facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skånska Möten

Skånska Möten

About

Skånska Möten är en bokningsförmedling av konferenser och ett fristående nätverk av ett femtiotal kvalitativa mötesplatser i Skåne

Story

Skånska Möten är en bokningsförmedling av konferenser och ett fristående nätverk av ett femtiotal kvalitativa mötesplatser i Skåne, såväl med övernattningsmöjligheter som utan.

Vårt breda utbud av mötesplatser ger dig de bästa förutsättningarna att hitta den mötesplats som bidrar till ett perfekt möte, kick off eller utbildning – oavsett budget, geografisk plats eller krav på faciliteter.



"Med ett personligt och professionellt bemötande bokar vi konferenshotell och mötesanläggningar och hjälper dig effektivisera och kvalitetssäkra era konferenser och möten.Vi har hela utbudet av Skåne - allt från det lilla personliga hotellet till hållbara anläggningar och unika gårdar som bara tar emot en grupp åt gången.Vi är baserade i Skåne och brinner för möten och konferenser.KOSTNADSFRI BOKNINGVår bokningstjänst är kostnadsfri. Du får en lättöverskådlig offert med de konferenshotell och mötesanläggningar som passar era behov bäst, specificerad med innehåll och pris. Vi gör inga påslag utan vi får istället en provision av den mötesplatsen ni väljer."
Address: 262 22 Ängelholm
Phone: 040-78810
City: Ängelholm
Zip Code: 262 22


Similar places near
SL Lycks AB SL Lycks AB 52 km Ekonomisk frihet är en dröm för många. Jag hjälper dej att ta första steget.
Cherie Mårtensson - Media & Management Cherie Mårtensson - Media & Management 52 km Jag hjälper företag när tid, lust eller kunskap saknas. Som Virtuell Assistent och Di...
Voked Media AB Voked Media AB 53 km Voked Media jobbar med marknadsföring av annorlunda variant. När något ska vara "utan...
MGz MEDIA MGz MEDIA 53 km Ett annat företag gjorde vår hemsida, då vi inte blev nöjda med den blev vi rekommend...
Reviews
Elin på Skånska möten är fantastisk, hjälpsam och snabb i återkopplingen avseende våra konferensbehov. Kan verkligen rekommenderas!
Jag föreslår att du tar kontakt med Elin på Skånska Möten så får ni den hjälp ni behöver. Jag sökte flertalet konferensanläggningar i Skåne utan att riktigt hitta rätt, när jag sedan tog hjälp av Elin blev det bokning nästan direkt Hon är fantastisk!
Comment on this business

to add Skånska Möten map to your website;