facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sjögrens i backen

Sjögrens i backen

About

Välkomna till Sjögrens i backen. Vår frukost serveras alla dagar till kl 11
Frukost, lunch eller mittemellan

Story

Välkomna till Sjögrens i backen. Vår frukost serveras alla dagar till kl 11
Frukost, lunch eller mittemellan



"Frukost, lunch eller mittemellan"
Address: Nedre långgatan 34, 45772 Grebbestad
Phone: 052514040
City: Grebbestad
Zip Code: 45772



related searches:
Similar places near
Café Skafferiet Grebbestad - Fjällbacka Café Skafferiet Grebbestad - Fjällbacka 56 meter Maten hade generösa portioner och var god, vi fick dock inte maten samtidigt men allt...
Skafferiet Café Skafferiet Café 56 meter God mat och väll bemött utav den unge mannen i personalen! Åt Skafferiets burgare som...
Falkeröds Trädgårdscafé och creperié Falkeröds Trädgårdscafé och creperié 761 meter Jättegoda Creps och trevlig personal, lite roligt att personalen pratade så många spr...
Falkeröd Falkeröd 761 meter Hjälpsam och supertrevlig personal, helt vegetarisk mat och suveräna napolitanska piz...
Reviews
Obs! Detta är ett betyg för croissanter. Smaken är smörig vilket vittnar om ett gediget hantverk. Fluffigheten är också tillfredställande och formen tycker jag om. Gräddningen är lagom utan att brännas för mycket. Det som drar ner betyget är att denna inte bakades under samma dag vilket gjort den helg mjuk utan krispighet. När det kommer till croissanter är detta den enskilt viktigaste egenskapen vilket gör att denna faller en smula platt.
Ett måste "fikställe" när vi är i närheten av Grebbestad. Jättemysigt Cafe mitt i Grebbestad. De serverar en av det bästa bakpotatis och många goda bakelser .
Hittade hit idag. Ett helt underbart fik . Med magiska räkmackor och en himmelsk kaffe Latte Så mysigt fik i gammal stil, men massa gott i montern. Allt från klassika favoriter till nytänkade skapelser. Kommer absolut återkomma igen och igen. Bästa stället med så trevlig personal
Riktigt goda semlor, de bästa jag ätit på år och dag. En del semlor kan ha för torrt bröd och lock, inte dessa från Sjögrens i Backen, de var perfekta!
Trevlig gemytligt café/fik med lunchalternativ. Kak och bakelseutbudet såg bra ut, dock valde vi matigare lunchalternativ Bakad potatis resp Dagens paj även dessa var mycket bra och prisvärda.
Både fikade och åt frukost där, snabb service och trevlig personal! Bra utbud och gott fikabröd! Lite trångt mellan borden men det är ju ett gammalt hus, helt klart värt ett besök!
Mitt favorit café hit åker jag från Hunnebostrand med familj och goda vänner. Mysigt och väldigt god mat och bakverk
Mysigt ställe! Sen hade de gott fikabröd utan både gluten och socker, det är ovanligt.
Ett riktigt mysigt cafe', med god mat och läckra bakverk. Något av ett måste när vi besöker Grebbestad. En promenad runt samhället, och avslutning på Sjögrens i backen, en perfekt utflykt!!
Generös frukostbuffe med massor av matigheter och söta godsaker! Fil, yoghurt, flingor, juice, kaffe, frallor, bröd, pålägg, frukt, bullar och bakelser! Trevlig personal och bra Coronatänk.
Comment on this business

to add Sjögrens i backen map to your website;