facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sjöstaden Bil AB

Sjöstaden Bil AB

About

Öppet alla dagar i veckan !
Må-Fr 9-18
Lö-Sö 11-15

Vi köper, byter och säljer bilar i Strängnäs

Alltid 70 tal prisvärda bilar inomhus
0152-333750



"Vi är en bilfirma som säljer begagnade bilar i Strängnäs.Vår affärsidé bygger på attraktiva priser, bra garantivillkor och ett stort personligt engagemang. Vi handplockar de mest prisvärda förmånsbilarna runt om i landet för att kunna möta våra kunders behov. Vi har lösningar för finansiering, företagsleasing, inbyte och garantier. Det ska vara tryggt och enkelt att köpa bil av oss!Vi är även auktoriserad återförsäljare av Aixam mopedbilar."
Address: Mästarvägen 2, 64541 Strängnäs
Phone: 0152333750
City: Strängnäs
Zip Code: 64541



related searches:
Similar places near
Meca Strängnäs Meca Strängnäs 0 meter Fruktansvärd dålig service via telefon, gick inte komma fram och dom skulle ringa upp...
Bilcenter Strängnäs Bilcenter Strängnäs 144 meter Det ska va lätt att ha bil - och roligt. Det är vår filosofi. Därför hittar du allt d...
Legend Cars of Sweden Legend Cars of Sweden 621 meter *Racing cars 600 Racing Legends
Mälarbåtar och Strängnäs Marina Mälarbåtar och Strängnäs Marina 818 meter Personalen Niklas och Jörgen kändes i hög grad mycket genuint tillmötesgående och hjä...
Anders Bil & Däck Anders Bil & Däck 3 km Vi har stängt för lunch 12.00-13.00
Malmby Garaget Malmby Garaget 4 km Trevlig och kunnig personal.
Reviews
Vi köpte en bil där i augusti och redan efter ett par dagar började framför allt höger hjul låsa sig helt när vi skulle backa ut. Vi fick snabbt en tid hos Sjöstadens egna verkstad som konstaterade att remmen i trumbromsen hade lossnat. De bytte ut satserna i bägge trumbromsar bak utan kostnad och mycket snabbt. Bilen besiktigades u.a. förra veckan. Vi kan varmt rekommendera David och Per hos Sjöstaden i Strängnäs.
Trevligt bemötande och bra lokal bra plats mellan bilarna. Har faktiskt inget att klaga på till råga på allt blev det affär. Så välkomna till Sjöstaden Bil i Strängnäs.
Ett seriöst företag. Personlig service hela vägen, trevlig personal och trevlig lokal! Jag köpte en passat och hade många frågor på både telefon och plats, fick helt klart den hjälp jag behövde innan köpet. Jag är nöjd med både bil och säljare och kan absolut rekommendera Sjöstaden bil.
Serviceminded personal o trevligt ställe.
Proffsigt, toppen kund service - öppnade 1 timme tidigare för att underlätta . Mycket smidigt - nöjda kunder
Jättetrevlig personal men inte helt nöjd med bilaffären. Fick fel vinterdäck med bilen och fick därmed göra en extraresa på 30 mil för att byta. Inte minsta ersättning. : När jag får rätt däck som skulle vara i "mycket bra skick" och värt resan visar det sig att det endast gäller två av dem. Två st var i ganska dåligt skick.
Köpte en bil där för snart 5 år sedan, fick bra betalt för inbytes bilen och bilen jag köpte fungerade bra under de 5 år jag ägde den. Då det var dags igen att byta upp sig så återvände jag till sjöstaden i hopp om fina bilar och ödmjuk personal. Glöm det!!! Bilen jag sett på internet var allt annat än vacker, krock/repad. Dessutom ville säljaren att jag skulle betala lack jobbet. Och var sjukligt sugen att sälja bilen, dessutom utan vinterdäck. Bilen: Ford Mondeo 2015, mil ca 6000. Prislappen: 195.000kr Jag köpte en likadan fast kombi i nyskick och samma mil för 25.000kr billigare i skara.
De är faktiskt bra ställe att göra bil affär på, lite hårda i förhandlingar, men är man ihärdig så kom vi överens, drog 2 bilar där som vi är super nöjda med. Tack David & Johan! Det var ett nöje att göra affär med er. : EDIT: Vi stötte på problem med en av bilarna, och det var inga problem att få hjälp, kontaktade säljaren som lovade att återkomma inom kort vilket så skedde. Problemet med bilens bälta löstes snabbt och kvalitativt! Inga konstigheter.
Besökte deras anläggning i Eskilstuna f.d GJ Bil och tittade på Hyundai Elbil. Inbjudande uppfräschad bilhall på bästa affärsläge ”bilgatan” och trevlig personal.
Under all kritik.. Finns ej ord att beskriva mitt missnöje. pratat i telefon flera gånger med säljaren och k.ö. om priset. Bilen skulle vara i perfekt skick och priset skulle vara 110000kr. Flyger Göteborg - Stockholm och kommer fram då var priset plötsligt 112000 kr och inte nog med det, bilen var omlackad på flera ställen. Skall få kontakt med ARN och se vad de tycker . Ni skall skämmas.
Comment on this business

Directions to Sjöstaden Bil AB with public transportation


Larslunda IP 140 meters
301
303
337
841
Lärlingsvägen 140 meters
301
302
303
305
337
Mästarvägen 160 meters
301
302
303
305
337
Storängskilen 200 meters
301
302
303
305
337

to add Sjöstaden Bil AB map to your website;