facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skänninge Stadshotell

About

Här i Skänninge har hållits små och stora möten sedan urminnes tider. På vårt anrika stadshotell gör vi allt för att föra den traditionen vidare.

Story

Vi skall kombinera event, boende och bra mat och skall härigenom skapa ett reellt utflyktsmål och en reseanledning till västra Östergötland med Skänninge i centrum.

Address: Stora Torget 1 , Skänninge 596 22, E, SE
Phone: +46 142 410 60
es.sletoheunev@dankram
City: Skänninge
Zip Code: 596 22



related searches: Skänninge stadshotell skänninge restaurants, Skänninge stadshotell skänninge reviews
Reviews
Vi gjorde ett stopp för lunch här. Flera olika varmrätter, fisk, kyckling och fläsk fanns på buffén samt ett gediget salladsbord med bla baconlindad sparris. God äppelkaka med vaniljsås till efterrätt som skiljdes ned med en kopp gott kaffe. Alla i sällskapet var nöjda.
Tyvärr var man tvungen att ge minst en stjärna.... Förfärlig syn på klimathotet och djurrättigheter. Förskräckligt och kommer aldrig rekommendera detta för någon. Vidrigt. Gå in och läs deras FB sida där de skriver vad de tycker om klimathotet och synen på kött.
Pinsamt ställe! "Vi kanske kan låtsas att att vi kan överleva på quorn, soya eller salladsblad". De har en vidrig syn på oss vegeterianer.. Jag kommer aldrig rekommendera det här stället. Hoppas ni går i konkurs inom en snar framtid!
Tyvärr kan jag inte rekommendera lunchen utifrån ett besök. Ur miljösynpunkt borde grädde och mjölk stått i kylt utrymme utetemperatur ca 30 grader, detsamma gäller för kakorna till kaffet choklad, har en tendens att smälta i värme. Vattnet som serverades var ljummet ingen is Matalternativ: Stekt strömming, storleken på strömmingen var mer i sillstorlek, obefintlig saltning Skomakarlåda på stadshotellets vis, det var tur att man lagt till 'på Stadshotellets vis', ty det fanns mycket få likheter med maträttens originalrecept. Köttet överstekt, skuret i muskeltrådarnas riktning, vilket ger ett segare kött än skuret i 90 grader mot trådarna, bacon 'förekom', smaklöst. Kan verkligen en rätt som Skomakarlåda serveras i bufféform?? Jmf presentationen på en tallrik i original. Ångrade djupt att jag inte gick ca 200 m i riktning mot Skeningeån till Skänninge restaurant där maten har en betydligt mer tilltalande form, dessutom kyld dryck saft o vatten.
Stannade i Skänninge för att äta. Hade inga större förväntningar att hitta något bra matställe. Blev väldigt positivt överraskad av att denna lilla ort har ett statshotell som erbjuder mat på lördagar. Det fick bli en helgbuffe. Allt mat som jag åt fick mer än godkänt. Om du har allergier fråga personalen som gärna hjälper till.
Jag besökte Skänninge stadshotell igår tillsammans med mina gamla föräldrar för inplanerad sommarlunch. Vi hade innan läst på Stadshotellets hemsida som presenterade en fin sommarlunch och planerade vår utflykt efter det. När vi väl kommit in med föräldrar och rullator så visade det sig att restaurangen var stängd. Mycket besvikna fick vi lämna Skänninge:
Trevlig gammalt hotell med vacker inredning. Bra rum och inga störande ljud utifrån, då staden hotell ligger i, är en litet stad. Pluss är att det är nära till resecentrum, där man kan ta pendeltåg till Motala eller Linköping och därifrån vidare ut i landet.
Utmärkt lunchbuffé där man kan äta soppa med bröd och både fisk- och kött med goda såser. Finns även många salladsalternativ. Kakor och kaffe ingår också. Mycket bra pris 85 kr.
Urdåligt!!! Vi bokade bröllopsmiddag och ringde och kontrollerade meny. När vi kom dit fanns ingen meny och vi blev serverade dagens EN rätt utan något alternativ. Service och bemötande var uruselt! Aldrig att vi besöker Skänninge stadshotell igen!Tjänst: 1/5
Ser fint ut på ytan men dålig städningen var under all kritik. Blodfläckar på toalettpapper Frukosten var kass. Kall äggröra som tog slut och inte fylldes på.
Comment on this business

to add Skänninge Stadshotell map to your website;