facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SimrishamnLinks

SimrishamnLinks

About

Välkommen till SimrishamnLinks - appen och hemsidan med en länksamling med mer än 450 sajter till företag, affärer, hotell, m.m. i Simrishamn på Österlen.

Story

SimrishamnLinks är app och hemsida med en samling på mer än 440 sajtlänkar till företag, affärer, hotell, bankomater m.m. i Simrishamn på Österlen (Skåne). Dessutom finns en kalender med kommande händelser. Tanken är att försöka hålla listorna och kalendern uppdaterade och kontinuerligt lägga till fler länkar och mer funktionalitet. Det är gratis att ha med en länk i SimrishamnLinks! All apputveckling sker på fritiden och inga ekonomiska intressen finns ifrån utvecklarens sida.

Tryck på en kartikon för att visa var länkens fysiska adress är belägen. Google Maps API används för att visa sökresultat och annat på kartor i appen. Appen innehåller en navigering så du lätt kan hitta fram till målet och dessutom se avståndet dit. Stöd för Skånetrafikens API. Möjlighet att lägga in favoritlänk som öppnas när man trycker på bilden i startskärmen. Pausa rullande text med tryck.

Tipsa gärna om länkar som ej fungerar eller som ej är aktuella längre. Förslag på nya länkar och synpunkter på förbättringar mottages tacksamt. Nya länkförslag måste peka på hemsidor/sajter som har koppling till Simrishamn stad (tätort) och ha allmän nytta för dess invånare.

Språkstöd: svenska och engelska

Address: Simrishamn
City: Simrishamn


Similar places near
Suckarnasgång Simrishamn Suckarnasgång Simrishamn 198 km Supermysig loppis verkligen! Många säljare o bra utbud på saker. Har varit där flera ...
SPF Seniorerna Simrishamn SPF Seniorerna Simrishamn 198 km SPF Seniorerna är en partipolitiskt och religiöst oberoende organisation för seniorer...
CM Reklam i Simrishamn AB CM Reklam i Simrishamn AB 200 km Allt inom Reklam och Solfilm Tel. 0730 - 33 25 63
Comment on this business

to add SimrishamnLinks map to your website;