facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sjömansboden

Sjömansboden

About

Vi är ett litet familjeföretag som specialicerat oss på hantverk såsom sömnad av mössor mm och sjömansarbeten.

Vi innehar F-Skattsedel

Story

Sjömansboden är ett litet familjeföretag som ligger i utkanten av Laholm. Vi har specialicerat oss på hantverk såsom sjömansarbeten och sömnad av mössor mm.
Malin har alltid tyckt om att sy och när vi fick vårt tredje barn köpte vi en overlocksymaskin och hon började sy lite mössor, halsdukar och snuttefiltar som lämnades som presenter till bekanta. Intresset ökade och i dagsläget syr vi upp på beställning och vår policy är att endast köpa in lite av varje tygsort för att det inte ska finnas för många lika mössor mm. Därför är det med reservation av slutförsäljning av de olika tygerna. Henrik som arbetar med sjöfart har ett stort intresse av sjömansarbeten och har blivit tillfrågad om hjälp många gånger. Detta resulerade i att vi starade detta företaget. Han gör bla. servettringar, nyckelringar, flaskunderlägg i naturhampa både tjärat och otjärat. Det går även att betälla större saker såsom trappräcken mm.

Address: Industrigatan 18, 312 34 Laholm
Phone: 0702155340
es.nedobsnamojs@nilam
City: Laholm
Zip Code: 312 34


Similar places near
Lykkemaja barnkläder & sånt-Laholm Lykkemaja barnkläder & sånt-Laholm 4 km Underbar barnklädes butik med hög kvalitet.
Wimsan Kids -  glada barnkläder i Halland Wimsan Kids - glada barnkläder i Halland 4 km Mjuka, glada och komfortabla barnkläder sydda av mig. Jag använder tyger med ekologis...
Comment on this business

to add Sjömansboden map to your website;