facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skafferiet Café

Skafferiet Café
Address: Ingrid Bergmans Torg 2 , Fjällbacka 457 40, O, SE
Phone: +46 525 322 10
City: Fjällbacka
Zip Code: 457 40



related searches: Skafferiet café menu, Skafferiet café kramfors
Similar places near
Bryggan Bryggan 42 meter Recensionen gäller restaurangen. Maten var god, över förväntan med tanke på recension...
Reviews
Fin plats, jätte hjälpsam personal, BRA GLUTENFRITT BRÖD till räkmackan, vacker utsikt nära vattnet på turist gata. Trevlig uteservering. Jag är också kräsen o gillar räkmackor som har sälta snarare än sötma och dill. Det här var JUST en sådan räkmacka. Stekt bröd I olja? Bra majonäs som inte smakade för mycket ägg m lätt vitlöks touche? Fräscha tillbehör och man blev mätt. Stort tack igen till den hjälpsamma personalen. Hann inte fota mackan...
Idag gjorde vi vårat årliga besök till fjällbacka och lunchade på mysiga skafferiet. God mat och bra service. Fin utsikt över hamnen i fjällbacka. Tapas och oxfilé blev det idag. Rekommenderas varmt.
Väldigt god mat!! Very good food!!
Jättegoda räkmackor och sambon va nöjd med sin hamburgare också! Bra och snabb service.
Så jäkla bra ställe! Ät här, speciellt om ni har barn.
Vill man ha en av de mest prisvärda och goda fisksopporna i området ör det hit man skall åka! Krämig och fin soppa med perfekt rundhet och perfekt tillagat bröd till! Även annan mat på Café Skafferiet håller en bra standard!
Precis som önskat och glatt bemötande! Dessutom inte överpriser om man jämför med ställen vid vattenkanten, som jag ser ca 30m nedanför mig. Kanske till och med bättre utsikt härifrån, även inne.
Magisk schnitzel, bland den bästa jag käkat. Hade gett full pott om det inte var för att maten dröjde ganska länge, men väl värt väntan.
Trevligt läge, prisvärd mat. Inga överraskningar men heller inga bottennapp. Mysig lokal såväl som utedel. Personalen kom ut med filtar när det blev kyligt i luften.
Ok mat men 1 timma väntetid på maten
Comment on this business

to add Skafferiet Café map to your website;