facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skåvsjöholm

Skåvsjöholm

About

Konferenshotell specialiserat på möten. Vi levererar prickfria möten i härlig skärgårdsmiljö 25 min från Stockholm C & 35 min från Arlanda



"Prickfria möten i Stockholms skärgård - 25 minuter från Sthlm C och 35 min från Arlanda."
Address: Skåvsjöholmsvägen 80, 184 94 Åkersberga
Phone: 08-540 267 00
City: Åkersberga
Zip Code: 184 94


Similar places near
Roslagens Musteri Roslagens Musteri 5 km Det gick snabbt att musta äpplena. Prisvärt och trevlig personal.
Le Mat B&B Åkersberga Le Mat B&B Åkersberga 5 km Härlig personal
Best Western The Public Hotel Best Western The Public Hotel 6 km The rooms are very tiny but clean. The best thing about this hotel is breakfast. The ...
Vita Huset Vita Huset 7 km Väldigt bra eventlokal. Stort utrymme, Dam och herrtoalett separat, kök och en bra ha...
Reviews
Ett mysigt ställe med fantastisk mat! Hade fyra dagar med frukost, lunch, middag och fika deras hemmagjorda marmelader och underbara rabarberpaj.. Sååå gott.. Extra plus för att de var så duktiga på glutenfritt! Konferensrummet var jätte bra, med fruktkorg och uppskattat godis. All personal var jätte trevliga och hjälpsamma! Utsikten att vakna till var amazing.. Vi ses i november.
Har bara nyttjat badplatsen som är trevlig. Gott om plats trots mycket folk. Stället erbjuder både gräs och strand att vara på och man kan bada från bryggor också om att önskas. 200m till parkeringen.
Fantastiskt fin konferensgård som renoverats med stor omtanke. Utsikten från restaurangen är så vacker. Rummen är trevliga, maten fantastisk och personalen är oerhört hjälpsamma. Jag har varit på många konferenser på många ställen. Detta är en av mina favoriter som jag gärna rekommenderar.
Trevlig atmosfär, god mat och trevlig personal i restaurangen och reception
Fin, lugn och vacker placerad konferens inläggning vid vattnet, bra service och trevliga personal. Inte riktigt nöjd med deras lunch meny. Bra med parkering platser.
Ett favorithotell med hög trivselfaktor och naturskönt läge. Båda tummarna upp!
Vacker utsikt, god mat och fika och trevlig personal. Men rummen kändes lite sisådär, små men lagom stora. Vi hade möte här, projektorn var kaos rummen men sköna stolar. Kunde vara bättre ventilation, men inte dåligt förmodligen värre på sommaren. De sociala efterjobbsområdena var inte mycket att hänga i julgranen. Slitet biljardbord, saknade musik. Jacuzzi var skön, men hade velat använda den senare på kvällen vid ett nattbad. Senaste drinken 23:30 men baren öppen till midnatt-ish. Hade gärna sett att Jacuzzi var tillgänglig fram till dess och att man kunde beställa från badet. Så det finns mycket sätt att elevera sin upplevelse. Man kan inte leva på omgivningen. Så för att få en fyra eller till och med en femma kräver mycket mer.
Skåvsjöholm är väldigt fint belägen i vacker natur och en stor fin sjö. Konferensrumet var bra med projektor, flera whiteboards och microfoner. Maten är utmärkt! Luncherna var buffé, middagen var en trerätters och frukosten har allt man kan förvänta sig och lite till. Alkoholen i baren är dock dyr, vilket tyvärr är vanligt på konferensanläggningar. Men det som riktigt drar ner mitt betyg är rummet. På ytan är rummet bara ok. Smalt och trångt och smal säng. För den IT-säkertsmedvetne så finns det inte nätverksuttag på rummet. För den med mobil hemmabio finns det ingenstans att rikta projektorn. TVn är väldigt liten, men den har hdmi-ingång i alla fall. Men sen hade jag otur med rummet och det var massa småsaker som tyder på att Skåvsjöholm inte lägger något krut på rummen. Bl.a var locket till en eldosa sönder, vattenglaset var inte diskat, pedalen till papperskorgen på toaletten var sönder, termostaten till golvvärmen gick inte att sätta på, m.m. Andra i min grupp hade mer "hela" rum även om fler tyckte att sängen var smal men för min del drar det ner betyget. EDIT: Skåvsjöholm har kontaktat mig efter min recension ovan och ursäktat de söndriga grejerna och odiskade glaset. De berättade också att de snart kommer renovera rummen med ny inredning och bredare sängar. Jag har dock inte ändrat mitt betyg eftersom detta reflekterar mitt besök här o nu.
Mycket trevlig personal, bra ordning och reda. Plus i kanten till en i personalen
Väldigt trevligt. God mat och härlig personal
Comment on this business

to add Skåvsjöholm map to your website;