facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sk Iron A-lag

Sk Iron A-lag

About

SK Iron är en ishockeyförening i samhället Björklinge. SK Irons A-lag spelar i Div 2. Hemmarena heter Arena SvagströmsBolaget men kallas för Tigerkulan.

Story

SK Iron är en idrottsförening i samhället Björklinge som är beläget i anslutning till E4:an två mil norr om Uppsala. SK Iron är Upplands näst största ishockeyförening med sina 150 licenserade spelare. Utöver det har föreningen mer än 90 barn aktiva i Björklinge och skridskoskolan.
A-laget i SK Iron spelar i division 3 men har som mål att gå upp till division 2, där man spelat i ett antal år innan degradering för ett par år sen.

Address: Björkvallen 1, 743 63 Björklinge
Phone: 018-377550
City: Björklinge
Zip Code: 743 63



related searches: SK Iron dam, SK Iron kansli, SK Iron gym, Iron hockeyskola, SK Iron Fotbollsskola, SK Iron J18, SK Iron kläder
Similar places near
Björklinge Sporthall Björklinge Sporthall 175 meter Entré: Mot grusplan och parkering. Golvmått: 40 x 20 meter. Adress: Ramsjövägen 3, ...
Reviews
Fruktansvärt dåligt att man inte har koll på puck och klubbanvändandet! Vi var med barnbarnen i ishallen och var tvungna att säga till att killarna inte skulle skjuta mitt bland barnen, där de åkte. Ska inte Vi behöva göra! Fanns ingen som helst markering av uppdelning.
Mycket bra aktiviteter för små som stora.
Sk Iron damer vann sin match samt att det var skönt väder
Det var kanon dom vann ju
Comment on this business

to add Sk Iron A-lag map to your website;