facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SJÖHOLMs BAGERI

SJÖHOLMs BAGERI
"Cafe och bageri, plats att sitta ner för en fika eller möjlighet att köpa allt från fika till klassiska bröd att ta hem och njuta av."
Address: Vantingevägen 15, 26091 Förslöv
Phone: +46431473301
City: Förslöv
Zip Code: 26091


Opening Hours

Monday: 07:00 - 18:00
Tuesday: 07:00 - 18:00
Wednesday: 07:00 - 18:00
Thursday: 07:00 - 18:00
Friday: 07:00 - 18:00
Saturday: 07:00 - 13:00


related searches: SJÖHOLMs BAGERI brödbil, Sjöholms bageri Malmö, Sjöstrands Bageri, Bageri Munka Ljungby, Bageri Ängelholm, Valhall bageri, Nisses Konditori, Nisses Ängelholm
Reviews
Man blir glad av att besöka lilla Brödboden! Fin service trots litet utbud.
Mysigt och trevligt litet ställe. Mycket gott att välja mellan. Jätte trevlig kvinna som jobbade där.. Vänlig pch Service inriktad. Lysande personlighet. Man kände ett varmt mottagande så fort man kom igenom dörren av denna underbara kvinnan.
Fin service och alltid gott bröd
Bästa brödet på bjärehalvön.
Gott bröd, dålig service. Enligt skylt på dörren får bara en person vistas i det lilla butiksutrymmet enligt pandemilagen, och man ombeds att köa utanför. Trots det släpper de in fler, och verkar dessutom inte klara av att ta kunderna i tur och ordning. Inte värt ett besök! Att hålla koll på att expediera klart kunden man håller på med i stället för att övergå till nästa som armbågar sig in kan inte vara en omöjlighet. Nej jag undrar inte över något mer och det blev inget köp och kommer inte att bli fler.
Mycket fint bageri. Finns mycket att välja på och allt känns väldigt vällagat. Personalen var engagerad och tillmötesgående. Finns möjlighet att ta med sig alt att äta på plats antingen inne eller ute. Finns gratis parkeringar i direkt anslutning. Rekommenderas varmt!
Mysigt bageri med mycket gott att välja på
Görgoda mackor, väl balanserade med mycket grönt o nyttigt. Brödet kan inte bli färskare, smarrigt
Väldigt gott! Allt från bröd till kakor och bakelser. Personalen är alltid hjälpsamma och trevliga.
Jättegoda bröd och annat gott! Väl värt ett besök!!
Comment on this business

to add SJÖHOLMs BAGERI map to your website;