facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sjöstadsbladet Hammarby Sjöstad

Sjöstadsbladet Hammarby Sjöstad

About

Sjöstadsbladet är Hammarby Sjöstads lokaltidning

Story

Varför annonsera i Nya Sjöstadsbladet?
I Hammarby Sjöstad har vi fem gratistidningar. Mitt i Södermalm. Södermalmsnytt, NVP, Metro och Nya Sjöstadsbladet. Det har kanske sina fördelar när man vill nå ut brett över hela Storstockholm och inte nå enbart de boende i Hammarby Sjöstad. Men när det kommer till lokal annonsering här i Sjöstan har vi på Nya Sjöstadsbladet en unik position som en fristående aktör med rötterna långt ner i sjöstadsmyllan.

Vi kan den lokala marknaden väl - ännu viktigare - genom att vi har vår redaktion och även bor här, har vi en daglig kontakt med läsarna som är dina kunder. Men eftersom vi antar att det inte räcker för dig som annonsör att välja oss enbart på grundval av att vi når samtliga i stadsdelen och är ett gäng gemytliga journalister och sjöstadsbor, har vi här sammanfattat både hårda fakta och mjuka värden för att göra ditt val på den lokala annonsmarknaden lite enklare.

Hårda fakta Nya Sjöstadsbladet når ut med sin upplaga. Med över 20 000 läsare varje månad når du effektivt ut till en köpstark och aktiv målgrupp, som vi utgår ifrån att ni vill nå. De allra flesta av våra läsare är i åldern 20 till 70 år, vilket innebär att de har en god ekonomi, de är flitiga konsumenter och de är dessutom trogna sin lokaltidning Nya Sjöstadsbladet, vilket gör att du kan bygga upp en stark relation med dem.

Just nu bor det ca 20 000 köpstarka sjöstadsbor här, och mer ska det bli när stadsdelen är fullt utbyggd. Nya Sjöstadsbladet är prisvärt. Med annons i någon av Nya Sjöstadsbladets kanaler kan du nå dina kunder till en kostnad som få andra medier kan matcha. Det är därför Nya Sjöstadsbladet attraherar såväl IKEA som den lokala företagaren.

Mäklare och säljare i stadsdelen har äntligen börjat inse att en annons hos oss ger resultat. Vi har Sjöstadens längsta referenslista.

Nya Sjöstadsbladet är lokalt Vårt flaggskepp, Lokaltidningen, är vårt bidrag till en levande stadsdel, där företag kan nå ut med sina erbjudanden och visa att de finns, via den 100-procentiga lokaltidningen.

Vår unika karta i tidningen visar var företagen finns i stadsdelen plus, vår lansering på Facebook 2009 blev från dag ett en succé.

Om sjöstadsborna är dina kunder, varför inte välja en lokal mediekanal - din lokaltidning?

Bli annonsör i Nya Sjöstadsbladet du också!
Mjuka värden för Nya Sjöstadsbladet, i tiden. Vår sjöstadsidentitet är inte någon påklistrad marknadsföringsploj. Med den nya redaktionen har vi nära till både läsare och annonsörer.

Dessutom kräver det ju faktiskt att man är på plats om man har som affärsidé att bevaka, rapportera och beskriva allt som händer i Hammarby Sjöstad.

Vi är ett trevligt gäng. Stora mediekoncerner i all ära, men som en liten aktör vågar vi nog påstå att vi kan erbjuda annonsörerna mer av specialsydda lösningar och kundanpassade upplägg.

Nya Sjöstadsbladet består av ett tätt sammansvetsat gäng av säljare, skribenter, redaktörer och några av Sjöstadens bästa experter.

Eftersom vi alla sitter under samma tak skapas en kreativ miljö där nya idéer ständigt föds - idéer som till syvende och sist handlar om att öka dina möjligheter att nå ut till dina kunder.

Nya Sjöstadsbladet är aktivt. Vår kärnverksamhet handlar ju om att hjälpa företag att nå ut till sina kunder. Och vi lever som vi lär. Vi arbetar aktivt för att ständigt nå nya läsare för att kunna erbjuda dig så många kunder som möjligt.

Därför har vi sedan förra numret utökat våra tidningsställ. Anna Erlandsson som sköter uppdateringarna och ansvarar för vår hemsida Sjostadsbladet.se, Facebook, Twitter och Instagram gör ett underbart bra jobb..

Vill du veta mer om vad Nya Sjöstadsbladet kan göra för just ditt företag? Kontakta oss redan i dag! Ring: 0769 - 255 055 Eller mejla:
[email protected]

Address: Hammarby fabriksväg 101, 120 65 Stockholm
Phone: 0769-255 055
City: Stockholm
Zip Code: 120 65



related searches: Skjutning Hammarby sjöstad, Marina Hammarby Sjöstad, Trafikolycka Hammarby sjöstad, Hammarby sjöstad stökigt, Bråk Hammarby sjöstad, Coop Hammarby Sjöstad butikschef, Vaccination covid Hammarby Sjöstad, Sjöstan
Similar places near
Butiksnytt Butiksnytt 19 meter Butiksnytt är dagligvarubranschens NYA oberoende affärsmagasinet. Vi ger ut ett magas...
SolidSport SolidSport 739 meter Helt värdelöst jag betalade för en match och pengar drogs från mitt konto men det gic...
Syre Syre 1 km Syre, Sveriges största gröna nyhetsmagasin, kommer ut fem dagar i veckan, måndag-fred...
Tidningen Global Tidningen Global 1 km Tidningen Global kommer ut med två digitala nummer i veckan samt med ett fylligt måna...
Be Inspired & Travel Be Inspired & Travel 2 km BE Inspired Travel är ett oberoende livsstils- och resemagasin som online erbjuder et...
Hem & Hyra Stockholm Hem & Hyra Stockholm 2 km Trams. Kan inte ens svara på frågor om handikappanpassning för hyresgäster.
Arnt Eriksen Arnt Eriksen 2 km I provide insight, questions and provocations about digital marketing, social media a...
Psykologtidningen Psykologtidningen 2 km Psykologtidningen, som ges ut av Sveriges Psykologförbund, speglar psykologins olika ...
The Local Sweden The Local Sweden 2 km The Local is the largest English-language news network in Europe, with six million re...
Zenithmedia Sweden Zenithmedia Sweden 2 km Zenith är en kommunikationsbyrå med spetskompetens inom köpt media. Genom engagemang ...
IDG.se IDG.se 3 km IDG.se - Sveriges it-sajt. Computer Sweden, CIO Sweden, TechWorld, Internetworld.
Middle East Observer Middle East Observer 3 km News, backgrounds and analysis from the Middle East. OBJECTIVE REPORTING Follow us on...
Modernista Modernista 3 km Säkert ok om man gillar att gå på bokreleaser. Det är inte min tekopp.
DANIEL SWORD Pedagogförlaget DANIEL SWORD Pedagogförlaget 3 km DANIEL SWORD (Pedagogförlaget) from 1972 - Scandinavian, inspirational gifts with pos...
E55 E55 3 km Behövs det ännu en tidning om ekonomiska frågor? Ja, vi på E55 är övertygade om det. ...
News55 News55 3 km News55.se är den självklara, digitala platsen för dig med livserfarenhet. Hos oss hit...
Mynewsdesk Sverige Mynewsdesk Sverige 3 km Mycket bra nyhetstjänst för både yrkes- och privatanvändare. Välj vilka gengre och du...
Barn i stan.se Barn i stan.se 3 km Gedigen pub med trevlig personal.
Comment on this business

to add Sjöstadsbladet Hammarby Sjöstad map to your website;