facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sivans Osthandel

Address: Idrottsgatan 2, 534 92 Vara
Phone: 051220455
City: Vara
Zip Code: 534 92


Similar places near
Håkantorps Ägg AB Håkantorps Ägg AB 11 km Hälften ätbara, resten under all kritik. De fick vi slänga
Reviews
Förutom att köpa ost kan man köpa mycket annat. Sylt, mamelad, hårt bröd m.m. Det finns också fika och självklart ostpaj som har smak av vällagrad ost. Vid cafét finns ingången till oljeberget där man tidigare förvarade olja. Stället är lite svårt att hitta och öppettiderna är inte så frikostiga, ändå alltid mycket folk. Detta är bara en liten bisyssla till den huvudsakliga osthandeln.
God ost och goda skorpor inhandlade. Tråkig miljö nu när livsmedelsbutiken slagit igen.
Besviken på sortimentet. Men trevlig personal och trots allt värt ett besök!
En liten besvikelse om dess läge då det kändes märligt att ligga "mitt i" Sparköp. Upplevelsen förbättrades dock då den supertrevliga & pålästa expediten guidade oss i Sivans historia, affärsidé & underbara smaker.
Började handla hoss sivans osthandel.Smakar jättegott.
Besökt Baljered idag. Vilket ställe Otroligt trevlig personal å gött fika som bestod utå en fantastisk Ostsmörgås. Osten vi bjöds på var himmelsk. Å Sivan Vilken människa HELT OTROLIG vilken berättarentuiasm å inlevelse å kunskap hon delade med sej. Detta ställe MÅSTE BARA BESÖKAS ! OSTARNA VAR DE GODASTE JA NÅNSINN ÄTIT
Tänk att man kan hitta en sånhär pärla mitt ute på skaraborgslätten. Underbar ostpaj som fick mina smaklökar att jubla. Du måste verkligen tycka om ost om du ska ta denna rätt,för här snålas det inte med ost. När du ändå är där pröva kanelbullens, annars måste du köpa med dig hem för de är bland de godaste jag ätit, vilken smörsmak. Ja, det är helt klart värt att ta turen hit.
Mycket bra utbud av varor som går att kombinera med ost som bas. Jag beställde en ostbricka med marmelad, fudge och bröd till. Samt Sivans kaffe Brasilien bla. Ett tips till Sivans komponera olika paket med ostbricka som bas. Mvh Bengt
Verkligen rätt ställe om man vill ha lite lyx i vardagen. Eller behöver hjälp med en gåva till någon. Trevlig personal och hjälpsam. Vilka delikatesser.
Trevlig och kunnig personal. Mycket hög kvalitet på bröd och ostar. Stort sortiment. Rekommenderas starkt om man vill ha ostar, som är värt namnet!
Comment on this business

to add Sivans Osthandel map to your website;