facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skå pizzeria AB

Address: färentunavägen 109, 179 75 Skå, Stockholms Län, Sweden
Phone: 0856024845
City: Skå
Zip Code: 179 75



related searches: Skåpizzeria, Hemkörning pizza Ekerö
Reviews
Bra för att vara en kvarterspizzeria! Inte i klass med vedugnspizzorna man kan få i stan men bättre än de flesta ställen man hittar runt hörnet. Skulle gå igen.
Trevlig pizzeria lite ute på landet, min pizza hade gärna kunnat haft lite mer skinka och tomatsås. Parkering: Finns plats för ca 7 bilar, ombyggnad i området.
Riktigt god kebab på rulle. Bästa på Ekerö iallafall.
Helt okej pizzor. Men atmosfären och servicen drar ner betyget.Mat: 4/5
Bästa pizza och pasta på Ekerö. Mycket trevlig personal. Alla pizzor ingår som lunch.
Usel pizzeria. När jag ställde mig i kön så stog kilen vid disken och skrek mot en kund som inte ville ha vitlöks sås på kebab pizzan. Medans min calzone gjordes så såg jag att en pizza bagare spåttade i min calzone. Usel pizzeria och dålig service
Jag köpte pizza och coca-cola en vacker sommarkväll. Ensam. Två mystiska civila kvinnor utanför restaurangen sa att jag kan köpa kebab på den närliggande mataffären istället. För kebab är ju alltid kebab! Men just den här kebaben var god. Jag blev mest sur på dem för när vi diskuterade sa de att jag har en ful tröja bara för att jag hade spillt kaffe. Pizzerian kan inte få fem stjärnor pga alla bilar som brummar förbi högljutt utanför uteserveringen.
Satt endast med åt inte men kollegorna var nöjdaAtmosfär: 3/5
Åt lasagnen bra tillagad ordentligt malt kött helt klart prisvärd.. inget man ångrar att man beställt till lunch.. samt trevlig o service inriktad personal... 99 spänn med läsk sallad bröd o kaffe svårslaget idag
Det ligger i skå :.Mat: 5/5
Comment on this business

to add Skå pizzeria AB map to your website;