facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sjungaregården

Sjungaregården

About

Sjungaregården är en västerbottensgård i Granö med anor från 1700-talet. Mangårdsbyggnadens interiör står orörd sedan 1900-talets början och besökarna är välkomna in för att uppleva hur ett stort bondehem har sett ut i slutet av 1800-talet.

Story

Sjungaregården kulturcentrum är beläget i den vackra Sjungaregården i centrala Granö. Under sommaren håller vi öppet mellan från midsommarafton och sju veckor framåt. Gården är en mycket välbevarad västerbottensgård med anor från 1700-talet och med en intakt 1800-tals interiör. I bagarstugan och ladugården finns ett flertal konst- och konsthantverksutställningar som byts varje vecka. I mangårdsbyggnadens kök finns ett café där det säljs hembakat fika och våfflor. Vi har även flera olika kvällsevenemang i veckan på logen. Det är allt från författarbesök och berättarkvällar till teater och konserter. Se vårt program på www.granobeckasin.com/sjungaregarden! Hjärtligt välkommen!

Address: Blå vägen 109, 922 95 Granö, Sweden
Phone: 093341000
City: Granö
Zip Code: 922 95


Similar places near
Granö kyrka Granö kyrka 1 km Granö kyrka är en kyrkobyggnad som tillhör Vindelns församling i Luleå stift.Kyrkobyg...
Granöfotografen Granöfotografen 2 km Fint ställe med magisk miljö, synd bara att det va stängt för säsongen. Står definiti...
Reviews
Fint ställe med magisk miljö, synd bara att det va stängt för säsongen. Står definitivt på listan över ställen vi ska besöka.
Magisk eftermiddag o kväll med fantastisk musik. Ni som inte var där missade något. Ser framemot nästa års musikfestival.
Mysigt ställe med gott fika och fin konst
Rofullt. Med anor från 1700-talet.
Mycket bra Fik och våfflor bra priser
En trevlig plats att titta på konst och uppleva en fika i 1800 tals miljö. Men det som drog ner betyget var att få kaffe i en pappmugg.
Perfekt att stanna till här. Dels för att ta en paus, men mest för att fika. Det är väldigt gott. Brödet lokalproducerat, och glöm inte vindelrökt skinka... Mums!
Fantastisk miljö från 1700-talet och 1800-talet! Gott hembakat bröd och flera konstutställningar.
Helt underbart kafé i 1800-tals miljö
Varierande utbudet och trevliga bemötandet
Comment on this business

to add Sjungaregården map to your website;