facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skaftö Vandrarhem

Skaftö Vandrarhem

About

Logi i ett fiskarsamhälle. Hemtrevligt & billigt boende på Skaftö mellan Lysekil och Orust. Nyrenoverat, hotellsängar och gångavstånd till affär och restauranger. Där TV-serien Saltön spelats in.

Story

Olika teman i alla rummen.

Boka hela huset för dig själv. Betala för lägst 12 st.
Bra att veta vid planering av fester och kalas.

Address: Alfågelstigen 4, 45179 Grundsund
Phone: 052320406
City: Grundsund
Zip Code: 45179


Opening Hours

Monday: 07:30 - 10:30


related searches: Rågårdsvik pensionat
Reviews
Vi bokade Skaftö vandrarhem för tre sensommardagar. Blev rekommenderade av värdinnan Lena, att bo i Bryggstugan. Den var verkligen trevlig! Toa med dusch, ett väl fungerande kök, sittmöbler, matplats och en skön dubbelsäng. Uteplatsen var väl tilltagen med sittplatser för alla vindriktning och solstunder. Trevligt bemötande från värdparet! Rekommenderas!
Jag, min fru och vår chihuahua bodde i en av stugorna i Grönskult vilket vi är supernöjda med! Både Lena och Bodil är fantastiskt hjälpsamma och genuint snälla människor som försöker hjälpa till med allt möjligt för att vår vistelse skulle bli perfekt! Det var absolut inte sista gången vi bodde här, rekommenderas starkt!
Besöker även detta år Grundsund och bor på Skaftö Vandrarhem som vi brukar göra. Det var även denna gång en lika fin upplevelse, rent och fräscht, fantastiskt bra sängar och fint bemötande av ägaren. Vi kan verkligen rekommendera Skaftö Vandrarhem.
Trevligt och mysigt boende och trevlig och hjälpsam ägarinna . Rekommenderas varmt!!
Trevligt och fräscht vandrarhem / B&B i Grundsund på Skaftö. Det ligger i ett lugnt område med andra sommarhus som närmsta grannar. Det saknar havsutsikt men ligger nära Grundsunda lilla centrum där bland annat Ica ligger. Det går också att gena ner till bryggan som leder till badplatserna.
Mycket trivsamt vandrarhem med bra standard och trevliga ägare. Det var otroligt rent och städat och det kändes som att ägarna hade stenkoll. Samarbetet med Cafe Syltrutan är också jättebra och vi fick vällagad frukost. Vi kommer tillbaka!
Helt fantastiskt boende. Lena som äger boendet är underbar och löser det mesta. Rummen när superfina och läget perfekt. Kan verkligen rekommendera det här. Sofie ThamRum: 5/5
Mycket fint och trevligt boende med marin design i lugn miljö, plus för sköna sängar. Återkommer mycket gärna!
Toppenställe. Så behändigt att boka och så bra ägare som är mån om sina gäster. Rekommenderas varmt!
Kan bara säga Toppen ställe! Hit kommer man gärna tillbaka.
Comment on this business

to add Skaftö Vandrarhem map to your website;