facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sjökrogen Östhammar

Sjökrogen Östhammar

Story

Address: Sjötorget 2, Prästgatan 14, 74231 Östhammar
Phone: 0173730770
City: Östhammar
Zip Code: 74231



related searches:
Reviews
Trevlig och kunnig personal. Fantastiskt god och fint upplagd mat. Trevlig lokal med mycket levande växter. Enda negativa är att ljudbilden kan bli väldigt hög när lokalen är fullsatt. Man har försökt lösa det genom att sätta upp några ljuddämpande plattor i det höga taket, men det kändes inte ha någon större effekt. Sammantaget är dock restaurangen väl värd ett besök till följd av den goda maten även om ljudbilden inomhus kan upplevas mindre avkopplande.
God mat, fräsch och varierad salladsbuffé. Trevliga personal. Brödet var tyvärr inte det bästa, kompakt och torr. Tillgänglighet för rullstol: Anpassad toalett för rullstol
Maten var helt ok, inget speciellt. Miljön däremot var mysig och personal var trevlig!Mat: 3/5
Maten va inte så fint dekorerad, köttet vad lite segt och torrt men potatisen och såsen var god. Hörde att torsken var väldigt bra. Vegetariska alternativ: Finns halloumi
God mat och mysigt läge intill hamnen. Beställde deras hamburgarare med strips och bea som kom vid sidan om, hamburgaren får klart godkänt mycket välsmakande, strips och bean helt klart godkända dom med. Vi var fem stycken i sällskapet och det tog sin lilla tid att få ut maten och priserna är höga men det väl det man får räkna med i dagens läge tyvärr men det är också det enda negativa jag har att komma med. Allt som allt helt klart värt ett besök om man har vägarna förbi Östhammar. Parkering: Fri parkering i 4 timmar med P-skiva i nära anslutning till hamnen.
Trevlig miljö, god mat!Mat: 4/5
Var här på lunch under sommaren. Stället i sig är trevligt och ligger precis intill hamnen, men många mer positiva saker än så har jag svårt att komma på. Jag beställde den panerade fisken med potatis och tjejen beställde falafel. Potatisen var kall och fisken mjuk och sladdrig, tjejens falafel såg ut som tagen ur en skolmatsal. Salladsbuffén var dessutom väldigt blöt, tråkig och urplockad. Det var inte äckligt, men med en lunch för 119 kr och med en a la carte på runt 250 spänn hade jag förväntat mig väldigt mycket mer.
Maten var ok men servicen var dålig. Beställde mat på menyn men den fanns inte och det dröjde lång tid innan maten kom även för desserten. De bad om ursäkt 3 ggr men en ursäkt hjälper inte då menyn inte har innehållet eller att servicen inte finns.
Åt en god schnitzel-middag med goda vänner 31 juli. Vi åt också förrätt och efterrätt. Alltihop jättegott. Personalen var både väldigt trevlig och uppmärksam. Dit går vi gärna igen.
Jag var inställd på en härlig lunch vid vattnet. På a la carte-menyn kostade rätterna runt 250 kr, så jag tänkte att lunchen skulle hålla någorlunda standard. Lunchen kostade 119 kr och det fanns ett vegetariskt alternativ: falafel med ris. Tyvärr var det väldigt mycket skolmat över rätten. Riset var överkokt och rätten var blek i övrigt. Ingen matglädje på det här stället. Två stjärnor för lugn atmosfär och fin utsikt över vattnet i alla fall.
Comment on this business

to add Sjökrogen Östhammar map to your website;