facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Själalyft

Själalyft

About

ÅRETS NYFÖRETAGARE 2015!
Utbildningar inom hälsa Individ - Företag - Skolor


Story

VÄLKOMMEN TILL SJÄLALYFT
- FÖRETAGET MED NYA MÖJLIGHETER
Utbildning inom medvetenhet, energihantering, meditation och yoga.
Föreläsningar • Kurser • Behandlingar • Retreat • Resor





Hej,
jag heter Anna Sandrine Larsson, är 39 år och driver företaget Själalyft. På hemmaplan i Vingåker instruerar jag yoga och meditation för alla åldrar, kroppar och konditioner. Som föreläsare reser jag runt i landet och berättar om hur vi kan skapa fler möjligheter i våra liv genom att finna positiva inre drivkrafter och släppa begränsande illusioner. Jag utbildad grundskollärare, men via erfarenheter av långvarig utbrändhet har jag sadlat om för att lära ut det jag själv har lärt mig under resans gång. Yoga, energihantering och lära i medvetenhet har gjort mitt liv mer kvalitativt. Jag är även väl insatt i elitidrottssatsning, fysisk och mental träning och ledarskap.

SJÄLALYFT - FÖRETAGET MED NYA MÖJLIGHETER
Själalyft är ett företag som arbetar med personlig utveckling både enskilt och i grupp. Själalyft erbjuder utbildning inom medvetenhet, energihantering och yoga genom enskilda möten, kurser, föreläsningar, temadagar, samt retreat och resor inom Sverige och till Spanien. Jag riktar mig till alla som vill förändra för att förbättra, må bättre eller utveckla sig själva eller sin arbetsgrupp. Här välkomnas du till din inre medvetenhet och får hitta det vackra inom dig, allt för att vi alla ska få ut mer av livet. Själalyft står neutral till religiösa åskådningar och inspireras av bl.a. österländsk filosofi.

Får jag äran att leda dig in på ditt hjärtas väg,
visa dig din inre harmoni
och väcka din tro
på din enorma potential
som vilar inom dig?
Får jag äran att visa dina möjligheter
och lyfta din själ?

Vill du boka mig för en enskild behandling eller föreläsning så finns jag här:

Anna Sandrine Larsson
+46 70 438 13 22
[email protected]
www.sjalalyft.nu
www.facebook.com/sjalalyft




AKTUELLT
Om du gillar sidan Själalyft på Facebook får du aktuell information och inspiration om alla Själalyfts aktiviteter samt eventuella inställda aktiviteter. Tveka inte att ringa ifall du undrar något. OBS! All drop in föranmäles för platsgaranti.

TIDER YOGA & MEDITATION VÅREN 2014
Sluttiderna är ungefärliga. Det kan hända att vi drar över tiden på vuxengrupperna, max 15 minuter utefter behov.

Söndagar
kl. 17:30- ca18:45 Flödesyoga, Själalyft studio, kurs 12 ggr / drop in
kl. 19:30-ca 20:45 Själayoga, Själalyft studio, kurs 12 ggr / drop in

Tisdagar
kl. 16:30-17:10 Kids yoga, 8-17 år, Själalyft studio, kurs 12 ggr
kl. 17:30-ca 18:45 Flödesyoga, Själalyft studio, kurs 12 ggr / drop in
kl. 19:30-ca 21:00 Själalyftet steg 2, meditationskurs, Själalyft studio, kurs 8 ggr

Onsdagar
kl. 16:30-17:00 Knatteyoga, 3-7 år, Själalyft studio, kurs 12 ggr
kl. 17:30-ca 18:45 Själayoga, Själalyft studio, kurs 12 ggr / drop in
kl. 19:30-ca 21:00 Själalyftet steg 1, meditationskurs, Själalyft studio, kurs 8 ggr

Torsdagar
kl. 17:00-17:45 Prova-på-pass på Vingåkers Tränings Center, VTC drop in
kl. 19:00-ca 20:15 Yoga i Regna, Ekebo bygdegård, kurs 12 ggr / drop in

EVENT 2014
JANUARI 2014
19/1
Föreläsningen "Mera liv i livet", Själalyft yogastudio

FEBRUARI 2014
8-9/2
Retreat i harmoniska Regna, Ekebo Bygdegård, Regna, Östergötland

15/2
Föreläsning "Spräng illusionen" Föreningen Duvan, Motala

MARS 2014
Retreat i harmoniska Regna, Ekebo Bygdegård, Regna, Östergötland

APRIL 2014
17-22 april 2014 - Retreatresa till solkusten, Fuengirola, Spanien.
Resan sker under påskhelgen när den spanska våren är som bäst!




REGLER FÖR BOKNING, TIDER OCH PRISER
Alla priser för privatpersoner är inklusive moms. Företaget innehar F-skattsedel. Med reservation för tryckfel samt att priserna kan komma att ändras. När du anmäler dig till en kurs/energibehandling godkänner du att anmälan är bindande och personlig. All drop in föranmäles. Observera att bokad tid för privata sessioner är bindande. Förhinder till drop in-yoga meddelas senast kl 15:00 samma dag. Förhinder till energibehandling meddelas senast dagen före avtalad tid. Vid akuta förhinder uteblir fakturering mot uppvisande av läkarintyg.
Respektera kurstiden och kom i god tid så att du hinner ta fram din utrustning och ta plats på mattan till utsatt tid.

PRISER ENERGIBEHANDLINGAR
Balansering av energikroppen, 20 min, 180 kr
Energibehandling Liten, 1-3 områden/föreställningar 1 timme: 580 kr
Energibehandling Stor, hela energikroppen, 3 timmar: 1650 kr
Energibehandling Deluxe, hela energikroppen 3 tim + uppföljningssamtal 2 tim, inklusive CD-skivan Mera liv i livet, totalt 5 timmar: 2800 kr
Uppföljningssamtal/enskild vägledning/coachning: 580 kr/tim

PRISER YOGA & MEDITATION
Köp två terminskurser och få den billigaste kursen till halva priset!
Du kan också välja att uppgradera ditt drop-in-pris till ett terminskort!
Barn/ungdom halva priset!
Som kursdeltagare har du även förmånen till ett coachande promenadsamtal!

Yoga terminskurs: 1400 kr, 12 gånger
Yoga Drop-in: 140 kr
Själalyftet meditationskurs 1660 kr steg 1/steg 2 8 ggr
Sommaryoga på stranden: Drop in x kr, 10-klipp x kr, sommarkort x kr.

PRISER ÖVRIGT
CD-skivor 150 kr + ev. fraktavgifter
För beställning av te, yogautrustning, msm-pulver, produkter från Forever Living, böcker, kuriosa etc. kontakta mig personligen eller besök butiken i Själalyfts studio.

FÖRETAG/GRUPPRISER
Offert på förfrågan.

FÖRETAGSINFORMATION
Bankgiro: 247-9020
Org. nr: 7406290341
Momsregistreringsnr: SE740629034101
Företaget är registrerat för F-skatt





SJÄLALYFTS YOGASTUDIO
Själalyfts yogastudio är Själalyfts lokal för yoga och meditation. Den ligger i Vingåker på Länsmansvägen 1. I yogastudion finns yogamattor, block, bälten och filtar till hands. Här erbjuds du en kopp te och en stunds sinnesro före eller efter din kurs. Här finns också möjlighet till ombyte med dusch och bastu samt en minibutik där du kan handla en egen yogautrustning, utvalda hälsoprodukter, teer, änglar, stenar m.m. Ingången hittar du på baksidan av garaget. Gå in utan att knacka, men respektera att kurs kan pågå.

Adress:
Länsmansvägen 1
643 32 Vingåker




YOGA I SJÄLALYFT
Yoga kan upplevas och utföras på en mängd olika sätt. Den yoga som jag instruerar är en mix av olika yogaformer som jag plockat favoriter ur och därefter mixat med de meditativa verktyg, energihantering och medvetenhetsutbildning som ingår i min övriga verksamhet. Därmed är min yoga en unik form som ännu bara finns i Själalyft! I min yoga får du både en rejäl dos fysisk ansträngning och en hel del hjälp att skapa det liv du önskar. Kom och prova min yoga så får du se vad du själv tycker!

Du som är nybörjare är välkommen på drop in under pågående kurs. Du kan också uppgradera ditt drop in och hoppa på en kurs fast den har startat. (Gäller ej Själalyftets meditationskurs). Du som vill komma på drop in behöver anmäla dig innan för att försäkra dig om att du får plats. (Lättast når du mig via sms på 070 - 438 13 22) När du anmäler dig till en kurs/Drop in godkänner du att anmälan är bindande och personlig. Barn och ungdomar provar alltid gratis tills de har bestämt sig.



OM YOGA
Yoga är enkelt förklarat gymnastik med andningsteknik.
Yoga passar för alla kroppar, åldrar och alla nivåer av kondition. Vi arbetar med vår egen kropp och dess förutsättningar så alla kan vara med. Är du stel eller har värk är det extra bra för dig med yoga!

Grunden i yogan är andningen. Genom att andas som kroppen naturligt vill hjälper vi kroppen att slappna av och öppna upp. Vi gör här tvärtemot hur vi annars gör när vi kämpar. Här släpper vi prestationen och låter kroppen öppna upp i sin egen takt. Framstegen är anmärkningsvärda. Vi blir snabbt mjuka och når nivåer som vi trott varit för oss omöjliga.

I yoga fokuserar vi på oss själva och vår egen process. Vi släpper jämförelse och prestige med både oss själva och varandra. Här kan du vara trygg med att vara dig själv, precis så som du är och känna dig fullt värdig.

Yoga har många positiva effekter för den fysiska kroppen då den hjälper till att lösgöra och släppa destruktiva och lågfrekventa energier. I klarspråk betyder det att vi släpper på värk, spänningar, stress, sjukdom och negativa känslor. Vi blir mjuka i kroppen. Blodtrycket stabiliseras, hormonbalansen regleras, blodcirkulationen ökar samt energikanaler i kroppen öppnas upp och vi får igång ett otal flöden. Vi får bättre kondition och blir mer stresståliga och harmoniska individer.

Ett yogapass hos Själalyft består av meditation, fysiska övningar, andningsteknik och avslappning. Ha på dig mjuka sköna kläder när du kommer samt en vattenflaska.

Yogan är en urgammal lära som vi i västvärlden länge glömt bort. En ny yogatrend blåser nu lyckligtvis över väst och det glädjer mig att vi alla med yogans hjälp nu kan få möjligheten att låsa upp dörren till våra hjärtan och börja leva livet på det kärleksfulla sätt som det så är meningen.

Läs mer om yoga under rubriken Råd och strävan för yoga.



FLÖDESYOGA
Den mest fysiskt aktiva yogan jag undervisar kallar jag Flödesyoga. Här ligger fokus på styrka, kondition, smidighet, och balans för hela den fysiska kroppen. Med nyfikenhet tar vi ut svängarna och utmanar oss själva i förtroende. Vi arbetar med vår egen kropp och dess förutsättningar så alla kan vara med. Vi prövar både lätta och lite mer avancerade övningar som plankan, hunden och skulder/huvudstående. Flödesyogan innehåller även kortare inslag av andningsteknik, mindfullness, meditation, avslappning och Själalyfts medvetenhetsutbildning.

MAUD 78 ÅR REKOMMENDERAR FLÖDESYOGA
"Jag har blivit av med mina myrkrypningar och jag är förvånad över hur bra jag kan röra mig trots min psoriasisartrit. Jag är en gladare och lugnare människa idag. Yoga borde finnas på recept. Det är aldrig för sent att börja med yoga. Jag började när jag fyllde 78 år och jag var ingen gymnast direkt..."
Se hela intervjun med Maud under rubriken "Intervjuer och omdömen".



SJÄLAYOGA
Själayogan är ett lugnare pass än Flödesyogan och innehåller en härlig mix av andningsteknik, mindfullness, meditation, avslappning och medvetenhetsutbildning blandat med lätta fysiska övningar. Vi fokuserar på att hitta rotlåset och bygga upp en stark bäckenbotten för att förebygga ryggproblem och bli starka i magen. Här tar vi tid att komma djupt in i yogan och fokuserar på stretching, styrka, att hitta lugn och harmoni i själen, livsglädje, tacksamhet och att lita på vår egen förmåga. Själayogan passar alla typer av kroppar, och särskilt bra för dig med skador eller krämpor av något slag eller för dig som söker finna tryggheten i dig själv. Här stannar vi vid de enkla övningarna och låter bli att belasta axlar, huvud och handleder så mycket.

KNATTEYOGA 3-7 ÅR
Knatteyoga är för alla livliga och lugna barn som gillar att leka. Här rör vi oss mycket och varvar lek, yoga och meditation med kroppen och fantasin i samspel. Vi tränar kroppsmedvetenhet och balans och lär oss att hitta lugn och inre harmoni inuti oss själva för att öka koncentrationsförmågan. Passet är kort och nivån anpassas efter gruppens fysiska behov. Även äldre barn är välkomna så länge de gillar att leka. Varje pass avslutas med en populär avslappning på mattan. Föräldrar erbjuds te i gillestugan medan passet pågår.

KIDS YOGA 8-16 ÅR
Den här gruppen lämpar sig för äldre barn i ca åldrarna 8-16 år som tycker att leken blir för barnslig och istället vill ha yoga på riktigt. Passet liknar upplägget av vuxenyogan men är kortare för att behålla koncentration och lust. Vi tränar kroppsmedvetenhet, styrka, kondition och balans och lär oss att hitta lugn och inre harmoni för att bättre klara av en stressig och påfrestande vardag. Vi arbetar med att finna livsglädje, uppleva tacksamhet, vara bekväma med oss själva, lita på vår egen förmåga, hantera vår energi, stärka självkänslan och att skapa våra drömmar. I Kids yoga ingår fysiska kroppsövningar, andningsteknik, mindfullness, meditation, avslappning och medvetenhetsutbildning. Varje pass avslutas med en populär avslappning på mattan.

YOGA I REGNA
På torsdagskvällar leder jag en yogagrupp i Ekebo bygdegård i Regna. Det är en fantastiskt fin lokal vackert belägen vid sjön Regnaren. Här tar man med sig sin egen yogamatta om man har en, och stämningen är extra harmonisk och avkopplande då alla har gott om tid. Yogan i Regna är en mixvariant av Själayoga/Flödesyoga. Passet blir ofta mycket stämningsfullt. Regnaborna, som har sin slogan "Sänk farten i livet - flytta till Regna" har själva önskat fram denna grupp, men alla är välkomna som vill ha en härlig yogakväll eller ett avbrott från sin stressiga vardag. Vill man så kan man samåka med mig från Vingåker vid 6-tiden.

SOMMARYOGA PÅ STRANDEN
Under sommarmånaderna är det en fantastisk upplevelse och en enorm drivkraft att kunna yoga utomhus i naturen. På morgonen eller på kvällen samlas vi i strandkanten vid Läppebadet. Beroende på hur vinden blåser är vi ibland på grässtranden och ibland på sandstranden. Vi har med oss egen yogamatta eller strandmadrass för ibland kan det vara fuktigt i gräset. En del har ätit före, andra väntar till efteråt. Ingen morgon eller kväll är den andra lik. Varje väder bjuder på sin enorma skönhet och det är extra lätt att känna vördnad och tacksamhet inför livet i den miljön. Här hör vi sommarfåglarnas sång i träden och vi ser djurlivet spela ut sitt skådespel framför ögonen på oss. Vi rycks med av vinden och vågornas brusande eller lyssnar till stillheten med spegelblankt vatten och kanske lite dimma. Vi upplever friheten i den vidstäckta utsikten över Hjälmarens vatten och genom den når vi djupt in i själen. Hit kommer både barn och vuxna i alla åldrar och från olika orter. Ett värt besök för dig som är i närheten!



SJÄLALYFTET
- MEDITATIVA KURSER I PERSONLIG UTVECKLING


Detta är en populär kursserie i medvetenhet! Lär dig hur du släpper destruktiva begränsningar och skapar positiv inspiration genom att byta tankemönster och öka medvetenheten om dina inre drivkrafter!

- En trevlig kurs full av spännande insikter!

Under denna unika kurs introduceras du i de sju illusioner i Kan-hjulet som hindrar oss från att leva livet i vårt sanna Vill. Här finns Otåligheten som baseras på illusionen om att vi har brist på tid, Martyren med illusionen om att det är någon annans fel, Förminskningen med illusionen att vi är värda vad vi gör, Destruktiviteten med illusionen att motstånd botar kaos, Arrogansen med illusionen att vi kan tysta intuitionen, Fördömandet med illusionen att allt är svart eller vitt samt Girigheten med illusionen om att vi behöver mer. På kurserna får du lära dig hur du kan neutralisera dessa illusioner och börja leva ett mer harmoniskt, energirikt och medvetet liv.

Kursen är upplagd i flera steg med både teori, diskussioner, exempel hämtade från vår aktuella vardag, övningar, energiläsning och meditation i en trygg, sluten grupp med högt i tak. Kursen finns nu även som distanskurs! Förkunskap är föreläsningen Mera liv i livet.

Lev livet här och nu, boka din kurs redan idag!

"Å, vad roligt vi har på denna kurs! Jag längtar redan till nästa gång!" /A

"Kursen Själalyftet har gett mig de verktyg jag behöver för att hantera min egen och andras energier i vardagen. Den har även lärt mig att lita på och följa min intuition." /Carina

"Coolt, det är ju precis så det är! Helt otroligt! Häftigt!" /A

På kurserna får du fördjupa dig inom medvetenhetens budskap med att släppa på prestation och hitta positiv inspiration. Här får du lära dig tekniker för insiktsmeditation så att du själv kan förstå din intuitions budskap. Kursen tar max 6 deltagare och passar dig som vill förändra för att förbättra och hitta dina inre nycklar till bättre hälsa och livskvalitet. Kursen utgår från min bok Själalyftet, ner i botten och upp igen - en resa från prestationens yttre till inre frid.

MEDVETENHET
Medvetenhet handlar om att lära oss att förändra våra tankemönster, stärka vår tro på oss själva och använda oss av vår intuitiva röst som vägledning i våra liv. Via våra rädslor begränsar vi oss genom de sju illusionerna Otåligheten, Martyren, Förminskningen, Destruktiviteten, Arrogansen, Envisheten och Girigheten. När vi befinner oss i dessa begränsande illusioner har vi svårt att lyssna på vår sanna inre vilja och intuition och vi puttas istället ut i ett destruktivt och energikrävande levnadssätt. Genom att lära oss hur vi kan släppa på detta destruktiva levnadsmönster kan vi skapa oss en trevligare tillvaro att leva i, hitta mer kraft, lust och hälsa. Vi når då in till vår inre kärna, hittar vår inre röst och kan därigenom förstå och älska världen genom oss själva. När vi släpper illusionerna hittar vi vår sanna äkta vilja och lär oss att med enkla metoder aktivt förstå och skapa våra egna drömmar. Vi kan med hjälp av aktiva val enkelt välja istället för att kämpa och försöka. Genom utbildning i medvetenhet skapas harmoni och balans på alla plan, fysiskt, psykiskt, själsligt och socialt. Här behandlas bl.a. begrepp som tacksamhet, heder, tillit, respekt, förlåtelse, mindfullness, acceptans, frekvenshöjning, helhet och intuition. Här blandas urgamla tekniker med moderna metoder i all sin komplexa enkelhet. Att arbeta med medvetenhetsutbildning är en personlig utvecklingsprocess som är mycket fascinerande och spännande. Medvetenhetsutbildning kan ske både privat och i grupp. Privatlektioner bokas separat. Inslag av medvetenhetsutbildning ingår i all Själalyfts verksamhet.




KOSTRÅDGIVNING
"Att aktivt välja sin hälsa från hjärtat gör att man slipper försöka nå dit."
Den bakomliggande orsaken till ett osunt leverne handlar inte alltid om okunskap om vad som är bra och dålig föda. Inte heller handlar det om alla de populära dieter som figurerar i vårt samhälle idag. Med ett glatt sinne och en harmonisk själ blir man mer medveten om vad kroppen vill ha för slags mat och man har större möjligheter att lyssna på de signalerna. I själalyfts kostrådgivning tittar jag främst på orsakerna bakom dina beteenden kring vad du äter och lockar fram dina önskningar om vad du egentligen vill. Här blandas unikt näringslära med medvetenhetsutbildning. Kostrådgivning ges som privatlektion eller grupputbildning/föreläsning.

Observera att bokad tid för privata sessioner är bindande. Förhinder meddelas senast dagen före avtalad tid. Vid akuta förhinder uteblir fakturering mot uppvisande av läkarintyg.




ENERGIBEHANDLING
- ANALYS MED INTUITIV HEALING
Öka ditt energiflöde och släpp blockeringar som hindrat dig från att leva livet fullt ut, få härliga insikter som öppnar upp nya möjligheter i ditt liv, stärk din självkänsla och lär dig att älska dig själv!

" Helt otroligt har det varit, jag känner att tomheten som jag kände när jag kom är uppfylld." /Charlott

BALANSERING AV ENERGIKROPPEN, 20 min
- JUSTERING AV DIN ENERGIKROPP OCH MEDITATIVA ÖVNINGAR FÖR DIN OPTIMALA ENERGIBALANS

ENERGIBEHANDLING - LITEN
1-3 områden/frågeställningar. 60 min.
- EN PUNKTVIS ANALYS AV DET SOM UPPTAR DITT LIV JUST NU!

ENERGIBEHANDLING - STOR
Hela energikroppen. 3 tim.
- EN GRUNDLIG ANALYS AV ALLT SOM ÄR AKTUELLT I DITT LIV !

ENERGIBEHANDLING - DELUXE
Hela energikroppen. 3 tim + uppföljningssamtal 2 tim, inklusive CD-skivan Mera liv i livet. Totalt 5 timmar
- EN GRUNDLIG ANALYS MED UPPFÖLJNING FÖR VARAKTIG OCH BESTÄNDIG FÖRÄNDRING!

TILLÄGG - UPPFÖLJNING
Rekommenderas för varaktigt resultat.
- COACHANDE SAMTAL MED UPPFÖLJNING AV FÖRÄNDRINGSPROCESSEN!

ENERGIHANTERING
Energihantering är en enkel men något svårförstådd metod eftersom vi här arbetar med det vi fysiskt har svårt att se och ta på. Upplevelserna härifrån är därför ofta fyllda med fascination och nyfikenhet. Att kunna behålla vår energi i möten med andra och att själva kunna styra och fylla på vår energi är något som för alla människor borde vara en självklarhet att kunna hantera själva. Samma gäller att kunna separera vår egen energi från andras för att på så sätt kunna bestämma över vårt eget mående. I energihanteringsutbildning får du lära dig att behålla, fylla på, separera och släppa energi samt att tyda och förstå din kropps signaler. Energihantering är utbildning som kan ske både privat och i grupp. Privatlektioner bokas separat. Inslag av energihantering finns i all Själalyfts verksamhet.

Energibalansering är en meditativ metod för att skapa balans i vårt energisystem. Här får du lära dig att själv hantera din energi. Jag skannar av din energikropp intuitivt och visar dig utifrån resultatet de meditativa metoder just du behöver för att du på egen hand ska kunna fylla på ditt energiförråd och behålla din energi i mötet med andra.

Inom energihantering ges vi möjlighet till energirensning, d.v.s. att släppa på gammalt bagage av känslor, spänningar eller värk som blockerat kroppen i åratal och istället hitta nya lösningar på våra problem. Mina energibehandlingar är analyser med intuitiv healing, där jag skannar av det som är aktuellt i ditt liv här och nu så att du genom insikt kan släppa på blockeringar och komma vidare i din utveckling och därmed få möjlighet till ett behagligare liv. Dessa energianalyser är en spännande, kvalitativ och snabb utvecklingsform full av fascinerande aha-upplevelser. Jag arbetar intuitivt för att hitta blockeringar som hindrar dig från att leva livet fullt ut och du får ta del av kunskapen och lärdomarna som ligger som dolda budskap i din kropp, vilket gör metoden särskilt effektiv och inspirerande!

Jag arbetar enkelt utifrån följande frågor: Vad är det för blockering? Varför existerar blockeringen? Hur tar man bort den, dvs. vad behöver förändras och vad ska du lära sig? Du får sitta tryggt på en stol, ifred och påklädd under hela sessionen, dvs. ingen kroppskontakt. Vi samtalar och du får även lära dig några enkla meditativa övningar i energihantering. Efter energibehandlingen brukar alla ha med sig många nya tankar, idéer och perspektiv på sitt liv och ofta släpper även värk och negativa känslor. Tystnadsplikt råder självklart och uppföljningssamtal rekommenderas för att du ska kunna befästa dina nya medvetna tankar i din vardag.

Observera att bokad tid för privata sessioner är bindande. Förhinder meddelas senast dagen före avtalad tid. Vid akuta förhinder uteblir fakturering mot uppvisande av läkarintyg.

Väl värt att genomföra, oavsett var du står på livets stig!

I slutet av september 2013 träffade jag Linnea för en helkroppsenergibehandling i syftet att lösa upp blockeringar av känslor och negativa föreställningar i hennes energikropp. En månad senare träffades vi igen för ett uppföljningssamtal. Linnea vill gärna dela med sig av sina upplevelser till er. Hela intervjun finns under rubriken Verksamhet och omdömen. Detta är i korta drag vad Linnea tyckte om behandlingsformen:

" Jag känner mig starkare och jag ser och känner tydligare vad jag vill nu. Hos en kurator måste jag själv veta vad problemet är och det kan vara svårt. Här fick jag en större överblick över min livssituation genom att du läste av och berättade om mig. Jag fick en spark i ändan åt rätt håll och de steg jag har tagit hade jag aldrig vågat utan den här behandlingen. Idag har jag lättare att se att en åsikt bara är en åsikt och inte en absolut sanning. Jag har haft lättare att lyssna på mig själv istället för att följa andras förslag och åsikter helt blint. Jag tycker att alla skulle göra en sån här energibehandling för alla har nån fundering som de går och grubblar på." /Linnea




















RETREAT
INSPIRATION & AVKOPPLING I harmoniska Regna
8-9/2
Lö 11:00 - Sö 15:00




- Häng med på ett härligt dygn med harmoni och energi
för att hitta nya krafter!






"Uppfylld av alla intryck, tankar och insikter från denna helg börjar jag nu vänja mig vid hemmalivet. Orden fattas mig ännu, det bubblar i mig men jag måste samla ihop mig först.
Helgen var en upplevelse jag inte vill vara utan. Kram /Maria"

UNGEFÄRLIGT UPPLÄGG
Självklart deltar du bara i de aktiviterer du känner för! Du kan välja att bara ta det lugnt och
njuta av Regnas vackra omgivningar.
1






LÖRDAG
11:00 Samling
12:00 Yoga
13:30 Lunch
15:00 Kreativitet & målning
16:30 Fika
17:00 Mindfulness-promenad
17:30 Tema Energi
19:00 Gemensam matlagning
20:30 Bastu/Filmvisning

SÖNDAG
08:00 Morgonmeditation
08:30 Frukost
09:30 Tema Lycka
11:00 Yoga
12:00 Lunch
13:00 Lekplatsen, en meditation
13:30 Reflektion och avslutning
14:30 Städning
15:00 Avfärd

PLATS: Ekebo bygdegård i Regna. Om du kommer med tåg hämtar vi dig vid Vingåkers stn.
För dig som vill övernatta finns möjlighet att sova på eget underlag i bygdegården eller boka eget boende på Regnagårdens Pensionat & Vandrarhem intill tel: 0151-70127. Avstånd från Stockholm C, 20,3 mil, restid 2:35 min.


PRIS: 995kr/ retreat inkl mat och logi i bygdegården. (Rabbatterat pris

ANMÄLAN: Sista anmälan 31/1.

Med hopp om en härlig vistelse med Dig!





Detta är ett inspirerande retreat med spännande föreläsningar, workshops, yoga, bastubad, matlagning, massa snack och härliga nya vänner! Härifrån tar du med dig nya krafter och glädje och är säkert full av fascination! I Ekebo sover vi tillsammans på golvmadrasser i stora salen, men vill man sova mer enskilt eller mer bekvämt finns möjlighet att boka ett rum i Klockargårdens vandrarhem som ligger ett stenkast ifrån Ekebo. Medtag egen sovutrustning.



RETREAT & RESOR
För att kunna möta människor under lite längre tid och följa med en bit under utvecklingsprocessen anordnar jag retreat och resor med inspirerande kurser. Kurserna innehåller positiv medvetenhetsutbildning, kunskaper i energihantering och yoga för att skapa mer lycka, kreativitet och självkänsla i livet och passar alla som vill satsa på sig själva, ha roligt och få ett vilsamt och utvecklande avbrott i vardagen. Inga förkunskaper krävs. Alla kroppar, åldrar och konditioner kan vara med. Jag samarbetar här tillsammans med min man Linus Larsson och våra retreatresor beger sig både inom Sverige och till Spanien. Vi anpassar innehållet efter gruppen och vädret. Bl.a. innehåller resorna en härlig mix av spännande föredrag, yoga på din egen kropps villkor, meditation, mindfullness och naturnära upplevelser, workshops, kreativt skapande med t.ex. action painting, filmvisning och såklart en hel del egen härlig semestertid. På våra retreat och resor ges du möjlighet att ta en timeout från vardagen, njuta och få nya infallsvinklar. Här får du lära dig tekniker för att aktivt skapa den framtid du längtar till, odla din inre styrka och utveckla mer kvalitet i ditt liv.

RETREAT PÅ ÄNGENS PÄRLA
ring mig eller se Ängens Pärla för info.



RETREATRESA TILL SPANSKA SOLKUSTEN
April 2014 - en vecka under påskhelgen då den spanska våren är som bäst!

FUENGIROLA - DEN LILLA SADEN MED DEN LÅNGA STRANDEN
Häng med på en inspirerande temavecka till den fantastiskt vackra staden Fuengirola som ligger på Spanska Solkusten, två mil söder om Malaga. Området har en magnifik och kraftfull bergsmiljö, pittoreskt stadsliv med kultur, sol och bad. Fuengirola är en hamnstad som erbjuder härliga havsnära upplevelser då staden har Europas längsta strandpromenad på hela 7 km. Sanden är finkornig och ren och caféerna och restaurangerna med sina uteserveringar erbjuder dig en stunds vila längs hela promenaden. Här kan du skåda medelhavets ljusa horisont och få gott om tid för din värdefulla reflektion. I resorna till Spanien ingår extra mycket egen tid för semester, sol och bad där en dag är helt ledig utan inplanerade aktiviteter. Det vackra huset vi tillbringar resan i ligger i den lugna stadsdelen Torreblanca som främst består av villor och natur. Här finns stora terrasser, pool, fräscha badrum och kök med rum i intressanta vinklar. Utsikt mot havet och bergen.

Just nu har vi ett mycket förmånligt uppstartspris på 8985 kr/st inkl. moms. Priset avser helpension i dubbelrum med enkelsängar och dubbelsängar inklusive flygresa från Skavsta (med 10 kg handbagage mått 40x20x55), transfer, utbildning, kursmaterial, lakan, handdukar samt slutstädning. (Exklusive mat/dryck den lediga dagen.) Sista anmälan 31 januari 2014.

Exempel på dagsprogram och ca-tider:
07:30 Vi startar dagen med lite färsk frukt och juice
08:00 Soluppgångsyoga (på stranden/terrassen) på din kropps villkor
10:00 Efter yogan väntar en smarrig brunch
11:30 Föreläsning/presentation/diskussion, kanske i solen på terrassen
13:00 Lättare lunch och paus
14:00 Workshop/aktivitet/utflykt/egen tid
15:30 Fikapaus
16:30 Diskussion/uppföljning/meditation
18:00 Middag med spanska läckerheter
20:00 Filmvisning för kvällspigga/egen tid
(En av programdagarna kommer att vara helt ledig dag.)


RETREAT PÅ HJÄLMARGÅRDEN
På den otroligt vackra Hjälmargården, som ligger i den sörmländska sommarpärlan Läppe vid Hjälmarens södra strand, har du möjlighet att få en rekreativ och inspirerande temavecka. Området erbjuder fridfull avkoppling, vacker utsikt, sol, bad och semesterkänsla. Hjälmargården är en mycket populär gård för diverse olika evenemang året runt. Ett stenkast fån gården ligger två fina långgrunda stränder, en med gräs och en med sand. Båda erbjuder en vidsträckt panoramavy över Hjälmaren och man får lätt känslan av att befinna sig vid havet. Gården serverar hemlagad mat i vackra lokaler med utsikt över sjön. Runt gården finns flera stigar som slingrar sig längs sjön och här finns flertalet bänkar att slå sig ned på för en stunds kontemplation och avskildhet.

PROGRAM
Exempel på dagsprogram med ca-tider:
07:30 Frukost med sjöutsikt
09:00 Yoga på stranden på din kropps villkor
11:00 Föreläsning/presentation/diskussion, kanske ute i det gröna.
12:00 Lunch med sjöutsikt
13:30 Workshop/aktivitet/utflykt/egen tid
15:30 Fikapaus
16:30 Diskussion/uppföljning/meditation
18:00 Middag med sjöutsikt
19.30 Kvällsaktivitet/Filmvisning för kvällspigga/egen tid

VÄGBESKRIVNING TILL HJÄLMARGÅRDEN
Tåg: Vingåkers station. Vi hämtar dig vid stationen. Uppge i anmälan att du kommer med tåg.
Bil från Stockholm: Kör E20 till Eskilstuna. Kör av vid avfarten vid Mc Donalds. Sväng vänster och kör raka vägen till Läppe på väg 214. Sväng höger vid skylt Hjälmargården.
Bil från Örebro: Kör väg 52 mot Nyköping och sväng vänster i Läppekorset in på väg 214. Sväng vänster vid skylt Hjälmargården.
Bil från Katrineholm, Norrköping och Nyköping: Kör väg 52 mot Örebro och sväng höger i Läppekorset in på väg 214. Sväng vänster vid skylt Hjälmargården.





VERKSAMHET OCH OMDÖMEN
Att arbeta i energivärlden är fascinerande och ofta får man aha-upplevelser när bitar ur ens liv faller på plats. Här kan du läsa mer om effekterna av yoga, energihantering och medvetenhet sett från andra människors perspektiv. Här finns intervjuer, omdömen, verksamhetsberättelser och framsteg som mina deltagare och klienter berättar om. Här finns också intervjuer som jag har varit med i.

BERÄTTELSER FRÅN YOGA
Här visas spännande utdrag från sms och kommentarer som jag fått. Av hänsyn till avsändaren har jag tagit bort signeringen helt i de fall då avsändaren inte är tillfrågad:

"Yogan ger mig så mycket och det känns att jag har jobbat även fast det inte är jobbigt. Jag är avslappnad efteråt. Jag har gått på sommaryogan på stranden 2013 och det är så skönt att jag har blivit mjukare i kroppen." /Marianne

"Jag längtar till din yoga varje dag."

"Tack Anna för en underbar yogastund ikväll! Ville bara säga att du är oerhört BRA på det du gör och fantastiskt proffsig. Är övertygad om att det kommer att gå bra med företaget."

"Har gått ned ca 6 kg sedan jag började med yoga regelbundet, äta mer och tänka att jag är vacker. Är verkligen energier!!! Men hur får man människor att förstå det?"

"Yoga har fått mig att hitta mitt inre lugn. Det är den stunden jag kan koppla av från mina problem. Just då spelar det ingen roll vad vågen visar. Det funkar verkligen trodde inte att det från början! tänkte att det gick ju att testa. Tack för att du hjälpt mej!"




BERÄTTELSER FRÅN FÖRELÄSNINGAR
Hej Anna!
Tack för en fantastisk föreläsning! Jag hade gärna lyssnat längre och gått ännu lite djupare :). Övningarna vi gjorde tydliggjorde hur jag känner under stress och krav (kan) och hur lätt och roligt det var att göra samma sak med en känsla av att det här är kul (Vill), där var en så tydlig bild för mig! Jag sprang en halvmara för första gången dagen efter din föreläsning och jag var så himla nervös, men efter din föreläsning så kom jag fram till JAG VILL och mentalt gick loppet hur bra som helst TACK! Kan och vill använder jag även vid läxläsningen med min dotter, så den här veckan har det funkat utan irritation från oss båda. Tack även där :-) Jag kommer även att använda mig av att "skydda" mig. Jag vill gärna rekommendera dig till andra!/ Marie Lindgren

BERÄTTELSER FRÅN ENERGIHANTERING
Här visas spännande utdrag från sms och kommentarer som jag fått. Av hänsyn till avsändaren har jag ibland tagit bort signeringen helt:

" Helt otroligt har det varit, jag känner att tomheten som jag kände när jag kom är uppfylld." /Charlott

"Hej Anna! Vill bara säga gud vad du hjälpte mig. Jag mår mycket bättre, känner mig starkare och har mer energi!"

"Tack ännu en gång! Ser liksom världen med nya ögon! Insiktsfullt! Barnen sa: Mamma du lyser igen! :) Underbart!"

"Om jag fick bestämma skulle jag anlita dig på heltid. jag tycker du är en fantastisk person"
"Du är jätteduktig och därför kommer man tillbaka."

"Jag är imponerad av din enorma drivkraft!!"

"Mitt välmående håller i sig sen vi sågs"

"Tack Anna för en mycket intressant och inte alls tråkig(hälsa din man det) föreläsning och tack för den bekräftelse du gav mig när du läste min aura. Skönt att veta att den egna intuitionen fungerar någorlunda. Nu ska jag bara ta till mig dom råd du gav mig för att komma vidare. Kram Annelie" /Harmonimässan i Solna 27/10-13


INTERVJU MED " LINNEA" EN MÅNAD EFTER ENERGIBEHANDLING
Linnea delar med sig av sina upplevelser av sin energibehandling!
Är du nöjd med din behandlingsform?
Jag är mycket nöjd med behandlingsformen. Det gav mig mer än att gå till en kurator. Jag fick en större överblick över min livssituation genom att du läste av och berättade om mig. Hos en kurator måste jag själv veta vad problemet är och det kan vara svårt. Att göra den här energibehandlingen var en stor hjälp på vägen där jag befinner mig just nu. Betyget blir så högt upp på skalan det kan vara.
Hur upplevde du energibehandlingen?
Det var spännande, inte läskigt. Jag kom till insikt själv under tiden. Det var nyttigt för jag fick en spark i ändan åt rätt håll. Innan så visste jag inte riktigt om jag skulle våga ta en annan riktning och följa hjärtat.
Vill du rekommendera den här energibehandlingen till andra?
Jag tycker att alla skulle göra en sån här energibehandling, i alla fall en gång i livet. Även om man inte har nåt som känns jobbigt just nu i livet så skulle man behöva göra det ändå för alla har nån fundering som de går och grubblar på.
Vad fick du med dig? Har du känt nån skillnad/förändring?
För mig har det betytt mycket, jag tog det avgörande steget som jag kände var viktigt i mitt liv. Jag känner mig starkare och jag ser och känner tydligare vad jag vill och jag har lättare att avgöra om det är något jag verkligen vill eller om det är något som jag tror att jag vill. Jag har haft lättare att lyssna på mig själv istället för att följa andras förslag och åsikter helt blint. De steg jag har tagit hade jag aldrig vågat utan den här behandlingen. Jag har haft stor nytta av de anteckningar jag fick med mig. Jag läser dem när jag känner mig velig och svajjig och då blir jag påmind om vad det verkligen är som jag vill. Då hittar jag modet att följa mitt hjärta. Jag var rädd för reaktionerna från omgivningen när jag skulle börja säga vad jag ville, men nya människor har oväntat kommit in i mitt liv som visat sig stötta mig i mina nya beslut. Jag kan tydligare se ett mönster av hur människor går runt, ibland hela livet, utan att lyssna på sig själva och jag kan se hur de mår dåligt av det. Det har blivit tydligt för mig nu. Jag har också börjat kunna ge andra rådet att fråga sig själva när de har frågat mig och det har varit fascinerande att se när de inser vad de själva vill från hjärtat. Det kan vara allt från att färga håret till större saker.
Var det något du saknade eller vill ha mer av? Kan du tänka dig att göra om behandlingen?
Jag känner att jag fick grunden att våga följa mitt hjärta och det var det jag behövde just nu. Sen kanske det dyker upp nya saker längre fram som jag vill veta mer om och det skulle ju vara spännande att göra den igen för att få svar på vad som har hänt rent energimässigt och vad du skulle berätta om det. Det kan också vara bra att göra den igen för att få lite mer peppning.
Utvärdering första chakrat; Den fysiska kroppen, fysiska saker som hus och bakgrund
Idag har jag lättare att våga vara stark och visa mig. Ibland faller jag tillbaka i gamla mönster, och det kan gå en hel dag och då känner jag att jag inte har någon energi till någonting, jag tappar allting, som en liten minidepression och det känns som att allt ska gå åt helskotta. Då känns det enklare att inte följa mitt hjärta ändå. Men då sätter jag mig ned och känner efter. Jag går och tar en kopp te, lägger bort telefonen, går in i min bubbla och känner efter vad jag vill istället för konsekvenserna av allting. Jag ställer frågor till mig själv som får mig att känna efter vad jag vill och som får mig att verkligen känna efter i hjärtat när jag svarar på dem. Jag känner ett behov av att visa för andra vad jag har lärt mig så att folk får se att det är möjligt!
Utvärdering av andra chakrat; relationer och sexualitet
Jag hade ett möte med en häst som var besvärlig och otrygg och i första mötet fann vi varandra och ägaren uttryckte sig som att hästen aldrig varit så glad och visat sig så trygg med någon främling förut. Jag tror att det berodde på att jag var trygg och visste vad jag ville. Jag fick bli fodervärd för den hästen tack vare det.
När folk har kommit med negativa åsikter har jag tackat snällt för åsikten och sagt att jag ska komma ihåg den. På det viset har jag kunnat behålla min egen åsikt och ändå respekterat den andre personen och varit snäll mot den. Det har fungerat väldigt bra. Jag har verkligen vuxit som person!
Jag känner att för första gången har jag verkligen följt mina egna behov, framförallt kan jag se hur jag förut har bränt en massa pengar på saker som jag tror att jag skulle bli lycklig av. Idag gör jag det med en äkta vilja och glädje. När det gäller matvanorna så känner jag att jag kan börja lyssna bättre på mig själv.
Utvärdering tredje chakrat ; Den personliga kraften
Jag har peppat mig själv med att gång på gång säga "Jag kommer att klara det här, det kommer att gå bra". Jag har börjat vända på tankar och se att jag faktiskt har gjort nåt bra i de beslut jag fattat och då har jag kunnat hedra mig själv för det. Men det är fortfarande lite svårt och nytt för mig att tänka så. Då har jag verkligen fått stanna upp och fråga mig själv vad som är sant!
Utvärdering fjärde chakrat ; Kärleken till dig själv och andra
Den här biten behöver jag öva mer på. Att skriva ned tycker jag är svårt, att ge mig själv beröm känns svårt. Vad ska jag ge mig beröm för? Det sitter lite kvar i mig vad andra ska tycka. Det här skulle jag behöva jobba mer med. T.ex. att kunna berätta om mig själv på en anställningsintervju.
Utvärdering femte chakrat ; Personligt uttryck, kommunikation, kreativitet
Jag har tagit tag i mitt hästintresse genom en ny inriktning. Detta har jag önskat sedan jag var liten och det känns underbart och skönt att jag har vågat tagit tag i det. Som en befrielse att jag har tillåtit mig att göra det.
Jag har några problem den fysiska kroppen som har kommit nu. Det känns som att det hänger ihop med det jag behöver lära mig, det känns som att jag går och spänner mig. Det blir bättre när jag tar en kopp te och släpper efter.
Utvärdering sjätte chakrat ; det objektiva seendet
Idag har jag lättare att se att en åsikt bara är en åsikt och inte en absolut sanning.
Utvärdering sjunde chakrat; energimässig utstrålning
Nu märker jag att folk reagerar annorlunda och att de tycker att jag verkar stark. Jag är heller inte lika blyg. Jag är inte framfusig men inte lika blyg. Jag vågar visa mig, jag vågar fråga i affärer etc.

/Linnea S, Vingåker 17/10-13







MAUD 78 ÅR REKOMMENDERAR YOGA
Maud Molander är 78 år och har hållit på med Flödesyoga ett halvår. Hon är nyinflyttad Vingåkersbo ifrån Solna och har nyligen tillsammans med sin man Gustaf, 88 år köpt sig en villa på samhället. "Vi har haft en sommarstuga i Nästorp utanför Vingåker i 30 år. En dag gick vi till biblioteket vid Odenplan och kollade i Katrineholmskuriren och hittade villan och så flyttade vi. Det var värt varenda jobb att flytta från stressen."

-HUR KOM DET SIG ATT DU BÖRJADE MED YOGA?
"Jag läste om det och jag var intresserad av att se hur man reagerade på det och om man märkte nån skillnad mot om man inte gick på det. Jag var nyfiken att se om jag skulle klara av alla övningar. När jag kom första gången blev jag vänligt bemött av alla deltagare. Eftersom jag var nyinflyttad så kände jag ingen och det hjälpte till väldigt mycket att folk var trevliga. Det kändes tryggt att gå in och försöka göra övningarna.

-HAR DU IDROTTAT MYCKET I DITT LIV?
"Det här med yoga är ovanligt för mig, jag brukar mest gå långa promenader. Jag har aldrig varit en gymnast eller så. Därför är jag förvånad att jag kan göra så mycket i yogan. Tidigare i mitt liv har jag arbetat mycket med barn. Vi har pysslat och gjort mycket utflykter i skogen och fiskat på isen och åkt skridskor. Barnen och jag har älskat det. Jag är uppväxt med det, mamma o pappa tog ut mig i skogen. Tidigare i min ungdom har jag har spelat handboll, badminton och friidrott till jag var 20 år. Sen har det bara blivit hundpromenader efter jobbet.

-HUR GÅR DET PÅ YOGAN?
"I början var det lite svårt med balansövningarna men jag var förvånad över att jag kunde röra mig mer än jag trott. När jag har svårt med en övning tänker jag att det går bättre nästa gång. Man får träna och så kommer man lite längre varje gång. Att gå på yoga är både roligt och avstressande. Gemenskapen är viktig och man känner att man mår bra, man är nöjd med sig själv och mår bra i kroppen. Nu går jag på Flödesyogan som är lite mera övningar i och det är en utmaning för mig att göra så långt det går."

-VAD HAR YOGAN BETYTT FÖR DIG?
"Jag har tidigare haft besvär med myrkrypningar och då vill man bara gå runt runt, man kan inte sitta still och vet inte var man ska göra av benen. Medicinen mot myrkrypningar vill jag inte äta, den är stark. Efter 3-4 gånger på yogan märkte jag att det var länge sedan jag hade myrkrypningar och de kommer mera sällan nu och det är jätteskönt. Jag har också känt mig spänd och stressad, kanske av storstaden. Mycket av mina spänningar har släppt, och jag känner mig smidigare och gladare sedan jag började med yoga. Jag tycker att jag har lagt bort mycket stress. Idag tar jag tar en sak i taget och jag gör färdigt först innan jag börjar med något nytt. Jag känner inte att jag måste springa längre... Yogan för mig har också gjort att jag kan släppa irritationen över småsaker, jag har blivit mera tolerant och småsaker stör mig inte längre. Förut har jag haft besvär med psoriasisartrit och idag ligger det latent i min kropp. Du skulle inte trott att det vara samma person om du sett mig för några år sedan. Då hade jag svårt att resa mig från en stol och jag fick gå sakta för att jag var så stel och hade inflammation i lederna. Så länge jag håller mig igång och rör på mig så kan jag hålla värken och stelheten borta. Jag tror inte på att sitta still. Så fort det gör ont sätter sig folk ned och tar en värktablett och det går inte. Jag gick ut och gick istället och upptäckte att det blev mycket bättre. I 3 år åt jag medicin, sen behövde jag den inte mer. Jag tror att om man har något typ reumatiskt att det är väldigt bra med yoga så att man inte stelnar till. Många i min ålder har reumatiska problem. Då blir man stel och slutar röra på sig. Man borde göra tvärtom och prova yoga."

-TROR DU ATT ALLA KAN BÖRJA MED YOGA ÄVEN OM DE ÄR OVANA ATT RÖRA PÅ SIG?
"Jag tror att bara man är intresserad och vill och är nyfiken så går det bra. Det är inte farligt att prova, man kan ju bara misslyckas, det händer ju inget annat :). Många i min ålder har fördomar mot sånt som är nytt, för att man blir stel och det ena med det tredje... Det vore bra för dem att börja gå på yoga, för jag tror att yogan gör att man blir lite mera öppen och vänlig mot andra människor. Man känner att kroppen blir smidigare och man blir lite mjukare, och man börjar orka se sig runt i kring och se att det finns mycket fint runt en. Det hjälper inte att vara sur jämt, man kan lika gärna vara glad. Yoga går ut på att man gör så gott man kan, och det kan alla göra. Det handlar om att våga göra något för sig själv och för sin egen skull."




INTERVJU MED ANNA SANDRINE TILL LÄPPEBLADET SOMMAR 2013
Yoga på Läppe camping i sommar
Förra årets succé kommer att återupprepas! Det får jag höra när jag sitter i trädgården hemma hos Anna Sandrine Larsson i Vingåker. Ja, Larsson kommer hon kanske att heta först efter 6 juni då hon och sambon Linus har strandbröllop i Läppe.

Anknytningen till Läppe är stark. Sedan 2006 har de ett sommarhus uppe vid Brukskvarn. Anna strålar i kapp med solen när hon berättar om yogans läkande kraft.

- Jag jobbar med både själayoga och energihantering. Yoga funkar för alla oavsett om du är ett litet barn eller som min äldsta deltagare 78 år. Jag ser kropp och själ som en helhet som behöver vara i balans för att du ska må bra.

Att inte må bra har Anna egna erfarenheter av då hon för ett antal år sedan gick in i väggen på grund av en pressad arbets- och livssituation.

- Alla erfarenheter är av godo om man bara tar dem tillvara och gör något positivt av dem. Att gå in i väggen ledde mig framåt till att se över min tillvaro och börja jobba med mig själv. Nu vill jag gärna hjälpa andra. Själalyft handlar om att höja sig till en bättre nivå.

Anna står för nya utmaningar; hon håller på att starta upp sin firma, Själalyft som kommer att ha öppet hus den 1 september. Det är mycket att tänka på när man startar företag men agendan för sensommaren och hösten är klar. Det blir själaresor på Hjälmargården den 19-23 augusti och i Regna under september. Sen bär det av till spanska solkusten två gånger. Men först ska Anna berika Läppeborna med yogapass på stranden vid campingen i sommar. Torsdag till söndag blir det morgonpass klockan 9.00 och ett kvällspass klockan 19.00 på tisdagar.

- Blir det regn kommer vi att vara på campingens dansbana, berättar Anna som också passar på att säga att man ska ta med egen matta och vattenflaska.

När jag lämnar Anna känns jag uppfylld av positiv energi och hon avslutar med orden;

- Var som du är - och var nöjd med det!

Hemsida: www.sjalalyft.nu
Facebook: Själalyft
070-4381322

Vid pennan: Karina Veinhede





RÅD OCH STRÄVAN FÖR YOGA
Lite mer fördjupat betyder yoga förening. Vi förenar vår fysiska kropp med vårt inre medvetande. Genom yoga lär vi känna oss själva och finner våra inre drömmar och mål. Vi upptäcker vilka vi är bortom tingen och formens värld. Genom närvaro upplever vi inre frid och kan släppa yttre prestation och att jämföra och bedöma oss själva med andra eller efter framgång och ägodelar.

KROPPEN
I yoga kommer du som du är. Här släpper vi prestigen och tillåter oss att vara som vi är. I yoga släpper du taget och bara gör utan att försöka prestera. Du lyssnar på kroppen och stannar där det känns behagligt för dig. I motsats till att pressa och ta i öppnar sig din kropp genom avslappning. Då blir du smidig och stark. Du kan aldrig sträcka dig eller skada dig så länge du lyssnar på kroppen och bara är med dig själv i närvaron av där du befinner dig just nu. Vi släpper jämförelser med varandra och med vår egen historia. Där du stannar i rörelsen verkar den för dig.

ANDNINGEN
Det som gör yoga till just yoga är andningen. Du når fram till yoga genom din andning. Andas in och ut genom näsan med en lätt, subtil andning där kroppen själv bestämmer intensitet och tempo. Låt kroppen andas i sin egen takt utan att du trycker på. Våga låt det vara lite mellanrum mellan utandning och nästa inandning. När du andas in tänker du dig att du förlänger din ryggrad uppåt och nedåt. Upplev hur ryggraden sträcks ut i två riktningar. När du andas ut drar du in naveln lätt uppåt mot ryggraden genom att ta kontakt med dina inre magmuskler. På utandning slappnar du av och landar djupare i närvaron och sjunker ned mot mattan med bibehållen längd i ryggen. Axlarna är hela tiden sänkta.

SINNET
I mina kurser får du lära dig hur du ställer in ditt sinne på en positiv frekvens under yogapasset. På sikt lär du dig att vara närvarande och att återgå till sinnet och dina positiva tankar under passets gång vilket gör att du bibehåller den positiva frekvensen under hela passet. Det gör att du drar till dig mer positiv energi samt uppnår en helande effekt som renar dig under passets gång. Alla andra tankar som dyker upp under passet tränar du dig i att ignorera genom att bara låta dem komma utan att du bryr dig om dem. Var alltid nöjd med dig själv och din yoga. Kom ihåg att vissa saker kan ta lång tid. Det är de små stegen du ska fokusera på, både när det gäller kroppen och andningen. Så kom ihåg att peppa dig själv!

MAT OCH DRYCK
Det är bra att dricka vatten både under och efter yogapasset eftersom du då hjälper kroppen att rensa ut slaggprodukter som du renar kroppen från genom yogan. Det är lättare att yoga på tom mage eftersom hela kroppen då kan fokusera på enbart yogan, men om du känner att du behöver äta innan passet så ät en lite lättare måltid. Vartefter du yogar kommer du också att bli mer medveten om vad din kropp vill ha för slags mat. En yogisk livsstil leder ofta till en sund kosthållning. Vill du hjälpa din kropp lite extra mot en bättre hälsa så undvik socker, kemiska tillsatser och stimulantia. Skulle du önska fler råd angående kosten så hjälper jag dig gärna.

KLÄDSEL OCH SAKER
Använd sköna, mjuka kläder som du kan röra dig fritt i. Medtag vattenflaska. Vi är barfota (eller i strumplästen) när vi yogar. Vid avslappningen är det skönt att klä på sig lite extra eller dra en filt över sig. I Själalyfts yogastudio finns mattor, filtar och block men är du på en annan plats och yogar behöver du ta med dig din egen utrustning. Om du ska yoga utomhus tar du med dig ordentligt med överdrag som står mot blåst och lite regn. Vid soligt högsommarväder kan du behöva en keps eller solglasögon samt heltäckande kläder så att du inte bränner dig i solen.

HJÄLPMEDEL
Använd dig av de hjälpmedel din kropp behöver. Som hjälpmedel finns t.ex. block att sitta på för att komma upp lite högre så att man lättare kan sitta på golvet med en rak rygg och ha benen framför sig. Som alternativ till block kan du rulla en matta eller ha med dig en liten pall. I Själalyfts yogastudio finns block och remmar att låna. Med hjälp av remmar eller en strumpa kan man nå runt sig själv i olika positioner där det annars är svårt att nå.

SPECIELLA FALL
Min förhoppning är att jag ska kunna hitta de övningar som är bäst för dig. Om du har specifika skador eller krämpor vill jag gärna anpassa ditt program specifikt för dig. Undvik fysisk yoga när du är sjuk och har en infektion i kroppen med t.ex. feber. Undvik vissa övningar ifall du har extremt högt eller lågt blodtryck eller om du är gravid. Om du skadar dig när du utövar yoga gäller din privata olycksfallsförsäkring.

YOGA HEMMA
Yoga gärna hemma på egen hand mellan kurserna. Gör det enkelt för dig och välj ut några positioner som du kommer ihåg. Träna på andning, närvaro och sinnesro. Var nöjd. Lite yoga varje dag på 5 minuter har stor betydelse för dig. Släpp prestigen, det viktiga är att du gör något.





LITTERATUR OCH CD-SKIVOR
Här kan du läsa om litteratur från mig och min samarbetspartner Linus Larsson.

CD-SKIVA MERA LIV I LIVET
Energihantering för vardagsbruk. Meditativa övningar i energihantering

CD-SKIVA HEJ YOYO!
Självkänslostärkande meditationer för barn

KOMMER SNART!
SJÄLALYFTET, NER I BOTTEN OCH UPP IGEN!
- En resa från prestationens yttre till inre frid.
av Anna Sandrine Larsson.
En lättläst och gedigen handbok och biografi om hur det är att leva utanför sig själv och sedan hitta sitt hjärta.
Nu under bearbetning för att du ska kunna få den i din hand. Beräknad utgivning 2014.

EN LITEN BOK OM LYCKA
En inspirationsskrift av Linus Alexander Larsson, Dagtingan förlag

DECEMBERDIKTER
av Linus Alexander Larsson, Dagtingan förlag

MÖRDARE OCH MÄNNISKA
En roman av Linus Alexander Larsson, Dagtingan förlag

MANNEN SOM INTE LÄSTE DE OSKRIVNA REGLERNA
En roman med autistiska inslag av Linus Alexander Larsson, Dagtingan förlag.

KOMMER SNART!
DESTRUKTIV
En roman av Linus Alexander Larsson, Dagtingan förlag. Beräknad utgivning 2013




LOGGA
Loggan har en djup filosofisk och andlig tolkning.

CIRKELN
Inom den yogiska läran är solen symbolen för medvetande. Cirkeln representerar alltet, allt som är. Vi är alla delar av den cirkeln. Det vi gör mot oss själva gör vi också mot andra, och det vi gör mot andra påverkar också oss själva. När vi får förståelse för att vi genom att verka gott mot andra också ger gott till oss själva och tvärtom kan vi alla tillsammans verka för att skapa en vacker och kärleksfull värld att leva i. Solen representerar samtidigt vår planet Moder jord där vi alla har vår fysiska fasta punkt i livet. Det är här vi befinner oss, lever och lär.

RADIEN
Radien i cirkeln visar den lilla del av all universell existens som vi människor på jorden kan förstå. När radien ökar ökar också cirkelns yta, en paradox som vittnar om att universums komplexitet består mer av frågor än svar. Livet är till för att levas. Vi behöver inte förstå allt.

TRIANGELN
Triangel i cirkeln påminner om dualitetens fullbordan, att gott och ont kan smälta samman till någonting nytt. När vi slutar upp att jämföra och värdera uppstår stillhet och vi får tillgång till en högre intelligens bortom förnuftet. Vi erbjuds en vishet av vördnad och ödmjukhet inför varandet och all existens.

SOLSTRÅLARNA
Solstrålarna symboliserar den universella energi som flödar till och från jorden. Den ena solstrålen är våra känslor och tankar som flödar fram och tillbaka likt sändare och mottagare av informationsvågor. Den andra solstrålen är intuition och andlig vägledning som visar sig som vår inre sanna röst där vi redan vet utan att behöva tänka. Den tredje solstrålen är inströmningen av kärlekens helande kraft och den pågående frekvenshöjning som nu lyfter oss alla mot ett högre medvetande.





SAMARBETSPARTNERS
På resor och retreat samarbetar jag med min man Linus Larsson, 36 år, som driver Dagtingan förlag och föreläsningar. Han är författare, föreläsare, konstnär och poet med bred utbildning och arbetslivserfarenhet både i Sverige och utomlands. Läs mer om Linus på:
www.dagtingan.se
www.talkingtshirts.se
www.lalarsson.se

I processutveckling med företag och organisationer samarbetar jag och Linus med Martin Larsson som driver företaget Ny Fas AB som har sin bas på Skogens Gård i Vingåkers kommun. Martin arbetar med idé-, individ-, organisations- och affärsutveckling.
Martin Larsson
+46 70 644 0151
Skogens Gård
643 93 Vingåker

I enskilda fall med energihantering och framför allt rensning av hus samarbetar jag med Linda Heed Bergsland, Den nya tidens medium som driver företaget Du är aldrig ensam.
073-734 59 25
http://www.lindis.info






MERA LIV I LIVET
- ENERGIHANTERING FÖR VARDAGSBRUK


En högaktuell föreläsning om hur vi släpper negativ prestation och skapar positiv inspiration genom att byta tankemönster och öka medvetenheten om våra inre drivkrafter.

- Blås in nytt liv och energi i ditt liv!

Här får du en presentation av utbrändhetens ansikte och orsaker, KAN & VILL-hjulet som visar skillnaden mellan prestation och inspiration, samt en introduktion till energivärlden. Vad händer när vi förlorar kraften och blir utbrända? På vilket sätt styrs vi av rädslor och illusioner i våra beslutsfattanden? Hur kan vi behålla, separera och fylla på vårt energiförråd för att skapa mer kraft och kvalitet i våra liv? Hur går vi starka ur varje möte? Föreläsningen ligger som en introduktion till den meditativa utvecklingskursen Själalyftet.

"Jag sprang en halvmara för första gången dagen efter din föreläsning och jag var så himla nervös, men efter din föreläsning så kom jag fram till JAG VILL och mentalt gick loppet hur bra som helst TACK!" / Marie, Motala

"Jag vill ännu en gång tacka för det intressanta föredraget. Det var enkelt att ta till sig och hur effektivt som helst! Känner mig verkligen fylld med positiv energi, och t.o.m. pigg! "
/Jessica, ME-patient




SPRÄNG ILLUSIONEN!
- GÅ STEG FÖR STEG FRÅN KAN TILL VILL

En högaktuell föreläsning om hur vi genom våra skapade föreställningar om världen och oss själva begränsar våra möjligheter till ett lyckligt och harmoniskt liv.

- Här är fortsättningen på föreläsningen Mera Liv i Livet!

Under denna spännande föreläsning får du en presentation av några av de sju illusioner i Kan-hjulet som hindrar oss från att leva i vårt Vill. Här finns Otåligheten som baseras på illusionen om att vi har brist på tid, Martyren med illusionen om att det är någon annans fel, Förminskningen med illusionen att vi är värda vad vi gör, Destruktiviteten med illusionen att motstånd botar kaos, Arrogansen med illusionen att vi kan tysta intuitionen, Fördömandet med illusionen att allt är svart eller vitt samt Girigheten med illusionen om att vi behöver mer. Under föreläsningen får du lära dig hur vi kan neutralisera några av dessa illusioner och börja leva mot ett mer harmoniskt, energirikt och lyckligt liv.

FÖRLÄSNINGAR OCH GRUPPUTBILDNING
Som föreläsare reser jag runt i Sverige och berättar om hur man kan minska stress och utbrändhet på jobb och fritid och istället skapa sig ett mer kvalitativt liv. Jag kommer ut till er arbetsplats/förening och delger er min egen historia och de nycklar jag själv förvärvat. Jag erbjuder er utbildning och övningar i medvetenhet, energihantering och yoga. Längden och innehållet på föreläsningar och utbildning anpassar jag efter era specifika önskemål. Med varje möte ges ni möjlighet till efterföljande gruppdiskussion. Mitt bästa tips är att kombinera en föreläsning med ett par uppföljande yogapass.

Vill du boka mig för en föreläsning eller grupputbildning så finns jag här:
+46 70 438 13 22
[email protected]

- Lev livet här och nu, boka mig redan idag!



NATURLIG TILLVÄXT - ORGANISATION I PROCESSUTVECKLING
Vill du utveckla din organisation vidare och hitta nyskapande kreativa lösningar?
Vi erbjuder ett skräddarsytt utvecklingsprogram för din organisation som är personalstärkande för individen så som för hela gruppdynamiken och ger varje gruppmedlem ökad insikt om sin egen roll och förmåga.Vår processutveckling är riktad till chefer, ledningsgrupper, personalgrupper och entreprenörer som vill vidare och är villiga att förändra sig själva till nytänkande för att förbättra sin verksamhet. Vi har ett brett utbud av övningar, workshops, diskussionsunderlag och föreläsningar för er att välja bland.Genom att stärka individen stärks gruppen. Genom att stärka självkänslan hos den enskilda individen och möta sig själv ges medlemmarna möjlighet att se sin egen storhet och förmåga att bidra till organisationens väl. Här skapas livslust och ökad kreativitet. Här hittar medlemmarna sin sanna passion och en ny medvetenhet för sitt uppdrag.Värdegrunden är organisationens skepp. Med en känsla av sammanhang genereras en gemensam tydlig riktning för organisationen. Vi arbetar mot att skapa helhet, samverkan, laganda och styrka. Mod att förändra skapas ur trygghet. Via individutveckling och grupputveckling skapas en stabil grund för att fortsätta utveckla organisationen.

Våga vara dig själv –alla andra är upptagna!

En välmående och harmonisk personal bär frukt åt organisationen. Våra föreläsningar och workshops erbjuder inspiration för kreativitet och självutveckling. Vi förespråkar det objektiva seendet och tankens kraft för hur vi kan bli lyckligare i vår vardag.

Vi profilerar oss för ett naturligt miljökoncept som ger miljö- och klimatmedvetna organisationer en kulturell förankring i vardagen. Hur kan din organisation utvecklas genom att du kommer närmare naturen? Vi finns på Skogens Gård utanför Vingåker som erbjuder en lugn fridfull miljö i närhet med naturen. Här ges ni möjlighet att få ett avbrott i vardagen med tid för reflektion. Maten som serveras är genomgående naturlig, ekologisk och närodlad.




KONTAKTUPPGIFTER TILL FÖRETAGET SJÄLALYFT
Välkommen med dina frågor och bokningar! Med hopp om att få möta DIG!
Hjärtliga hälsningar Anna Sandrine Larsson

E-post: [email protected]
Telefon: +4670 - 438 13 22
Adress: Själalyft yogastudio
Länsmansvägen 1
643 32 Vingåker
Hemsida: www.sjalalyft.nu
Facebook: https://www.facebook.com/Sjalalyft


FÖRETAGSINFORMATION
Bankgiro: 247-9020
Org. nr: 7406290341
Momsregistreringsnr: SE740629034101
Företaget är registrerat för F-skatt



Address: Länsmansvägen 1, 64332 Vingåker
Phone: 070-438 13 22
City: Vingåker
Zip Code: 64332



related searches: Själalyft vingåker age
Similar places near
Kaplansgårdens Hundsport Kaplansgårdens Hundsport 279 meter Fantastisk kunskap och generös med tips. Jättekul att delta
Kulturskolan Vingåker Kulturskolan Vingåker 1 km www.vingaker.se/kulturskolan
Med er i utveckling ab, om autism Med er i utveckling ab, om autism 1 km Med lång erfarenhet att möta olika personalgrupper inom skola, vård och omsorg. Förme...
Du är aldrig ensam Du är aldrig ensam 3 km Nya tidens medium, Vägledning genom Tarot, Spökhusrensning, Seanser, Djurkommunikatio...
Comment on this business

to add Själalyft map to your website;