facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skaftö Bageri AB - Skaftöskorpan

Skaftö Bageri AB - Skaftöskorpan

About

Vi är ett bageri specialiserade på spröda kaffe och mat skorpor

Story

I vårt sortiment hittar ni den berömda kardemumma skorpan som går under namnet Original skorpan. Detta var också den första skorpan som tillverkades i det lilla bageriet ute i Fiskebäckskil på Skaftö, där det hela började för 23 år sedan.

I sortimentet finns även en mandel skorpa och en fullkorns skorpa.

Vi har i år även utökat vårt sortiment med en mat skorpa som är kryddad med oregano, gräslök samt franska örter. Denna skorpa passar alldeles utmärkt till pasta rätter, soppor men även till ostbrickan med en god ost på.

All försäljning sker via butiker. Våra skorpor hittas i Axfoods butiker (Hemköp, Willys och Tempo), ICA och Coop.

I Stenungsund kan ni hitta skorporna hos ICA Kvantum, ICA Supermarket Stenungshallen, Willy's, Coop och hos Tempo Stora Höga.

Address: Munkerödsvägen 15, 444 32 Stenungsund
Phone: 0303-675 65
City: Stenungsund
Zip Code: 444 32


Similar places near
Farmor Gretas Bageri och Konditori Farmor Gretas Bageri och Konditori 4 km Deras sortiment av tårtor, bakelser, bröd och annat smått och som är gott till kaffe...
Sockerpastans Bakverk Sockerpastans Bakverk 4 km Vi bakar unika och personliga tårtor, skräddarsydda efter dina önskemål!
Reviews
Riktigt jävla äckligt! Kränkt medelåldersman som jobbar där! Både hårstrå i dotterns och min bakelse och självklart fick man inte en ny eller pengarna tillbaka!!! FÖRJÄVLIGT
Comment on this business

to add Skaftö Bageri AB - Skaftöskorpan map to your website;