facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skärgårds Hantverksprogram

About

Vi tar emot externa kunder i våra salonger. Utför skönhetsbehandlingar, frisörbehandlingar, makeup, naglar och hjälper till med stilanalys.



"Skärgårdsgymnasiet är fristående gymnasieskolor i Åkersberga och Norrtälje med riktiga yrkeslokaler och kunniga lärare."
Address: Näsvägen 15, 184 40 Åkersberga
Phone: 073-460 57 53
City: Åkersberga
Zip Code: 184 40



related searches: Skärgårdsgymnasiet antagningspoäng, Frisörutbildning Norrtälje, Åkersberga gymnasium, Skärgårdsgymnasiet försäljning, Skärgårdsgymnasiet student 2021, Barnklippning Åkersberga, Norrtälje Gymnasium, Teknikgymnasium
Similar places near
Skärgårdsgymnasiet Skärgårdsgymnasiet 30 meter Sätter vårdnadshavare och elever i kronofogden
Österåkers Gymnasium Österåkers Gymnasium 2 km Unik fönster. Kämpar för covid-19!!! Har special- och flera olika klasser för att ut...
Reviews
Trots att de hade fått en sen överlämning på fredagen och skolan började på måndagen så tycker jag att de gjorde så gott de kunde för att fånga upp ev stödbehov.
Snart är det ju tid för ungdomarna att söka till gymnasiet och då förstår jag att man gärna går in och läser alla dessa recensioner. När jag och Sima har gått på en promenad kring området så har jag fått mig en annorlunda uppfattning om denna skola. Jag har sett många ungdomar åka runt och slira med bilen och de flesta röker. Men ändå så finns det än kemi som få skolor faktiskt har. Så denna kemi backar upp från allt lallande som sker på denna skola.
En trevlig skola med kompetenta lärare och som tar väl hand om sina elever.
En skola som verkligen är bra för eleverna med studiero och riktiga yrkeslokaler, för att skapa duktiga hantverkare.
En skola med många olika inriktningar
Bra skola, som individanpassar efter elevernas behov.
Bästa skolan
Comment on this business

to add Skärgårds Hantverksprogram map to your website;