facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skabbekattens keramik

Skabbekattens keramik

About

Keramik och keramikkurser.

Story

Jag heter David Christensson. Jag arbetar med keramik i Lilla Vickleby på Öland. Jag tillverkar bruks- och konstföremål i stengods samt bedriver kursverksamhet. Aktuella kursdatum och mer information finns på min hemsida. Under säsong driver jag butik där jag även säljer andras konsthantverk.

Aktuella kursdatum finner du på min hemsida.

Utöver den här sidan finns jag även på skabbekattenskeramik.n.nu och instagram (@skabbekattenskeramik) där jag ofta uppdaterar kring det jag gör för tillfället samt om kommande utställningar och marknader mm. Jag är medlem i Konsthantverkscentrum.

Om ni önskar kontakta mig går det bra att skriva till mig här på Facebook, maila till [email protected] eller ringa på 073 775 39 08.



"NÄSTA BUTIKSÖPPNING: 27 JUNI - 1 JULI KL 11-16.Jag heter David Christensson och är keramiker och konstnär i Djurstad på norra Öland.Jag tillverkar bruks- och konstföremål i stengods. Jag håller kurser i drejning och andra tekniker, samt arbetar mot utställning."
Address: Lilla Vicklebyvägen 4, 38693 Vickleby
Phone: 0737753908
City: Vickleby
Zip Code: 38693


Similar places near
Ateljé gamla Affär'n Ateljé gamla Affär'n 918 meter I en gammal affär, mitt i Vickleby ligger en nystartad fotoateljé. Det är Emmi Roosli...
Reviews
Kan verkligen rekommendera en keramikkurs hos David. Även butiken är värd ett besök, här hittar du alltid konsthantverk av hög kvalité.
Väldigt pedagogisk och trevlig kursledare. Mycket lärorik kurs!
När öland är som bäst :- fin konst och fantastisk miljö.
Comment on this business

to add Skabbekattens keramik map to your website;