facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skäret Café & Bistro

Skäret Café & Bistro

About

Vällkommen till Skärets Café & Bistro. Här kan du avnjuta alltifrån fika till skaldjur och enklare rätter från vår fransk inspirerande meny på första parkett alldeles vid havet.

Story

Café och Bistro på Smögen.



"Alldeles vid Smögenbryggans början, i samma lokaler som räkmackan först såg sitt ljus år 1931, hittar du Skäret. Precis som på 30-talet är det maten och utsikten över Smögens hamninlopp som är i fokus. Här bakas och lagas allt från grunden – med lokala råvaror som utgångspunkt."
Address: Hamnen 1, 465 51 Smögen
Phone: 0523-32317
City: Smögen
Zip Code: 465 51


Similar places near
Göstas Fisk & Skaldjur Göstas Fisk & Skaldjur 85 meter Vet inte riktigt vad jag ska tycka... Vi hade inte så mycket att välja. Lågsäsong i f...
Musselbaren Kleven på Smögen Musselbaren Kleven på Smögen 227 meter Vår favorit på Smögen. Musslorna är superfärska och tillagade med kärlek, de lyxiga ...
Reviews
Överdrivet "Sveriges bästa räkmacka" alldeles förlite räkor för priset. Men det skall tilläggas att jag tyckte den va god. Fräch men ej prisvärd. Miljön förhöjer
Bra service och mycket trevlig personal. God mat. Vi tog en 4 rätters med vinpaket.
Mysigt och trevligt ställe vid vattnet där man kan njuta av både folk och miljö. Relativt dyrt men väldigt gott!
Riktigt god räkmacka med färska räkor av högsta kvalitet. Kocken ordnade även en avokadobowl som inte fanns på menyn. Med ett sådant fint läge och en så hjälpsam och trevlig personal är de höga priserna inget att klaga på. Åk hit, ät en räkmacka och njut!
En besvikelse. Beställde ”club steak för 2” för 649:- och in kom en rätt knappast anpassad för två personer. Vi fick en extra pommes frites som tröst men kommer knappast återvända - rätterna och tillbehören är överdrivet prissatta sett till den relativt enkla matlagningen. Varningsklockan borde ringt två dagar tidigare när vi köpte med oss bullar från kaféet. Torra upptäckte vi sen. Fick vi gårdagens bröd? Skärpning Skäret.
Mysigt ställe med trevlig personal och mycket goda skaldjur.
Jättegod mat och bra service. Fotot är från Makrillens Bed & Breakfast
Sveriges bästa Räkmacka Fint miljö, god mat, trevlig personal!
Supernöjda! Utmärkt service och mat. Kan varmt rekommendera denna restaurang.
Årets hummermeny var riktigt bra men helheten drogs ned när en sådan restaurang serverar mat på kantstötta tallrikar. När vin serveras skall det alltid provsmakas men det glömdes bort.
Comment on this business

Directions to Skäret Café & Bistro with public transportation


Smögens torg 130 meters
868

to add Skäret Café & Bistro map to your website;