facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skärhamns Gästhamn

"Gästhamn"
Address: Skärhamn, Sweden
City: Skärhamn


Similar places near
Skärhamn Hamnen Skärhamn Hamnen 315 meter
Port Sud Port Sud 379 meter Fick ett besked om vad rätten jag ville ha innehöll och ett annat när jag frågade ige...
Reviews
Träbåtarnas dag i skärhamn. Vackert väder solen skinet mycket folk i rörelse. Underbart vackra träbåtar klenoder. Så trevligt att se. Under bar stämning bland besökarna, befintliga resturanger ingen plats men flera temporära matställen.
Vi kom in och mötets av en Hamnkapten som hänvisade oss till ett hörne längst inne emot hamnkontoret . Där stog Märta och hjälpte oss . Ni har en service , personalen är helt underbara , toa och dusch så fräscha . Tänk om Sotenäs hamnar gick kurs hos Er.Tusen tack och vi kom ut . Vi kommer tillbaka
Kustens bästa hamnkaptener. Full koll på allt o väldigt trevliga. Ni är guld värda.
Skärhamn är den perfekta övernattningshamnen för båtfolk som färdas norr ut med västkusten. En toppmodern gästhamn som har allt. Badmöjligheterna är fantastiska, med mjuka sandstränder, som soldränkta varma klippor, som omgärdas av ett azurblått vatten. Vissa "badbåtar" tar er lite länger ut i havsbandet. När ni nu ändå är i Skärhamn, skall ni besöka Skärhamns Fisk och Skaldjur och unna er en riktig bohuslänsk räksmörgås, där räkorna smakar som räkor skall göra. Inte så långt från affären/kaféet ligger Nordiska Akvarellmuseet som är värt ett besök. Till Nordiska Akvarellmuseet kan du komma för att se utställningar från hela världen, lyssna på intressanta föredrag, avnjuta en konsert och äta vällagad mat. Eller varför inte slå dig ner i deras öppna verkstad för att måla en stund. Att sen på eftermiddagen/kvällen sitta nere i hamnen och fascineras över alla båtar som kommer och går medan himlen i väster färgas svagt rosa. Det är lite av livskvalité. Skärhamn är en upplevelse oavsett ni kommer land- eller sjövägen.
Så vackert, mysiga promenad stråk på klipporna, bad om vill, goda foodtrucks Värt ett besök
Fint bad och minst en bra restaurang! Lady Ellenstooor segelbåt är oxå sevärd! Kolla även in kyrkan med en smiley...
Mysig småbåtshamn att strosa runt i . Otroligt vad mkt skräp som folk slängt i vattnet som nu hade plockats upp av dykare .
Strålande sol och träbåtsfestval. Kan inte va bättre.
Alltid trevlig personal och det finns allt inom räckhåll
Stor välskött gästhamn inne i Skärhamn. Bara gått, cyklat runt samt suttit vid sjöbod o ätit glass. Väldigt många gäster kom från båtarna o rastade sina hundar. Bliv instängd utan möjlighet att ta mig ut från handikapp toan 2ggr. Fin toa med dusch men ingen larmknapp!! Gå inte in där utan mobil. Första gången var det öppet o ingen kod behövdes. InlåstFick banka till andra hörde det o bad en gästhamn svärd öppna. Otrevlig upplevelse!! Andra gången med kod. Men även då inlåst med en omöjlig dörr. En gästvärd råkade komma till dörren för att byta kod,,,, Då hade jag mobil o skulle precis ringa på hjälp. Lurigt om barn går in o ingen vet det. De lär få skrika ett tag. Det var en jämn srtröm till de vanliga toaletterna, så jag fick rådet av andra vakten att gå dit,,,, nästa gång. Kul,,, nej, Det fanns bara glassbutik, pizza o annan färdig mat i hamnen. Ica låg ca 1km bort. De, få butiker som låg nära, stängde som vanligt. Inte turisttider som tex I Smögen.
Comment on this business

to add Skärhamns Gästhamn map to your website;