facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skafferiet Café

Address: Ingrid Bergmans Torg 2, 457 40 Fjällbacka
Phone: 0525-32210
City: Fjällbacka
Zip Code: 457 40


Similar places near
Bryggan Fjällbacka Bryggan Fjällbacka 35 meter Åt på restaurangen. Bra mat och alla priserna kostar runt 200. Härlig placering mitt ...
Reviews
Fin plats, jätte hjälpsam personal, BRA GLUTENFRITT BRÖD till räkmackan, vacker utsikt nära vattnet på turist gata. Trevlig uteservering. Jag är också kräsen o gillar räkmackor som har sälta snarare än sötma och dill. Det här var JUST en sådan räkmacka. Stekt bröd I olja? Bra majonäs som inte smakade för mycket ägg m lätt vitlöks touche? Fräscha tillbehör och man blev mätt. Stort tack igen till den hjälpsamma personalen. Hann inte fota mackan...
Åt Bookmakertoast som var helt ok men tråkigt att mer än halva tallriken bestod av pommes frites.Mat: 3/5
Idag gjorde vi vårat årliga besök till fjällbacka och lunchade på mysiga skafferiet. God mat och bra service. Fin utsikt över hamnen i fjällbacka. Tapas och oxfilé blev det idag. Rekommenderas varmt.
Chevreburgaren var supergod!Mat: 5/5
Väldigt god mat!! Very good food!!
Fantastisk mat. Alla i sällskapet är supernöjda.Mat: 5/5
Jättegoda räkmackor och sambon va nöjd med sin hamburgare också! Bra och snabb service.
Så jäkla bra ställe! Ät här, speciellt om ni har barn.
Vill man ha en av de mest prisvärda och goda fisksopporna i området ör det hit man skall åka! Krämig och fin soppa med perfekt rundhet och perfekt tillagat bröd till! Även annan mat på Café Skafferiet håller en bra standard!
Precis som önskat och glatt bemötande! Dessutom inte överpriser om man jämför med ställen vid vattenkanten, som jag ser ca 30m nedanför mig. Kanske till och med bättre utsikt härifrån, även inne.
Comment on this business

to add Skafferiet Café map to your website;