facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skärholmens stadsdelsförvaltning

Skärholmens stadsdelsförvaltning

About

Sidan är till för dialog, kommunikation och informationsspridning. Skriv gärna en rad, skicka en bild, ställ en fråga eller kom med ett förslag!
Vi granskar alla inlägg innan publicering så det kan dröja en stund innan du ser ditt inlägg.

Story

Detta är Skärholmens stadsdelsförvaltnings officiella sida. Syftet med sidan är att skapa en kanal där vi enklare kan föra en dialog med invånare i stadsdelsområdet.

Vi vill att det ska vara enkelt för invånare att ställa frågor, lämna synpunkter, skicka bilder, lämna medborgarförslag eller kommunicera något annat.

Samtidigt händer det mycket i vårt stadsdelsområde som vi gärna informerar om. Det kan vara allt från ombyggnationer till roliga aktiviteter eller aktuella händelser.

Vi som ansvarar för sidan arbetar med olika uppgifter på förvaltningen. Kan vi inte besvara din fråga/synpunkt, ska vi se till att du kommer i kontakt med rätt person.

This is the official Facebook Page of the municipality of Stockholm, Skärholmen district.

Address: Bodholmsplan 2, 127 48 Skärholmen, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-508 240 00
City: Skärholmen
Zip Code: 127 48


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:00
Tuesday: 08:00 - 16:00
Wednesday: 08:00 - 16:00
Thursday: 08:00 - 16:00
Friday: 08:00 - 15:00


related searches: Skärholmens stadsdelsförvaltning organisationsnummer, Östermalms stadsdelsförvaltning, Skärholmen kommun, Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning, Hägersten-Älvsjö stadsdelsförvaltning, Bodholmsplan 2, Stockholm stad, Stockholm Kommun kontakt
Similar places near
Polisen Skärholmen Polisen Skärholmen 371 meter Liten station med trevliga Poliser.
Daglig Verksamhet Skärholmen Daglig Verksamhet Skärholmen 390 meter Kommunal daglig verksamhet för personer med funktionsnedsättning i Skärholmen
Reviews
Obehagligt beteende från en av Skörholmen socialpersonalen med namn Ana Savvidis som röker på en allmän plats där barn och äldre sitter och ingången till Skörholmens culture Theatre.
Helt ok. Det gör väl det som de har planerat
Personalen har dålig attityd om en arbetslös. Finns 2 vakter i kontoret mottagningen som bjuder arbetslösa batong.
Idag jag är glad : att fick från stadsdelsförvaltning ,men det är liten det är norplm.Jag tänkte inte aldrig få någon stadsdelsförvaltning,så jag måste ansträning lära språk svenska och engelska,försätta mer skola i Sverige.Om jag få från stdasdelsförvaltning varje månad nästa.
Bedrövligt att relationsvåldscentrum vägrar att följa socialtjänstlagen och säkerställa hotade kvinnors säkerhet!
Missnöjd på Economi-bistånd avdelningen båda för bemötande och service. Tror att alla ska ha rätt och frihet att välja den kommun som dem vill. Om man vara missnöjd på bistånd avdelningen ska man byta sitt hem så det är omöjligt.
Mycket besökare o lite personal
Comment on this business

to add Skärholmens stadsdelsförvaltning map to your website;