facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skånska Jägarskolan

Skånska Jägarskolan

About

Skånska Jägarskolan grundades utav Debes Andersson 1986 vi driver våra intensiv kurser i Svedala som alltid. Välkomna!

Story

Vi erbjuder intensiv utbildningar i Svedala på Folkets Hus. Du får under 6 dagar lära dig allt ifrån säker vapenhantering till hur god jaktetik bör se ut.

Utbildningen består utav en praktiskt del och en teoretisk del där vi står för all kursmaterial.

Utöver kursavgiften så tillkommer det en prov- samt ammunitions avgift.

Skulle du inte kunna slutföra kursen p.g.a. förhinder så kan du alltid slutföra den vid ett annat tillfälle som passar dig.

Vi är även ensamma om att kunna erbjuda utbildningstillfällen för enbart kvinnliga deltagare med en kvinna som instruktör!

Vid frågor hör gärna av dig på antingen:

E-mail: [email protected]
Telefon: 040-940094

Varmt välkommen!

Address: Repslagaregatan 1, 23331 Svedala
City: Svedala
Zip Code: 23331



related searches: Jägarexamen Hässleholm, Jägarexamen Helsingborg, Jägarexamen Kristianstad, Jägarexamen intensivkurs, Jägarexamen Skåne pris, Jägarexamen Malmö, Jägarexamen Ystad, Debes Andersson
Similar places near
Rask trafikskola Rask trafikskola 206 meter Rask trafikskola finns i både Malmö och Svedala. Hos oss kan du ta B-körkort, moped A...
Nils Fredriksson Utbildning Nils Fredriksson Utbildning 336 meter Har ingen erfarenhet av studiernas kvalitet, men lokalerna är väldigt fina och person...
Marbäcksskolans fritidshem Marbäcksskolans fritidshem 443 meter Ändå en en fyra
ClassicCaravan ClassicCaravan 778 meter Leverantör av veteranhusvagnar
Svedala Brukshundklubb Svedala Brukshundklubb 1 km Trevligt bemötande. Trevliga hundar
Galoppshopen.se Galoppshopen.se 1 km Galopputrustning för både häst och jockey. Välkända varumärken och noggrant utvalda p...
Roslättsskolans Idrottsförening Roslättsskolans Idrottsförening 2 km Vi är en mycket aktiv och trevlig Skolidrottsförening!
Elinehill Gård Hundsportcenter Elinehill Gård Hundsportcenter 3 km I en omgjord ridhall på 756 kvm kan du träna hund inomhus på konstgräs året om! I hal...
Uti Torup Uti Torup 7 km Jag heter Karin Bengtsson och arbetar med naturvägledning och utomhuspedagogik.
Sturup Raceway Sturup Raceway 8 km En plats att lära sig körregler och folket här är mer än fantastiskt
Hundnosen Hundnosen 8 km Mångårig erfarenhet av att utbilda och arbeta med specialsök och spår.
Reviews
Jag började denna kursen i princip helt utan tidigare erfarenhet och slutade kursen med jägarexamen och betydligt mycket mer kunskap. Malin och Peter är två riktigt härliga individer som lägger ned tid på varje elev under skyttet för att se till att alla har rätt teknik. Under teorin går de igenom eventuellt kommande provfrågor väl och förser eleverna med minnestekniker. Jag är jättenöjd med kursens upplägg och kursledarnas engagemang!
Mycket bra utbildning med kunniga människor. Bra upplägg på utbildningen där teori varvas med praktiska delar. Jag kom helt utan förkunskaper men kände mig ändå direkt som en i gänget. Malin och Peter gör verkligen sitt yttersta för att ta sig tid och hjälpa alla med det man har svårt för. Rekommenderas varmt.
En mycket bra skola som ger dig goda förutsättningar för att bli jägare! Malin och Peter är märkbart kunniga inom branschen och har goda kunskaper om både regler och, fåglar och svenska djurarter och andra övriga viltvårdsåtgärder som en jägare gör i sin vardag. Det är mycket att kunna men bara man är engagerad och har en stark vilja att klara av utbildningen så kommer det att gå fint!
En mycket bra utbildning med rakt igenom ”över förväntan-känsla” fantastiska kursledare med ett utomordentligt genomarbetat upplägg! Det bästa av allt var deras coachande förhållningssätt från dag ett till examen, jag kan starkt rekommendera att ni väljer just denna kurs!! -Tack för fina arbete!!
Jag har precis med hjälp av Malin och Peter klarat examen samt godkänd för klass 1 och hagel. Stor eloge till Malin för hennes extremt bra pedagogiska upplärande på teorin. Finns INGET att klaga på. Samt STOR eloge till Peter på den praktiska biten. Han finns där och pekar med hela handen! Tillsammans är dem GULD, att känna sig hörd, sedd och trygg. Det märker man är Malin och Peters mål vilket dem fyller upp med råge. Jag har gått kursen till allt från B körkort till Räddningsdykare. Men INGET kan jämföras med skånska jägarskolans kurs. Rekommenderar STARKT!
En bra utbildning med kunniga och engagerade utbildare. Bra upplägg på både den teoretiska och praktiska delen av utbildningen. Den kursen som jag var en del av så blev samtliga godkända på det teoretiska och samtliga praktiska delar av slutproven kula, högvilt och hagel. Bättre än så går inte att lyckas med som utbildare.
Jag rekommenderar verkligen Skånska Jägarskolan. Peter och Malin är både väldigt kunniga & seriösa och båda två har glimten i ögat vilket gör kursveckan till ett oförglömligt minne.
Trots 0 förkunskap och ingen vapenvana, lyckades Peter o Malin lära mig allt som behövdes f att klara examen. Mkt bra upplagd kurs och stort/personlig engagemang av kursledarna. Kan rekommenderas
Malin och Peter är helt fantastiska! Avslappnad stämning och riktigt duktiga på det dom gör, både på det praktiska och teoretiska. Pluggade en del hemma själv vilket man bör göra med en app dom rekommendera. Klarade uppskrivning och uppskjutning på första försöket. Funderar du på en examen är det hit du ska vända dig!
Comment on this business

Directions to Skånska Jägarskolan with public transportation


Svedala Stinsgatan 30 meters
141
Svedala Stortorget 230 meters
141
165
Svedala Floragatan 230 meters
141
165
Svedala Bruksgatan 280 meters
141
Svedala Andréegatan 300 meters
145

to add Skånska Jägarskolan map to your website;