facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sjöbo Vårdcentral

Address: Björkv. 3, 275 31 Sjöbo (commune)
Phone: (0416) 49 77 00
City: Sjöbo
Zip Code: 275 31


Reviews
Vill varna för J, Laska - En marodör... En väldigt elak läkare , väldigt dålig kvinnosyn. Vill gärna att folk ska komma krypandes för honom oavsett vad man gått igenom verkar det som. Även dom runt om kring honom som skyddar en sådan människa , att ni får jobba och vårda människor är under all kritik. Han får folk som är sjuka att bli ännu sjukare....
Hjärtproblem, ekg hos ambulans. Dom bad mig ringa vårdcentralen för uppföljning. Sjöbo vårdcentral kan bara ge tid samma dag. Snacka om att slösa folks tid och egna resurser. Tur att allternativ vård håller på att utvecklas för att ta över den allt sämre vården som bekostas av våra skattepengar. Ni är riktigt dåliga!
Det var en gång en trygg och bra vårdcentral. Där det numera finns en del icke kompetenta läkare. En At läkare påstod till en vän att ökat vätskeintag 3L/dag och motion ska hjälpa mot feber som kommit och gått under lång tid, viktnedgång och minskad aptit, infektioner och psykisk ohälsa. Vännen har gått i omgångar till vc för samma problem i ca 2 år, men tas ej på allvar.
Sveriges sämsta vårdcentral Har bott från norr till söder och tyvärr varit på många hälsocentraler Provat få tag på dom en vecka men händer inget.vilket skämt att kalla detta vårdcentral eller hälsocentral.
Vad har hänt med Sjöbos vårdcentral. Får inte tag på nån alls ringt flertal gånger. Har aldrig varit med om detta.
De är mycket effektiva under själva läkarbesöket som brukar vara ca 10 minuter och där dem med sin kompetens mycket fort vet vad som är fel på en och dem behandlar tillstånden tämligen adekvat, men läkarna är däremot ofta försenade till möten ca 30 minuter eller mer och dem ber aldrig om ursäkt för det och det kan få en att undra om dem är helt orienterade till tid och rum eller om dem har för hög arbetsbelastning eller om dem helt enkelt bara inte anser att det är normalt att ursäkta sig vid försening. Det finns ett halvt stendhalsmuseum i väntrummet att hypnotiseras av medan man väntar. Konsten är uteslutande från disneyclub och slående maskulin och säger mycket om dem som hängt upp den och man kan ägna väntetiden åt att göra en bitterljuv feministisk analys om man vill få valuta för pengarna. I övrigt så nöjd man kan förväntas vara med vården i region Skåne. Har iallafall en bra och mycket kort och koncis läkare som ser att jag är tydligt plågad av ångest. Ångesten att tvingas bo här. Bland annat.
Fick ett mycket bra bemötande nyligen vid en öroninflammation. Trevlig och kunnig personal och snabb hjälp!
Nästan på omöjligt att få tag i dem. Ringde dem vid 10 tiden och fick en telefontid bokad 15:48, men de ringde aldrig upp och nu har de stängt. Det har hänt flertal gånger innan och de som jobbar där bemöter en både i telefon och på vårdcentralen otrevligt.
Något är fel om ingen läkare stannar kvar, ny läkare på varje besök.
Haft ett pågående ärende sen februari, blir inte tagen på allvar. Läkare slutar utan att jag blir informerad varpå jag inte får provsvar eller kontakt enligt överenskommelse. Ber om ny läkare som avfärdar min diagnos och journalanteckning och ber mig 'börja om' med nya besök. Tredje läkaren försenar ärendet flera veckor och skickar remiss till fel adress med resultat att jag missar min tids-slot och nu tidigast kan få behandling i oktober. Har nu under en månad bett om ny läkartid tre ggr utan svar och inga journalanteckningar. Kommer ge dem idag, sedan går jag vidare och kontaktar deras administration eller anmäler. Notera, sannolikt inte personalens fel, sjukvården går på knäna iom läget i Sverige, har själv sjukpersonal i släkten så jag är väl medveten om situationen. Enda alternativet är dessvärre dock att visa missnöje och eskalera för att få till en hållbar lösning.
Comment on this business

to add Sjöbo Vårdcentral map to your website;