facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skärplinge Restaurang & Pizzeria

urang-pizzeria????
Address: Centralvägen 1 C , Skärplinge 810 65, X, SE
Phone: +46 294 106 60
City: Skärplinge
Zip Code: 810 65



related searches: Skärplinge restaurang & pizzeria skärplinge menu, Skärplinge restaurang & pizzeria skärplinge reviews
Reviews
Håller med övriga att personalen är mycket trevlig men pizzan var usel tyvärr. Här kan man tycka olika men botten var blek och knappt gräddad, jäste inget så den var lite seg och söt i smaken. Tomatsåsen smakade bara tomatpure och man lade på kalla burk champinjoner massor efter gräddningen på en pizza som inte skall ha kalla champinjoner så det smakade metalliskt konserv av hela pizzan. Man har helt enkelt inte koll och förefaller vara rätt kass på laga mat. Visst är atmosfär och bemötande viktigt men är maten dålig så hjälper det tyvärr inte. Det här var nog en av de sämsta pizzor jag ätit tyvärr... Gott om parkering och stor uteservering men är du på genomresa som jag, åk vidare. Parkering: Ca 10 platser utanför men stort torg med parkering tvärs över gatan.
Så klart jag ger er en 5 Stjärna Vi jobbar 20 minuter här ifrån och bygger en ny Förskola. Vi var 6 stycken och alla var riktigt nöjda Mycket bra service och riktigt goda Pizzor. Det innebär att vi kommer att återkomma. Säger bara Välkomna.
Skön avslappnad miljö och bra mat till ett tryggt pris, bra och nära till parkering och större väg
På geno.resa med husvagn och bil. Bra parkering. Ordinär god mat, kebabtallrik och pizza åt vi. Stort plus för genuint trevlig personal.
Bra ställe, trevliga som jobabr där och god mat.Mat: 5/5
Alltid lika trevligt och supergod mat. Mat: 5/5
Goda pizzor och trevlig personal. Vi var bara på genomresa men kände oss väldigt välkomna.
Oförtjänligt dåliga recensioner här!! Detta är hela familjens favorithak på vägen ut till stugan. Här stannar vi alltid till vid hungriga magar och vi blir aldrig besvikna! SVINGOD kebab med tillhörande stark kebabsås…sjukligt gott! Fräsch sallad. Dagsfärsk bröd och mumsig falafel, slår aldrig fel!
Lika gott och fräscht som vanligt. Magiskt pizzasallad; godaste vi ätit. Största plusset är ändå personalen. Trevligare och mer genuina får man leta efter.
Barnvänligt och fin camping
Comment on this business

to add Skärplinge Restaurang & Pizzeria map to your website;