facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Simstadion

Address: Strandgatan 23, 43344 Varberg
City: Varberg
Zip Code: 43344



related searches: Simstadion varberg age
Similar places near
Simstadion i Varberg Simstadion i Varberg 12 meter Underbar sim och badanläggning med otrolig utsikt över havet
Apelviken's Camping i Varberg . Apelviken's Camping i Varberg . 2 km En jätte camping som vi använder en gång om året. Då träffas vi 4 ekipage av husbil o...
Veddige Simhall Veddige Simhall 19 km Liten och mysigt simhall Fin personal
Reviews
Sköna varma saltvattenbassänger. Minst 25 grader. Härligt ställe!!
Härligt ställe som tyvärr börjar bli slitet. Skulle behövas en rengöring och uppfräschning! Alla tidigare år har badvakterna varit utspridda och uppmärksamma på badgästerna. MEN_Denna sommar är det under all kritik. De har ingen koll ut över badet och gästerna. De sitter alltid tillsammans och solar, pratar, äter glass mm Känns oerhört oproffsigt!
Får fyra stjärnor för läge och historik samt 50 meter. Trevlig personal. Stort minus i år är svart "sorgerand" på bassängväggen, smuts och fett. Alger på botten. Detta kan inte vara från senaste veckan. Vi var inte många som badade och vattnet avgav mycket klorgas ändå. Hoppas ni skärper till detta. Annars rent och fint i dusch och omklädningsrum.
Upplevdes lite slitet och var inte speciellt uppvärmt. Barnen hackade tänder efter 30 minuter i vattnet. Annars bra med varma duschar och bastu för att värma sig efter badet.
Helt meningslöst när havet är gratis bredvid. Jättebra ställe för simträning och simskola men som badplats bara trångt och skränigt. Vill man hoppa från hopptorn finns Fästningsbadet gratis några hundra meter bort i mycket trevligare omgivning.
Vi ville använda en del av bassängen och fick väldigt vänligt bemötande.Superroligt att vara tillbaks och simma i saltvattensbassängen!
Samma sunkna lokal som från 90 talet. Tråkigt och för dyrt.
Underbar sim och badanläggning med otrolig utsikt över havet
Den är helt ok så länge som det inte är den vanliga blåsiga och kalla sommaren vi är vana vid. Annars är det kallt... Skall man låta barnen gå i simskola tycker jag simhallen är bättre eftersom man då inte är beroende av väder och vind. Men, den har ju även sin historik samt ett fantastiskt läge så det kan vara värt ett besök.
Stor träningsbasäng där man kan köra några längder,2små basänger för barnen. 1stor dykbasäng med 1trampolin och torn.liten kiosk,gott om platts att sitta på runt basängerna eller ligga uppe i gräset.
Comment on this business

to add Simstadion map to your website;