facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skärgårdstrafiken Karlskrona

Address: Fisktorget, 371 36 Karlskrona
Phone: +4645578300
City: Karlskrona
Zip Code: 371 36



related searches: Fisktorget Karlskrona, Blekingetrafiken, Karlskrona busslinjer, Affärsverken, Karlskrona kommun, Aspö färjan, Hanö, Skärgårdsbåten
Similar places near
Cross Baltica Cross Baltica 269 meter Creative meetings and travels across the Baltic Sea.
Första Resebyrån Första Resebyrån 298 meter Hade jag vetat vart jag vill åka, exakt vilket datum, från vilken flygplats osv hade ...
Reviews
Gjorde en resa från Fisktorget till Stenshamn/Utlängan. Tog ca 1,5 timme att åka ut. Hade tur med vädret och kunde sitta uppe på takplatserna på resan ut. Det var en härlig tur och vi såg många olika fåglar som tex havsörn. Det var mycket folk med på båten, men allt gick väldigt smidigt och bra. Väldigt trevlig och hjälpsam personal ombord. Väl ute på öarna fanns det mycket att utforska och se. Vi såg bla snokar som fiskade. Innan hemresan hann vi både bada och köpa glass i kiosken på Stenshamn. På hemresan satt vi inne i båten. En härlig tur som jag verkligen kan rekommendera!
Härligt att från flera platser i centrum kunna komma ut en sväng i skärgården för en mindre peng. Gott om man får plats på soldäck .
Trevlig tur med mf Flaggskär men tänk på: att man av säkerhetsskäl inte får vistas på däck, och att fönster är mycket smutsiga på babordsidan och det finns kondensskador mellan glasrutorna på styrbordsidan vilket gör det omöjligt att se ut, samt saknas enkelt kartblad som visar och namnger de öar man passerar. Ev. kanske man enkelt kan spegla skepparens sjökort på den stora bildskärm som finns i passagerarsalongen.
Älskar att ta era båtar när vi är i Blekinge. Trevligt bemötande!
Snabbt och enkelt att köpa biljetter, servering ombord.
Mysigt sätt att se skärgården på!
Trevlig båttur i vacker skärgårdsmiljö.
Underbar ö Tjörö med god och billig buffe
Lätt att hitta set jag sökte
En lyckad sommardag i Karlskrona skärgård
Comment on this business

to add Skärgårdstrafiken Karlskrona map to your website;