facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sjöräddningssällskapet Stenungsund/Uddevalla

Sjöräddningssällskapet Stenungsund/Uddevalla

About

Sjöräddningssällskapet i Stenungsund (SSRS)

Story

RS Stenungsund har idag 22 frivilliga räddningsmän som har jour var 6:e vecka, måndag till måndag. Vid sjöräddningslarm skall vi inom en kvart vara i båten och på väg ut till den nödställde, ofta går det ännu fortare.

Vill du bli en av oss? Gå då in på www.sjoraddning.se/stenungsund och ladda ner våran rekryteringsfolder. I den kan du läsa mer om vad som krävs och hur du går tillväga för att anmäla ditt intresse.



"Sjöräddningssällskapet startades av eldsjälar för över 100 år sedan. Och så är det fortfarande. Alla räddningsbåtar har frivillig besättning som är beredd att ställa upp dygnet runt, året om. Vi är med i cirka 90 procent av all sjöräddning i Sverige, utan bidrag från staten. Hela verksamheten bygger på gåvor, medlemskap och ideella insatser.Stationen i Stenungsund startades 2005, då både Sjöräddningssällskapet och Sjöfartsverkets sjöräddningsorganisation i Göteborg ansåg att det behövdes en sjöräddningsstation där. Stationens operativa område är från Älgön i söder till Björholmen i väst och Ljungskile i norr."
Address: Lilla Strandvägen 5, 444 31 Stenungsund
Phone: 031-761 42 77, vid nödsituation ring alltid 112
City: Stenungsund
Zip Code: 444 31


Reviews
Bra gubbar/tjejer till stor hjälp när det behövs
Comment on this business

to add Sjöräddningssällskapet Stenungsund/Uddevalla map to your website;