facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skafferiet i Vellinge.

Skafferiet i Vellinge.

About

Du bestämmer vad som ska firas, resten ordnar vi. Antingen ni är många, eller bara några stycken.

Story

Mat med tradition och kunskap

I vårt Skafferi finns inte bara råvaror av högsta kvalitet. Här finns också stor kunskap om mat och lång erfarenhet av hur mat ska lagas för att råvarorna ska komma till sin rätt. Vi ordnar maten både till den lilla och den stora festen. Som du ser i vår meny, har vi mycket att välja på. Och har du egna speciella önskemål ordnar vi självklart även det!

Extra stolta är vi över delikatesserna från vårt eget rökeri. Vad sägs om tex. nyrökt norsk fjordlax, kallskuret rökt örtmarinerat oxinnanlår eller rökt kyckling. Det är festmat vi gärna rekommenderar.
Sist men inte minst, vi är skåningar och lever efter talesättet
“Go mad o möed mad”.

Vi lovar alltså att det inte bara smakar gott utan också att portionerna är generöst tilltagna.

Address: Hammar gatan 3, 235 32 Vellinge
Phone: +46 040 421993
City: Vellinge
Zip Code: 235 32



related searches: Skafferiet Vellinge nyårsmeny, Schenken Vellinge, Skafferiet Vellinge smörgåstårta, Dagens lunch Vellinge, Majas Cottage lunch, ICA Vellinge lunch
Similar places near
Han På Hörnet Han På Hörnet 715 meter Gick hit för en senare lunch på en lördag. Fanns inget "lättare", så vi val...
Reviews
Nä det här duger inte. Vi beställde catering till nyår. Den vegetariska förrätten var inte den vi beställde. Vi är besvikna tyckte att menyn lät god men i ärlighetens namn inget smakade särskilt gott, det såg inte särskilt aptitligt ut heller. De är säkert bra annars men inte till nyår.
Inte speciellt goda charkuterier och torftig garnering för priset. Catering till födelsedag där vi akut fick komplettera själva. Inte prisvärt tyvärr
Super bra service. Trevlig personal
Tack för en oförglömlig kväll med en fantastisk medelhavsbuffe, rikligt i övermått, läcker uppläggning och enastående gott!!
Beställde catering till nyår med 3 kollegor. Vi blev jätte besvikna. Det lät väldigt bra på menyn men levde inte upp till det utlovade. Allt på kött fatet simmade i köttsaft och blod.
Flexibla, och framförallt god mat
Fantastisk mat och en perfekt service!!!!
Comment on this business

to add Skafferiet i Vellinge. map to your website;