godaste på salladen. Åt halva salladen innan illamåendet tog överhanden, detta var inte gott. Förhoppningsvis är den "vanliga" maten bättre för restaurangen har ett trevligt läge och en trevlig atmosfär men sallad kommer jag aldrig mer äta där.
Firat bröllopsdag där. De hade dukat upp bordet jättefint, rosblad över hela bordet samt en stor buket. Sen blev de skumpa och Tårta. Alla i sällskapet va nöjda, maten var värd varenda krona. Stort tack till personal extra Stjärna till Nermoo
Underbar mat. Gudomlig ärtsoppa och även väldigt god lax pudding. Enda haft saknade var icke kolsyrad läsk förutom vatten.
Trevlig bemötande , best quality för mat ingredienser , och väldigt mysigt ställe och friendly personal som bryr sig att du är nöjd med allt , min favorit restaurang för altid och alla tider och dager
Kycklingen var som en seg grillad halloumiost samt att de låg någonting som liknade en fiskelina ovanpå. Tzatsikin saknade gurka va mer som en smaklös dipp sås kommer inte ätas här igen
God mat och trevligt bemötande! God husmanskost till lunch, kan rekommenderas. Återkommer gärna.Mat: 5/5
Känns som detta är placerat mitt i Flen. Trivsamt avslappnat, avkopplande. Jag tog bara kaffe men jag såg att det fanns rik meny på maten.
Comment on this business

to add Simonsrestaurang map to your website;