facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sizeco Redovisning

Sizeco Redovisning

About

Sizeco Redovisning erbjuder våra kunder kvalificerade tjänster inom redovisning. Vi som arbetar här lägger ner stor vikt på den personliga servicen.

Story

Sizeco Redovisning har varit verksamma i denna form sedan 2009. Vi är idag fyra medarbetare med en ökad tillväxt där vårt mål är att skapa en positiv redovisningsbyrå som skall lysa starkt i Stockholm.

Sizeco Redovisning arbetar långsiktigt med sina kunder för ett starkt och givande samarbete med inriktning på våra kunders lönsamhet och varje egenföretagares möjlighet att kunna njuta ännu mer av att just vara egen. Vår filosofi skiljer sig en aning från övriga byråer. Vi drivs inte enbart av resultatet utan också av att varje egen företagare trivs med sitt arbete och sitt företag. Vi hjälper dig att förstå hur företaget går, hur siffrorna ser ut och vad dom betyder, det är viktigt för ett bra företag, vi hjälper dig att förbättra dig och företaget. Genom detta arbete får du ett lönsammare företag. Det skall vara kul att vara egen – det blir roligare då.



"Välkommen till en familjärredovisningsbyrå med stor kompetens.Vi fokuserar på personligt bemötande och professionell service. Du kan bland annat få hjälp medserviceinriktad redovisning, bokföring, löneadministration och professionell rådgivning."
Address: Barkarbyvägen 67, 177 44 Järfälla
Phone: 0840801770
City: Järfälla
Zip Code: 177 44


Opening Hours

Monday: 08:30 - 17:00
Tuesday: 08:30 - 17:00
Wednesday: 08:30 - 17:00
Thursday: 08:30 - 17:00
Friday: 08:30 - 17:00

Similar places near
Schpoon AB Schpoon AB 2 km IT och telekom
AllimaC Agency & Consulting AB AllimaC Agency & Consulting AB 4 km AllimaC Agency & Consulting - Det är bara fantasin som sätter gränser...
NyNova AB NyNova AB 7 km LÄRARBEMANNING HANDLEDNING & LÄXHJÄLP
Comment on this business

to add Sizeco Redovisning map to your website;