facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sjötorpets Camping

Sjötorpets Camping

About

Sjötorpets Camping, i Markaryd i sydvästra Småland. Campingen ligger nära E4:an och bara ett stenkast från Markaryds Centrum.

Story

Sjötorpets Camping, Restaurang och Café ligger i Markaryd i sydvästra Småland. Campingen ligger nära E4:an och bara ett stenkast från Markaryds Centrum intill natursköna Getesjön.



"En Camping väl värd att besöka"
Address: Strandvägen 4, 28531 Markaryd
Phone: 043310316
City: Markaryd
Zip Code: 28531



related searches:
Reviews
Litet o ysigt. Rent o välskött. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Återkommer.Tjänst: 4/5
Vi fick en jättebra plats. Trevlig värd och rent och snyggt i servicehusetPlats: 4/5
Mycket fin camping precis vid sjön. Rent o snyggt. Trevlig personalRum: 5/5
Fin camping med underbar utsikt över sjön och vacker natur. Väldigt rent och fräscht i alla utrymmen.Rum: 5/5
Trevlig ställplats vid sjön. Rena fina hygienutrymme.
En jättefin liten camping med trevlig personal och rena faciliteter
Helt underbart värdpar. Läget är fantastiskt. Vi trivs verkligen. Vi står på plats 1 efter att ha bytt från plats 11. Där vi var omringade av skällande hundar. Vi har själv hund. Hon blev helt nervös av alla hundarna. Det var som en hel kennel. Vi är sååå tacksamma att vi fick byta plats trots att det är midsommarafton.. Rent o fint på toaletterna o i duschar samt diskrum. Vi är JÄTTENÖJDA o kommer gärna hit igen. Ewa O Bengt från Smygehamn.
Mycket trevlig värdinna. Promenadstråk runt sjön, vilket var bra för oss med hundar. Tyvärr lite väl grusigt där vi ställde husvagnen vilket gjorde att det drog in grus hela tiden.
Finns något speciellt med mindre campingar. Denna camping var ingen skillnad . Go gubbe som tog emot oss och väldigt mysig camping. Kan verkligen rekommendera denna camping . Vi lär lägga upp denna i minnet för att komma tillbaka en liten längre tid .
Ligger vackert vid sjökant. Bra bad med flytbryggor ca 100 meter från campingen. Fina och välstädade toaletter och duschar. Populär fiskesjö. Dock tar de en bokningsavgift på 75 kronor när du bokar campingplats. Ingen annan camping mellan Gävle och Ystad som vi besökt har taget bokningsavgift.
Comment on this business

to add Sjötorpets Camping map to your website;