facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skafferiet ost & delikatesser

Skafferiet ost & delikatesser
Address: Köpmansgatan 2, 241 30 Eslöv
Phone: 041312342
City: Eslöv
Zip Code: 241 30



related searches:
Similar places near
Lottas Café & Catering Lottas Café & Catering 945 meter En mysig start på dagen. Frukost buffé. Väldig god och trevligt bemötade.
Reviews
En väldigt trevlig delikatessbutik mitt i Ljungby centrum. Här finns ett brett sortiment av tilltugg, the, kaffe och mycket mer. Personalen är väldigt trevlig och hjälpsam. Butiken är anpassad för rörelsehindrade. Jag rekommenderar ett besök.
Fin liten butik med kaffe, the och allt som hör till. Jättestort urval av goda ostar. Det blev nästan lite svårt att välja men får prova mej igenom dem efterhand. Kom egentligen in för att köpa smaksatt kaffe som jag blivit lite beroende av. Kaffet mals direkt i butiken, perfekt!
När det nu gått några år kan jag konstatera att en bra butik har blivit bättre sedan Frida tog över. Kunnig och har utvecklat butiken på ett mycket bra sätt genom dels utökat utbud men även sina exceptionella ostprovningar
Bra priser, goda bakverk. Mysigt.
Världens bästa butik. Frida är exceptionellt kunnig om ostar och kan alltid rekommendera precis vad jag är sugen på efter bara några få frågor. Opretatiöst och fantastiskt utbud med både klassiker och mindre kända ostar, perfekt både för den som bara ätit ICA-brie och vill testa något nytt och för en ostfantast som vill djupdyka ner i sitt nörderi.
Fin kvalitet på ostarna. Det finns en ost för varje tillfälle och smak. Bra service. Dessutom mycket annat som kex marmelad och drycker samt te för att nämna några saker till.
Kul sortiment. Finns alltid något. Bra till presenter eller bara lite lyx i vardagen.
Trevlig och kunnig personal. Resonabely utbud av ostar och tillbehör med tanke på butikens storlek
Bra butik med ordentligt utbud av delikatesser av olika smak.
Världens mysigaste butik och alltid trevlig personal
Comment on this business

to add Skafferiet ost & delikatesser map to your website;