facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sjönära Fastigheter

Sjönära Fastigheter

About

Alla har vi en längtan till vattnet. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden.

Story

Sönära är fastighetsmäklaren för dig med en sjönära plats i hjärtat. Vi är idag 14 personer som tillsammans har en lång erfarenhet och unik kunskap om sjönära boenden vid Stockholms kust och skärgård. Vi förmedlar ca 250 sjönära boenden per år mellan Öregrund och Nynäshamn. Det har vi framgångsrikt gjort tillsammans i över tio år. Om vi inte är ute och åker längst kusten sitter vi på vårt kontor i Vaxholm eller på Östermalm. Till sin hjälp har våra tio mäklare ett marknadsteam bestående av fyra proffs på färg, form och marknadsföring.

För oss är mäkleri ett konstnärsyrke – man måste brinna för det man gör och känna frihet och passion för att skapa mästerverk. En släng av glatt humör och en stor portion av nyfikenhet hjälper även till som säljare. I mer än tio år har Sjönära fått äran att förmedla de mest fantastiska boendena och vi är mycket glada att vi fått förtroendet att med vår kunskap vara en partner i dessa affärer.

Vi marknadsför medvetet vårt varumärke och starka profil i dagstidningar, magasin, på webben och genom event för att nå ut till dem som är intresserade av sjönära fastigheter. Vi har ett eget magasin – Sjönära livsstil – med nyheter och intressanta berättelser om den sjönära livsstilen. I högsäsong har vi ca 150 000 unika besökare/månad på vår hemsida. Vi är specialiserade och marknaden vet att hos oss finns det bara sjönära boenden. Vi har lika många unika besökare på det vi har till salu via sjonara.se som via Sveriges största bostadssida hemnet.se. Sjönära är ett starkt varumärke som förmedlar kunskap, nyfikenhet, och glädje.

Det sjönära livet är hemma för oss sommar som vinter. Vi älskar hav och sjö, vatten och vin, kobbar och skär – kanske precis lika mycket som du. Det ger oss stor förståelse för vad som är viktigt för dig som vill sälja eller köpa ett sjönära boende.



"Vi är experter på att sälja sjönära fastigheter och vet vad som är viktigt för en lyckad försäljning. Hos oss får du kunskap, tid och engagemang. Till vår breda erfarenhet inom mäkleriet adderar vi kärleken till det sjönära livet. Vi älskar vårt jobb och det ger resultat. Är detta viktigt för dig ska du kontakta oss när du planerar att sälja din sjönära fastighet."
Address: Hamngatan 20, 185 21 Vaxholm
Phone: 08-522 348 00
City: Vaxholm
Zip Code: 185 21


Similar places near
Mäklarhuset Vaxholm Mäklarhuset Vaxholm 61 meter Total professionell hjälp vid försäljning
Fastighetsmäklare Julia Westberg Fastighetsmäklare Julia Westberg 97 meter Registrerad fastighetsmäklare som är född och uppvuxen i Vaxholm. Mitt mål är att all...
Svensk Fastighetsförmedling Vaxholm Svensk Fastighetsförmedling Vaxholm 97 meter Helge Winberg är en snabb och pålitlig mäklare som kan sina saker och glömmer ingenti...
ERA Ditt Hem Vaxholm/Österåker ERA Ditt Hem Vaxholm/Österåker 705 meter Är väldigt nöjd med den service vi fick hos ERA när vi både sålt och köpt med deras h...
Reviews
Jag har varit i kontakt med två mäklare inom Sjönära. Både i sälj och i köpsyfte. Jag har som säljare upplevt en viss nonchalans trots att min fastighet var mycket attraktiv i Stockholm vid mälaren. Jag valde en annan lokal engagerad och känt seriös mäklare. Nu i sommar har jag letat ett fritidshus, samtliga mäklare jag talat med och budat med har visat enormt engagemang, men båda mäklarna från sjönära gällande 4 olika fastigheter visade både nonchalans och nästan ointresse att svara på frågor trots seriösa fråga, villighet till bud mm. Kändes inte kommunikativt och med någon ansträngning. Har de haft det för lätt under Covid? Varför ser man inte en potentiell kund som viktig oavsett? Ingen annan mäklare har varit så i något sammanhang under de 5 fastighetsköp jag varit involverade i. Känns lite som bilhandlarmäklare som jag nu drar mig för att kontakta. Är Sjönära som varumärke så immun mot de kommande räntehöjningarna? Med vänlig hälsning, Martina Lundin
Bra att kunna hitta sjönära stugor lätt genom en mäklare.
En jävligt bra mäklare som sålde min kåk på lilla timrarö
Bästa mäklaren i Sverige.
Comment on this business

to add Sjönära Fastigheter map to your website;