facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Siviks Camping Lysekil

Siviks Camping Lysekil

About

Barnvänlig camping med sandstrand och klippor vid havet.

Story

Barnvänlig camping med sandstrand och klippor alldeles vid havet, 4 km från härliga Lysekils centrum. Siviks Camping ligger i Bohuslän på vackra Västkusten, inte långt från Smögen.



"Barnvänlig camping med sandstrand och klippor alldeles vid havet, 4 km från härliga Lysekils centrum. Siviks Camping ligger i Bohuslän på vackra Västkusten, inte långt från Smögen."
Address: Träleberg 172, 45392 Lysekil
Phone: 0523-61 15 28
City: Lysekil
Zip Code: 45392



related searches: Lysekil Stellplatz, Löfgrens Camping, Ramsvik Camping, Camping Västkusten, Johannesvik Camping, Grebbestad Camping, Wiggersviks Camping ab, Camping Smögen
Similar places near
Trellebystrands Camping Trellebystrands Camping 1 km Tråkigt service hus. Campingkartan stämmer inte med verkligheten.
Havets Hus Havets Hus 3 km Helt ok. Men inget wow. Gillar man fisk och är intresserad vad som finns i våra vatte...
Reviews
En mycket trevlig camping, bra restaurang, uppträdanden med olika artister, trevliga grannar både bland semestrande och långliggare. Välstädat. Personalen upplever jag gör allt för att vi ska trivas och njuta av tillvaron på Sivik
Hyfsat välskött camping med fantastiskt havsläge. Kan dock vara väldigt blåsigt vid framförallt västlig vind. Tidig utcheckning vid 11 när incheckning är först vid 15. Lite stelbent personal som som också gav besked "fullt" per telefon men det var inga problem med plats när vi sedan bokade över nätet.
Mycket gästvänligt bemötande o löste plats på ett smidigt sätt trots att vi missat o förbokat plats mitt i högsäsong. Vi har njutit av sol o klippbad o strax blir det mat o dryck med trubadur. Vi kommer absolut att återkomma och kan varmt rekommendera Siviks camping. /Lasse o Anne, Hammarö
Hade låga förväntningar efter att ha läst tidigare betyg. Hyrde villavagn deluxe 4 bäddars. Oväntat fräsh och välstädad. Vagnen låg närmast havet vilket också var fint. Dock ingen direkt badstrand men fina bryggor att fiska krabbor från. Barnen på 1,5 och 3 år uppskattade lekparken.
Oväntat bra och det blir faktiskt full pott! Efter att ha läst en del negativa recensioner hade jag låga förväntningar. En fin långgrund vik och fina klippor runt. Visst, det är ingen paradisstrand med vit sand, men det är klart och fräscht vatten. Trots högsäsong och fullbelagt är det fräscha toaletter och duschar. Hyllorna i butiken är fyllda, personalen är trevlig och sopsorteringen i ordning. Vi hade en plats längst fram och då är det en bit att gå till servicehuset. Ja det är faktiskt den enda negativa jag kan komma på, nämligen att det bara finns ett servicehus.
Fin camping med fina toaletter och duschar. Något trånga platser, var på håret att vi kunde backa in vår hobby 650, men de gick! Barnen fiskade krabba, i övrigt fanns det inte mycket att göra på campingen.
Som tältare i början av högsäsong - jättenöjd! Uppskattar verkligen att det fanns kyl, frys, spis/ugn/mikro, diskmaskin etc i köket. Stora duschar, kostade inget extra. Jättenära till bad. Maten såg god ut på restaurangen, som var välbesökt. Nära Kuststigen. Trevlig personal. Hade fått fullt om det inte låg lite närmare Lysekil restaurangbesök etc, och inte fullt så nära avfallsanläggning.
Återkommer hit en gång om året. Bra camping med fräsch, gratis dusch och toa. Fin camping restaurang med god mat och öl. Butik med lite mat och andra varor man kan behöva. Bra bad. Barnvänligt. Om man inte är här för party och röj, se då till att få din tältplats lååångt från scenen och restaurangen. Råkade ut för fylleslag utan dess nåde när jag fick min tältplats vid scenen sist jag var där 2022. Bröt därför tidigare än vad jag betalt för och åkte vidare.
Väldigt dålig camping och mycket , mycket otrevlig personal som vid den lilla minsta hämtar vakten 4 gånger för att en liten hund som väger inte ens 2 kg sprungit 2 gånger utan koppel.Jätte dyra priser som ägaren bestämmer själv hur han vill och lägger böter hur han vill böter är inte synlig på kvitto. Vi kom den 21/8 kl 2 på natten och åkte tillbaka den 22/8 kl 13.30 och fick betala 1100kr!!!! vi var två familjen med barn , då var det 2200 för en och halv dag, då tycker vi att det jätte dyrt Vi rekommenderar absolut inte denna campingen för att undvika såna problem som vi har hamnat i. Barnen blev rädda när vakten kom med sin bemötande.Våran tanke är att göra polisanmäla på personalen och vakten!!!!!
Är väldig besviken, okunnig och oprofessionell personal som bemöt oss utan respekt och barnen blev väldigt rädda efter deras bemötande. Otrolig dyra priser som är inte rimliga med platsen.Ägaren läger sina egna priser som är inte lika för alla gäster. Nya ägare har inget kunskap hur man ska bedriva en professionell camping ställe och hur man ska tar hand om sina camping gäster. Kommer aldrig mer , rekommenderar inte detta ställe!!!!!!!
Comment on this business

to add Siviks Camping Lysekil map to your website;