facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sisi Restaurang Norrköping

Sisi Restaurang Norrköping

About

Sisi restaurang ska öppna den 1 nov i Mirum Galleria i Norrköping

Story

Sisi Restaurang är ett nystartat koncept inom restaurangbranschen med ambitionen att skapa en väletablerad kedjeverksamhet i hela Norden. Dörrarna till den första restaurangen slogs upp sommaren 2012 i Falkenberg och har sedan fått en enorm respons från alla håll. Grunden i vår affärsverksamhet är att erbjuda det svenska folket lättillgängliga bufféer av bäst kvalité, smakrika rätter samt ge dem en upplevelse utöver den kulinariska dimensionen genom vår servicemedvetenhet. Vi tycker att god mat är en mänsklig rättighet.

Address: Mirum Galleria, 60359 Norrköping
Phone: 0114731010
City: Norrköping
Zip Code: 60359



related searches:
Similar places near
Spicy Hot Spicy Hot 2 km Bästa service och asiatisk mat..
Restaurang Asian Garden Restaurang Asian Garden 2 km Dåligt bemötande av personal som snäste. Fick vänta i 55 min på mat som inte smakade ...
Restaurang China Restaurang China 2 km Vällagad och god klassisk kinamat med bra läge.
Spicy Hot Spicy Hot 5 km
Reviews
Okej mat, var inte deras bästa idag men brukar ha god mat/buffé.
Helt okej men sämre än för ett år sedan. Kanske minskad konkurrens fått dem att sänka nivån? Uppdatering 2020-05-30 Tragiskt nog är denna restaurang snart ett minne blott. Runt 2017-2018 var maten riktigt bra! Sedan dess har det dock gått utför och nu är det en katastrof. Personalen, ev person, försökte göra allt. Sushin måste ha legat framme från dagen innan och ”buffén” bestod av några friterade kycklingar som måste ha legat framme i flera timmar. En slags senig biffsörja och någon skum kycklingrätt fanns också att välja till det kokta riset eller nudlarna. Tidigare fanns det en 6-7 olika rätter att välja bland samt till ett lägre pris!? Tack för mig men dit kommer jag aldrig sätta min fot igen! Ett tips! Gå in och titta på utbudet innan ni betalar!
Asiens matkultur skall värnas och tas hand om. Detta är en slakt på det asiatiska matlivet! Som skribent och aktiägare i teodlingarna nere i så vet jag hur en riktig phao lak thai ska smacka. På SiSi serveras jag turbulent ihopsatt förtäring utan varken känsla eller kärlek! Jag är TRÖTT på detta! Jag kommer aldrig tillbaka hit! Kanske nästa onsdag dock när det är rabatterat pris på superbuffe.
Måste ha bytt ägare, maten under all kritik denna gången, varit här för ett halvår sen där både mat och service var excellent, denna gången var allt helt värdelöst, otrevlig kock, rått kött som han bara slängt ner, ingen kärlek, ingen passion, ingen asiat. Hårstrån och damm i räkchipsen, kallt kaffe. Ypperligt besviken på allting, kommer aldrig tillbaks och rekommenderar att ni aldrig sätter foten här om ni funderat på det! Detta är en förolämpning mot alla asiater i norra östergötland. Berit Eriksson, landshövding
Åååh sisi, vilken fantastisk buffé de HADE. Förut var det fantastiskt, maten var väldigt bra för priset och allt var bra. Nu hade de typ 2 rätter, kaffet var kallt, glassen hade en annorlunda smak, sushin var stel, gammal och föll bara sönder. Får en extra stjärna för deras stormaktstid. Hoppas att de kan komma tillbaka till det de hade. #sadfacechallenge
Nytt bottenrekord! Har varit här många gånger, sett en nedåtgående trend, men det här tar priset. Dumplingarna var kalla i mitten och knappt ljumma överhuvudtaget. Karrén i pepparsås var med nöd och näppe ljummen, fisken innehöll mer pankopanering än fisk. Dessutom utfördes service/rengöring av läskmaskinen så den enda dryck som serverades var vatten. Tyvärr kan jag inte ge lägre betyg än en stjärna, men en sak står klar - jag kommer aldrig tillbaka och kommer inte att rekommendera någon att gå dit.
Maten kändes och såg inte fräsch ut. Grönsakswok som simmade i olja, gyoza hade legat där ett tag hade torkat, servicen kändes "trött och sömnigt". Det finns bättre asiatiska bufféer i stan och ler prisvärd.
Mitt, och säkerligen många andras, nya favoritlunchställe! Lunchbuffén har ett stort men inte för stort utbud, och det som attraherar mest är att sushi är inkluderat! Extra roligt att restaurangen drar mycket folk och dessutom annat typ av folk än det som vanligtvis rör sig i denna galleria och stadsdel. Kvaliteten på maten känns också väldigt bra.
Åt här för första och även sista gången. Vi vill gärna ha varm mat kall prinskorv och köttbullar och buffé för övrigt inte ens ljummen
Bra buffé. Tyvärr tar de endast kortbetalning. Har varit där några gånger nu, var senast där kvällstid och det märktes att maten varit framme ganska längre. Sushin var ganska torr och kaffet var heller ingen höjdare.
Comment on this business

to add Sisi Restaurang Norrköping map to your website;